۱۶۲۳۴۷۳
۱۹۳۷
۱۹۳۷
پ

کار علیرضا دبیر در قزاقستان به درگیری کشید

بعد‌از شکست «هادی ساروی» در دیدار‌ نیمه نهایی وزن ۹۷ کیلوگرم مقابل حریف روس که با تصمیمات بحث برانگیز داوری همراه بود، «علیرضا دبیر» رییس فدراسیون کشتی شدیدا در کنار تشک به نحوه قضاوت داوران اعتراض کرد و کار حتی به درگیری هم کشید!

تسنیم: بعد‌از شکست «هادی ساروی» در دیدار‌ نیمه نهایی وزن ۹۷ کیلوگرم مقابل حریف روس که با تصمیمات بحث برانگیز داوری همراه بود، «علیرضا دبیر» رییس فدراسیون کشتی شدیدا در کنار تشک به نحوه قضاوت داوران اعتراض کرد و کار حتی به درگیری هم کشید!

photo_2026-09-02_15-45-26

روی دو صحنه قضاوت شائبه برانگیزی رخ داد. یک بار ساروی حریف را از تشک بیرون کرد و حتی مربیان ایران اعتقاد داشتند علاوه بر یک امتیاز، باید یک اخطار به حریف داده شود و یک امتیاز دیگر به خاطر فرار از تشک داده شود. اما بعد بازبینی صحنه ژوری حتی یک امتیاز هم به ساروی نداد و اعلام شد او حریف را هل داده است!

در ثانیه های آخر کشتی هم ساروی و مربیان ایران اعتقاد داشتند سارگسیان دوبنده فرنگی کار ایرانی را گرفته و خطا کرده که بازهم بازبینی ایران رد شد و یک امتیاز دیگر به حریف رسید.

علیرضا دبیر که دیروز نیز اعتقاد داشت سر کشتی علی اسکو حق خوری صورت گرفته، حسابی از کوره در رفت.

تست آمادگی شروع کسب‌وکار
الان استخدامم یا اول اینو ببین؟

کارمند بمونم یا رئیس خودم بشم؟!

با این تست ببین چقدر برای شروع کسب‌وکارت آماده هستی!

رایگان تست بده!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج