۲۰۷۴۰
۵۰۰۱

صورتک خندان

بعد از پخت و خنك شدن شيريني‌ها را به شكل برگردان درون آيسينگ آماده بزنيد و از رنده شكلات براي موي صورتك و از پاستيل براي لب‌هاي صورتك استفاده كنيد

صورتک خندان

صورتک خندان

برترین ها:

مواد لازم
  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • آرد برنج: ۲ قاشق سو‌پ‌خوري
  • كره: ۲۰۰ گرم
  • پودر شكر: ۶۰ گرم
  • رنده شكلات: به ميزان لازم
  • پاستيل: به ميزان لازم
  • رنده پوست ليمو: يك قاشق چاي‌خوري
  • آبليموي تازه: ۲ قاشق سوپ‌خوري
  • روش تهيه آيسينگ:
  • پودر شكر: ۱۶۰ گرم
  • آبليموي تازه: ۲ قاشق سو‌پ‌‌خوري

روش تهيه:

1 - فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.

2 - آرد، آرد برنج، شكر و كره را داخل غذاساز ريخته و به مدت 30 ثانيه هم بزنيد تا مواد به صورت خرده نان درآيند.

3 -دستگاه را خاموش كرده و آبليموي تازه و رنده پوست ليمو را اضافه كنيد.

4 - مجددا به مدت 20 ثانيه دستگاه را روشن كنيد تا مواد به شكل خمير درآيد.

5 -خمير را از ظرف جدا كرده و روي سطح آردپاشي شده كمي ورز دهيد.

6 - خمیر را به قطر 6 تا 7 ميلي‌متر با وردنه باز كنيد و با كاتر گرد قالب بزنيد و در سيني فر قرار داده سپس به مدت 25 دقيقه بپزيد.

7 - بعد از پخت و خنك شدن شيريني‌ها را به شكل برگردان درون آيسينگ آماده بزنيد و از رنده شكلات براي موي صورتك و از پاستيل براي لب‌هاي صورتك استفاده كنيد.

روش تهيه آيسينگ:

پودر شكر و آبليموي تازه را با هم مخلوط كنيد هم بزنيد تا آبليمو درون پودر شكر حل شود. آيسينگ آماده براي مصرف است؛ دقت كنيد آيسينگ را بايد لحظه مصرف آماده كرد.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج