۳۱۴۰۴۹
۷۸۴۴
۷۸۴۴

اصول چیدمان میز غذاخوری را بدانید

میزی که به شکل زیبا، با رومیزی تمیز و چند شاخه گل تزئین شود و کاردها، چنگال ها و لوازم دیگر به طرز صحیحی روی آن چیده شوند، نه فقط اشتهای افرادی را که سر آن میز غذا می خورند، بر می انگیزد؛ بلکه سبب می شود آنهایی که دور آن میز برای صرف غذا جمع می شوند، حداکثر سعی خود را برای رعایت آداب غذاخوردن به کار برند.

وب‌سایت تزئین: میزی که به شکل زیبا، با رومیزی تمیز و چند شاخه گل تزئین شود و کاردها، چنگال ها و لوازم دیگر به طرز صحیحی روی آن چیده شوند، نه فقط اشتهای افرادی را که سر آن میز غذا می خورند، بر می انگیزد؛ بلکه سبب می شود آنهایی که دور آن میز برای صرف غذا جمع می شوند، حداکثر سعی خود را برای رعایت آداب غذاخوردن به کار برند.
 
اصول چیدمان میز غذاخوری را بدانید

چیدمان میز غذاخوری فنی است که بهتر است همه خانم ها آن را بدانند.
 
اصول چیدمان میز غذاخوری را بدانید

اصول چیدمان میز غذاخوری را بدانید

برای چیدمان میز غذاخوری، بهتر است تمام وسایلی که برای غذا خوردن هر شخص لازم است روی میز چیده شود.
 
اصول چیدمان میز غذاخوری را بدانید
 
تعداد و طرز چیدن وسایل غذاخوری برای ناهار و شام بستگی به دو چیز دارد:

یکی نوع غذا و دیگری رسمی یا غیر رسمی بودن مجلس.
 
اصول چیدمان میز غذاخوری را بدانید

بشقاب، کارد، چنگال و قاشقی که برای هر نفر در دو طرف بشقاب قرار می دهید، باید ۲ تا ۵/۲ سانتی متر از لبه میز فاصله داشته باشد.
 
اصول چیدمان میز غذاخوری را بدانید
 
کارد را در طرف راست بشقاب، طوری قرار دهید که لبه تیز آن رو به بشقاب واقع شود.
 
اصول چیدمان میز غذاخوری را بدانید

قاشق را در همان طرفی که کارد هست و در سمت راست آن بگذارید. چنگال را باید سمت چپ بشقاب گذاشت.
 
اصول چیدمان میز غذاخوری را بدانید

مواقعی که خوردن غذای مورد نظر احتیاج به کارد نداشته باشد، آن را نباید روی میز گذاشت و در این صورت چنگال را باید به طرف راست بشقاب آورد.
 
اصول چیدمان میز غذاخوری را بدانید
 
در صورتی که چند نوع کارد و چنگال و قاشق مورد احتیاج باشد، باید آنها را به ترتیب استفاده و در هر طرف از سمت به طرف بشقاب چید. مثلاً اگر غذای اول سوپ است، باید در سمت راست بشقاب از خارج به داخل، اول قاشق سوپخوری را قرار داد، بعد از صرف سوپ، آن را با بشقاب سوپخوری برداشت تا با غذای بعد، کارد و چنگال به کار برده شود. به این ترتیب آخرین غذا یا وسایلی که بلافاصله پهلوی بشقاب قرار دارد صرف می شود.
 
اصول چیدمان میز غذاخوری را بدانید

اگر احتیاج باشد که یک یا چند لیوان برای هر نفر روی میز گذاشته شود آنها را باید در سمت راست، بالای کارد قرار داد. چنانچه بلندی لیوان ها با هم فرق داشته باشد، بهتر است آنها را به ترتیب بلندی از چپ به راست بچینید. در موقعی که آشامیدنی را در لیوان می ریزید، بیش از سه چهارم آن را پر نکیند تا به آسانی بدون آنکه چیزی روی میز بریزد، بتوانید لیوان را بردارید.
 
اصول چیدمان میز غذاخوری را بدانید
 
بشقاب کوچک نان یا دسر باید در سمت چپ بشقاب بزرگ و بالای چنگال قرار گیرد و چنانچه به جز غذاها کره هم روی میز آورده شود، باید از همان بشقاب نان استفاده کرد.
 
اصول چیدمان میز غذاخوری را بدانید
 
اگر می خواهید برای هر کس کارد کوچکی برای مالیدن کره به نان، جزء وسایل روی میز بگذارید، آن را روی بشقاب نان و کره و در کنار آن عمود یا موازی با کارد یا چنگال آن شخص بگذارید. در هر حال دسته کارد را باید به طرفی قرار دهید که برداشتن آن با دست به آسانی انجام پذیرد.
 
اصول چیدمان میز غذاخوری را بدانید
بشقاب مخصوص سالاد را داخل بشقاب اصلی قرار دهید و دستمال سفره نیز در سمت چپ قرار می گیرد.

 
اصول چیدمان میز غذاخوری را بدانید
 
زیبایی تزئین وسط میز غذاخوری بستگی به سلیقه شما و سایر وسایل و لوازم موجود دارد. در هر حال هیچ یک از تزئینات وسط میز نباید به اندازه ای بلند باشد که افراد دور میز نتوانند یکدیگر را ببینند.
 
اصول چیدمان میز غذاخوری را بدانید
 
برای میزهای رسمی از شمع های سفید و میزهای غیر رسمی از شمع هایی با رنگ های شاد استفاد کنید. اگر از شمعدان و یا شمع سر میز غذاخوری استفاده می کنید، شمع ها باید در فاصله ای بالاتر از گل ها بسوزند تا گلبرگ های گل را نسوزانند. فضایی که این وسایل در وسط میز اشغال می کنند، نباید بیشتر از یک دوم سطح وسط میز باشد؛ زیرا شما برای چیدن ظروف و میهمان شما به فضایی برای قرار دادن دستها، در وسط میز به فضایی کافی احتیاج دارد.
 
اصول چیدمان میز غذاخوری را بدانید

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    مطالب خواندنی

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج