۱۵۶۷۰۱۷
۱۱ نظر
۵۹۴۳
۱۱ نظر
۵۹۴۳
پ

نازترین چیزی که دیدیم؛ آزاده نامداری روی دور تند

در روزهای اخیر، انتشار یک کلیپ تازه از آزاده نامداری دوباره نام او را به صدر گفتگوهای عمومی آورده است؛ کلیپی که بسیاری آن را «بازتابی از دورِ تندِ زندگی» او می‌دانند و با دیدنش احساساتی می‌شوند.

برترین‌ها: در روزهای اخیر، انتشار یک کلیپ تازه از آزاده نامداری دوباره نام او را به صدر گفتگوهای عمومی آورده است؛ کلیپی که بسیاری آن را «بازتابی از دورِ تندِ زندگی» او می‌دانند و با دیدنش احساساتی می‌شوند.

a0038dfd-2424-4346-9335-a3d859ac2f0c

نامداری سال‌ها با چادر و نوع پوشش و گفتارش مبلغ یک سبک زندگی اسلامیِ مدرن بود و همین، تصاویری را که از سوییس منتشر شد در تضاد کامل با تصویر رسمی و تلویزیونی‌اش قرار می‌داد. آن عکس‌ها نه‌فقط ظاهر او را زیر سؤال برد، بلکه برای بسیاری نشانه‌ای از دوگانگی دانسته شد؛ دوگانگی میان آنچه در رسانه تبلیغ می‌کرد و آنچه در خلوت زندگی می‌کرد. موج انتقادها شدید بود و در آن مقطع کمتر کسی حاضر بود روایت او از «فضای خصوصی» و «زندگی شخصی» را بپذیرد.

آن سال سخت زندگی با فرزاد خان

اما قصه زندگی نامداری به همین نقطه محدود نمی‌شود. سال‌ها پیش، زمانی که تنها یک سال از ازدواجش با فرزاد حسنی می‌گذشت، انتشار عکس‌های کبودی روی دستانش و اعتراف تلویحی‌اش به خشونت خانگی، پرده دیگری از فشارهای عاطفی و روانی زندگی او را آشکار کرد. بسیاری آن روزها این تصاویر را تکان‌دهنده می‌دانستند و در عین حال، همین تجربه تلخ بعدها به بخشی از روایتی تبدیل شد که نشان می‌داد پشت قاب «مجری شاد و پرانرژی تلویزیون»، زنی ایستاده بود که زیر بار انتظارات، قضاوت‌ها و تناقض‌های اجتماعی خرد می‌شد.

نبغن

باز هم مردم را مقصر جلوه می‌دهند

حال با انتشار این کلیپ تازه، برخی کاربران در شبکه‌های اجتماعی رویکرد «محبت‌آمیز» امروز مردم را متناقض می‌دانند. آن‌ها می‌پرسند: «چرا زمانی که زنده بود، این‌گونه نقدش می‌کردید و حالا قربان‌صدقه‌اش می‌روید؟» به باور این گروه، گویی مرگ نامداری او را «فیگوری عزیز و دست‌نیافتنی» کرده و همین باعث شده همان آدم‌هایی که زمانی به او حمله می‌کردند، حالا ستایشگرش شوند.

در این میان، برخی کاربران نیز دوباره بحث قدیمی اختلاف او با پرستو صالحی را پیش کشیده‌اند؛ جدلی که در آن زمان اکثریت مردم جانب صالحی را گرفتند. حالا اما برخی می‌گویند زمان نشان داده که «حق با نامداری بوده»، به‌ویژه وقتی می‌بینند پرستو صالحی امروز اجرای «زن روز» را برعهده دارد و روایت‌های آن دوران یک‌بار دیگر زیر ذره‌بین قرار گرفته است. برای این دسته از کاربران، بازگشت به آن جدل نه از سر کنجکاوی، بلکه برای بازخوانی قضاوت‌های شتاب‌زده‌ای است که سال‌ها پیش درباره نامداری انجام شده بود.

غنغ

در نهایت، آنچه این روزها درباره آزاده نامداری دیده می‌شود، فراتر از یک کلیپ یا چند عکس قدیمی است. او تبدیل شده به آیینه‌ای که جامعه در آن، سرعت قضاوت‌کردن، میل به دوگانه‌سازی و آمادگی برای تغییر موضع پس از مرگ چهره‌ها را می‌بیند. شاید همین تضادهاست که باعث شده نامداری، حتی پس از مرگ، همچنان موضوع بحث‌های داغ بماند؛ زنی که میان تصویر رسانه‌ای، تجربه‌های شخصی و توقعات اجتماعی گرفتار آمده بود و امروز دوباره در مرکز گفت‌وگوهایی ایستاده که شاید اگر زنده بود، هیچ‌گاه فرصتی برای بیانشان پیدا نمی‌کرد.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    آزاده نامداری رو دوست دارم اما قربانی زندگی شخصیت تربیت چند وجهی و دوگانه خودش شد

  • ناشناس

    با همسر دوم هم اختلاف حتما داشت که شمال نرفت تنها موند شدت بحث انقدر بالا بوده با دخترش سفر نرفته ابهام زیاده

  • ناشناس

    خیلی دلیل می آوردند که خودکشی نکرده کشته شد موضوعش یکسال قبل کرونا بود بعد کم رنگ شد

  • ناشناس

    آدم خیلی آرومی نبود بحث اختلاف با هر دو همسر مقصر کی معلوم نیست تند حرف زدن عصبیش از استرس زیاد بود
    با گفتگو یوگا ورزش سفر می تونست آرام بشه گویا بارهمون قرص آرام بخش کارو تمام کرد حیف شد زود رفت

  • ناشناس

    خوب و بد آدم ها رو با هم به یاد دارم ، همین طور یکرنگی و دورویی ها رو ....از آدم ها بت نسازیم

  • ناشناس

    ریا میکرد اما تنها ریاکار دوست داشتنی با نمک بود نباید ریا میکرد دیگه

  • ناشناس

    هنوز پست هاتون هست که تیکه تیکه اش کردید تا از فشار خودش رو کشت.. لااقل اول اون پست هاتون رو حذف کنید بعد بیاید تو دور تند ازش تعریف کنید!

  • ناشناس

    چه جالب تا الان همه دقیقا درباره این موضوع صحبت کردن و تا الان یک عده به اصطلاح معترض و نگران 😑 پیداشون نشده که به جای این به فکر قیمت برنج و اجناس و اینجور چیزا باشین.یک خبرای به خصوصی پیداشون میشه و نگران قیمت ها و اقتصاد میشن.

  • ناشناس

    ریاکاری رسوایی میاره یا زنگی باش یا رومی . نمیتونی دم از اسلام بزنی ولی زندگی دیگری داشته باشی. روحش شاد باشه اگه کسی میخواد مردم قضاوتش نکنند نباید خودشو ویترین کنه

  • ناشناس

    میشه بگید چه کار بزرگی در حق ایران و مردمش کرده ؟
    نون ریا رو در صدا و سیما خورد . اخرشم اون . خدا همه رفتگان رو ببخشه و بیامرزه

  • ناشناس

    اولا مردم ما مرده پرستند. ثانیا نمیدونم چرا آخر و عاقبت کسانی که وابسته به صدا و سیما هستند عجیب و غریب هست.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج