طرز تهیه کالباس خانگی؛ با ادویه مخصوص
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
لاله زار مال_4
لاله زار مال_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۰۱۱۰۵۶
۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۹
۳۰۸۷۷
در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه کالباس خانگی با گوشت و مرغ را به شما آموزش دهیم.

مجله افق‌کوروش: در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه کالباس خانگی با گوشت و مرغ را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه کالباس خانگی؛ با ادویه مخصوص

طرز تهیه کالباس خانگی مرغ با طعم عالی

مواد لازم

  • سینه مرغ: ۲ عدد متوسط (می‌توانید از ترکیب یک سینه و یک ران هم استفاده کنید)
  • قارچ: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • هویج: نگینی خرد شده و نیم‌پز ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۳ حبه
  • روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
  • سس گوجه: ۱ قاشق مرباخوری
  • سس خردل: ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • یخ: ۲ قالب کوچک

ترکیب ادویه کالباس

  • پودر زنجبیل: ½ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: ½ قاشق مرباخوری
  • ادویه کاری: ½ قاشق مرباخوری
  • پودر دارچین: ½ قاشق چایخوری
  • پودر هل: ½ قاشق چایخوری
  • جوزهندی: ¼ قاشق چایخوری
  • دانه فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
  • پسته: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده

طرز تهیه کالباس خانگی؛ با ادویه مخصوص

طرز تهیه کالباس خانگی؛ با ادویه مخصوص

طرز تهیه

مرحله اول: برای درست کردن کالباس لیوانی با طعم کالباس بیرون و بازاری یا همان کالباس خشک باید از لیوان‌هایی استفاده کنید که هم تحمل حرارت زیاد را داشته باشند و نشکن باشند و هم ممکن است رنگش بعد از استفاده کدر شود و دیگر برای پذیرایی قابل استفاده نباشد. پس از مقاومت لیوان‌تان حتما مطمئن باشید.

مرحله دوم: برای تهیه کالباس مرغ لیوانی مثل بیرون و با طعم بازاری ابتدا باید قارچ‌ها را بلانچ کنید (اگر قارچ دوست ندارید آن را حذف کنید). برای بلانچ کردن قارچ به این ترتیب عمل کنید: قارچ‌ها را به صورت اسلایس خرد کنید و روی آن‌ها آبجوش بریزید. ۲ الی سه دقیقه صبر کنید و سپس آن‌ها را داخل آب یخ بریزید. به این ترتیب برای موارد دیگر می‌توانید قارچ‌ها را به مدت چند ماه فریز هم کنید.

مرحله سوم: تکه‌های مرغ شسته شده و خشک شده را به همراه دو قالب یخ، ادویه و نمک، آرد ذرت، سس خردل، سس گوجه و روغن در غذاساز بریزید. تمام مواد را در غذاساز پوره کنید. سپس مایه کالباس را در یک ظرف بریزید و با هویج نیم پز و نگینی خرد شده، پسته خرد شده، قارچ بلانچ شده و دانه فلفل سیاه خوب مخلوط کنید. در صورت دلخواه یک تکه گوشت گوسفند یا گوساله را هم می‌توانید خیلی نازک خرد کنید و به گوشت مرغ اضافه کنید که البته اختیاری است.

مرحله چهارم: ۲ لیوان را با مقداری روغن مایع کمی چرب کنید و سپس مایه کالباس را در لیوان‌ها بریزید. روی لیوان‌ها فویل بکشید و در قابلمه آبجوش قرار دهید. مقدار آب باید تا کمر لیوان‌ها باشد نه بیشتر. مدت زمان پختن کالباس مرغ و گوشت خانگی ۱ و نیم الی ۲ ساعت روی شعله ملایم گاز است. در تمام مدت پخت کالباس درب قابلمه را برندارید. مراقب باشید فویل سوراخ یا درز نداشته باشید. کالباس خانگی مرغ و گوشت به راحتی از لیوان جدا می‌شود.

طرز تهیه کالباس خانگی؛ با ادویه مخصوص

فوت‌و‌فن‌های کالباس خانگی مرغ و گوشت، با طعم ساده یا دودی

  • طرز تهیه کالباس خانگی گوشت هم دقیقا به همین ترتیب است با این تفاوت که به جای گوشت مرغ از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید.
  • برای درست کردن کالباس ساده خانگی می‌توانید قارچ و پسته و گوشت قرمز را حذف کنید.
  • طرز تهیه کالباس دودی هم به این ترتیب است. اما برای طعم دودی کالباس باید به ازای هر ۶۰۰ گرم گوشت مرغ یا مخلوط گوشت گوسفند و گوساله، ۴۰۰ گرم سویای دودی یا کبابی که از قبل خیسانده‌اید هم اضافه کنید. سویا را همراه با گوشت در غذاساز پوره کنید.
  • اضافه کردن قالب یخ برای پایین آوردن دمای گوشت است.
  • بعد از آماده شدن کالباس ۱ ساعت صبر کنید و سپس به راحتی آن‌ها را از لیوان جدا کنید.
  • به کالباس حدود ۶ ساعت در یخچال استراحت دهید تا خوب خودش را بگیرد و به راحتی برش بخورد.
  • چون این کالباس خانگی مثل کالباس بیرونی و بازاری مواد نگهدارنده ندارد بهتر است نهایتا ظرف سه روز مصرف شود.
  • برای درست کردن کالباس مرغ یا گوشت نیازی به پختن گوشت مرغ یا گوشت قرمز ندارید. روی شعله ملایم گاز و در عرض دو ساعت گوشت حسابی در بخار آب مغز پخت می‌شود.
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
23:27 - 1399/04/16
واقعا برترین ها عالیهههههه. همه چی داره لامصب
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
شرکت هوش و دانش سپهر_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
شرکت هوش و دانش سپهر_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
شرکت هوش و دانش سپهر_4
سفیر بار ساقدوش_4
شرکت هوش و دانش سپهر_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
روشا فارمسی_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر صالحی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیان طب - فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_تزریق چربی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
تنورستان_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
کلینیک النا_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
شفا_فوتر
اورانوس_فوتر2
فنی آتل_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
دکتر صالحی_فوتر