۱۰۰۰۷۳۱
۱۶ نظر
۵۰۱۱
۱۶ نظر
۵۰۱۱
پ

وضع بایدن در نظرسنجی کمی از ترامپ بهتر است

یک نظرسنجی جدید انجام شده از سوی واشنگتن پست-ای‌بی‌سی نیوز، نشان داد آمریکایی‌ها به مدیریت دونالد ترامپ در قبال بحران همه گیری کروناویروس نمره منفی می دهند و دورنمای پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر ۲۰۲۰ هر چه بیشتر تضعیف و شانس رقیب مفروضش یعنی جو بایدن هر چه بیشتر تقویت می‌شود.

خبرگزاری ایسنا: یک نظرسنجی جدید انجام شده از سوی واشنگتن پست-ای‌بی‌سی نیوز، نشان داد آمریکایی‌ها به مدیریت دونالد ترامپ در قبال بحران همه گیری کروناویروس نمره منفی می دهند و دورنمای پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر ۲۰۲۰ هر چه بیشتر تضعیف و شانس رقیب مفروضش یعنی جو بایدن هر چه بیشتر تقویت می‌شود.

در مجموع آمریکایی‌ها در ارزیابی خود در قبال ترامپ و بایدن دو دستگی دارند و هر چند که امروز ظاهرا جو بایدن نامزد ریاست جمهوری مفروض دموکراتها با اقبال کمتری در مقام مقایسه با پاییز سال گذشته مواجه شده اما در چندین زمینه آمار بهتری نسبت به رئیس جمهور فعلی داشته است.

بر اساس این نظرسنجی بایدن با کسب ۵۳ درصد آرای رای دهندگان ثبت شده سراسر کشور آمریکا بر ترامپی که ۴۳ درصد رای کسب کرده برتری دارد. این برتری ۱۰ درصدی در حالی برای بایدن رقم خورده که دو ماه پیش این دو نامزد رقابتی نسبتا پایاپای را در نظر سنجی‌ها داشتند و در آن نظرسنجی بایدن ۴۹ درصد و ترامپ ۴۷ درصد رای به دست آورد.

در میان همه بزرگسالان برتری بایدن حتی به ۱۳ درصد می‌رسد (۵۳ درصد به ۴۰ درصد).

در این نظرسنجی ۸۴ درصد از بزرگسالان حامی ترامپ می‌گویند در نوامبر قطعا به او رای می دهند اما این میزان برای بایدن ۶۸ درصد بوده است. همچنین در میان حامیان ترامپ نیز ۸۷ درصد می‌گویند مشتاقانه از او حمایت می‌کنند در حالی که از میان آنها ۴ درصد گزینه بسیار مشتاقانه را انتخاب کرده‌اند در حالی که در میان حامیان بایدن تنها ۷۴ درصد گفتند که مشتاقانه حامی وی هستند و از میان آنها تنها ۳۱ درصد گزینه بسیار مشتاقانه را انتخاب کرده‌اند.

در رقابت میان کسانی که "مطمئنا در انتخابات رای می دهند" برتری بایدن به نصف کاهش می یابد و ۵۱ درصد از این گروه به بایدن و ۴۶ درصد به ترامپ رای داده‌اند.

در این نظرسنجی‌ها از پاسخگویان در خصوص مساله رای گیری پستی سوال شد؛ طرحی که با مخالفت شدید ترامپ مواجه شده است. بر اساس نتایج نظرسنجی مذکور ۸۷ درصد دموکراتها و ۶۷ درصد مستقل ها با انجام چنین طرحی ازسوی ایالات موافقت کرده‌اند اما در مقابل ۶۱ درصد جمهوریخواهان با آن مخالف بوده‌اند که از میان آنها ۵۳ درصد مخالفت شدید داشته‌اند.

در مجموع ۶۵ درصد بزرگسالان آمریکایی از آن حمایت کرده‌اند.

همچنین آمریکایی‌ها با نسبت مساوی از بایدن و ترامپ در خصوص اینکه کدام یک از آمادگی بهتری برای مدیریت بازیابی از بحران اقتصادی ایجاد شده در آمریکا برخوردارند با میزان ۴۷ درصد حمایت کرده‌اند. اما بایدن در خصوص رهبری مدیریت تلاشها برای کنترل کروناویروس با کسب ۵۰ درصد در مقابل ۴۲ درصد ترامپ، نتیجه بهتری به دست آورده است.

ترامپ دو ماه پیش بهترین نتیجه را در زمینه تایید عملکردش در نظرسنجی‌های واشنگتن پست-ای‌بی‌سی نیوز کسب کرد و برای نخستین بار تاییدکنندگان عملکردش از مخالفان آن بیشتر شدند و به ۴۸ درصد در مقابل ۴۶ درصد رسیدن اما در نظرسنجی جدید او دوباره به منطقه منفی بازگشته و ۵۳ درصد با عملکردش مخالفت کرده در حالی که ۴۵ درصد با آن موافقت کرده اند.

این اتفاق برای عملکردش در قبال بحران کروناویروس نیز رخ داده و دو ماه پیش اکثر پاسخگویان با درصد ۵۱ به ۴۵ این عملکردش را تایید کردند اما در نظرسنجی اخیر ۵۳ درصد با آن مخالفت کرده و تنها ۴۶ درصد آن را تایید کرده‌اند.

همچنین در مساله اقتصاد هم تاییدکنندگان عملکرد ترامپ بیشتر از مخالفان آن هستند و ۵۲ درصد آمریکایی‌ها آن را تایید کرده و در مقابل ۴۴ درصد با آن مخالفت کرده‌اند.

با این حال در این نظرسنجی ۳۴ درصد آمریکایی‌ها نمره مثبتی به اقتصاد کشورشان داده اند در حالی که ۶۵ درصد به آن نمره منفی داده‌اند.

از هر ۱۰ جمهوریخواه شش نفر به اقتصاد آمریکا نمره مثبت داده‌اند اما در مقابل از هر ۱۰ دموکرات هشت نفر و از هر ۱۰ مستقل هفت نفر به آن نمره منفی دادند.

نه ترامپ و نه بایدن نظر مثبت اکثریت آمریکایی‌ها را کسب نکرده‌اند. ۴۶ درصد آمریکایی‌ها در قبال بایدن نظر مطلوب و ۴۸ درصد در قبال او نظر منفی داشته‌اند اما برای ترامپ وضعیت بدتر است و ۴۲ درصد در مورد او نظر مثبت و ۵۵ درصد در مورد او نظر منفی داشته‌اند.

تقریبا نیمی از پاسخگویان معادل ۴۸ درصد بایدن را صادق و قابل اعتماد دانسته‌اند در حالی که تنها ۳۵ درصد چنین نظری درباره ترامپ داشته‌اند. از سوی دیگر ۴۵ درصد با این که بایدن مشکلات مردم آمریکا را درک می کند موافق بوده و ۴۹ درصد با آن مخالفت کرده‌اند اما این درصد برای ترامپ ۳۸ درصد موافق در برابر ۶۱ درصد مخالف بوده است.

ترامپ در خصوص نظرخواهی درباره رهبر قدرتمند بودن کمی نتیجه بهتری داشته و ۵۰ درصد او را رهبری قدرتمند خوانده و ۴۹ درصد با آن مخالفت کرده‌اند اما این درصد برای باید ۴۳ درصد موافق در مقابل ۴۹ درصد مخالف بوده است.

نظرسنجی مذکور در بازه زمانی ۲۵-۲۸ مه با پرسش از ۱۰۰۱ بزرگسال آمریکایی انجام شده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      نگران نباشید ترامپ دور بعد مهمان ایران است انشاالله

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خدا از دهنت بشنوه آمیییین

      • بدون نام

        خدا کنه

      • بدون نام

        انَ شاءالله پرزیدنت ترامپ بازم انتخاب میشه به کوری چشم بعضیها

    • بدون نام

      امار های معدوی براندازان گرد نخودی امار نفهم معتقد به تقلب در انتخابات ۸۸

    • علی

      تفاوتی نمی کند کدام یانکی سوار قدرت بشن سر و ته یک کرباسن اونها هم در حکومتشون اصولی دارن که مخالفت و مقاومت با ایران یکی از اصول اولیه آنهاست چه ترامپو چه بایدن و چه هر.... دیگه ای

    • بدون نام

      بی شک.ترامپ انتخاب خواهد شد. کدوم رییس جمهور ۴ سال بوده که ترامپ دومیش باشه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        کشور اروپایی پنج سال است نه چهار سال

      • آچار شکسته

        کارتر

      • حسام

        جرج بوش پدر

    • بدون نام

      درسته از همشون بیزارم ولی ترامپ بیاره تا بسوزند بعضی ها

    • بدون نام

      تفاوت دموکرات و جمهوری خواه: جمهوری خواهان با چاقو سر میبرن دموکرات ها با پنبه

    • بدون نام

      فراماسونرها طرفدار دموکرات ها هستند.

    • بدون نام

      منو هم اضافه کن ماهی ۴۵ و ۵۰۰

    • بدون نام

      ترامپ جون بمون .

      پاسخ ها

      • بدون نام

        می مونه آن شاءالله

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج