طرز تهیه دمپختک؛ لذتی که باید امتحان کنید
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر ولدخانی_1
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
دکتر ولدخانی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۰۲۰۷۷۲
۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۸
۱۰۱۰۲
دمپختک یک پلوی فو‌ق‌العاده خوشمزه و پرطرفدار می‌باشد که درست کردن آن هم آسان است هم به‌صرفه. دمپختک را درست کنید و با خوردن ترشی این لذت را چندبرابر کنید.

ایرنا زندگی: دمپختک یک پلوی فو‌ق‌العاده خوشمزه و پرطرفدار می‌باشد که درست کردن آن هم آسان است هم به‌صرفه. دمپختک را درست کنید و با خوردن ترشی این لذت را چندبرابر کنید.

مواد لازم:

  • باقالا زرد خشک: ۲ پیمانه
  • برنج: ۴۰۰ گرم
  • پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  • زرد چوبه: ۱ قاشق غذا خوری
  • کره یا روغن: به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه دمپختک؛ لذتی که باید امتحان کنید

طرز تهیه دمپختک؛ لذتی که باید امتحان کنید

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای درست کردن دمپختک باید ابتدا برنج‌ها را بشویید و حدود نیم ساعت در آب خیس کنید.

۲. تابه مناسبی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد باقالی‌ها را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت مقداری زرد چوبه هم به باقالی‌ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. بعد ۳ لیوان آب داخل تابه بریزید و بگذارید تا باقالی‌ها با حرارت ملایم نیم پز شوند.

۳. کمی که باقالا‌ها پخت برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و مقداری کره هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه خشک شود و برنج دم بکشد.

۴. پیاز‌های خرد شده را هم در مقداری روغن تفت دهید و هنگام تفت دادن کمی نمک هم به پیاز‌ها اضافه کنید. سپس دمپختک آماده شده را با پیاز داغ سرو کنید.

۵. بعد از سرو دمپختک می‌توانید یک نیمرو هم درست کنید و روی برنج قرار دهید.

نکته: می‌توانید ابتدا پیازداغ درست کنید، بعد زردچوبه را اضافه کرده و بعد باقالی اضافه کنید. بعد از پخت باقالی برنج را اضافه کرده، بگذارید تا دم بکشد. روش پخت به ذائقه‌تان بستگی دارد.

انتشار یافته: 9
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:08 - 1399/05/08
برترین ها خیلی نرم غذاهای بدون گوشت رو جایگزین کردی افرین
پاسخ ها
بدون نام
Germany
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۸
کم کم یه کم نرمترش میکنن، برنجش هم کم می کنن، و بعد تخم مرغشو کم میکنن، بعد حبوباتشو و آخرش میرسن به نون و نمک و آب
نامدار
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۹
آخه چقد غررر میزنید شماها؟؟ تا دستور ی غذای گوشتی میذارن همه میان میگن این چ وضعشه تو این شرایط ما چند ماه گوشت نخوردیم اینارو نذارید دلمون میخواد...
Iran, Islamic Republic of
10:41 - 1399/05/08
سلام طرز درست کردنش اشتباه اول پیازداغ بعد زردچوبه بعد باقالی اضافه میکنیم بعداز پخت باقالی برنج را اضافه کرده میگذاربم تا دم بکشد
Iran, Islamic Republic of
21:24 - 1399/05/08
دمپختک فقط با ترشی خوشمزه میشه لامصب
Iran, Islamic Republic of
09:23 - 1399/05/28
عالی بود عاشق دمپخت کله گنجشکی کله جوش واشکنه هستم
Iran, Islamic Republic of
20:02 - 1399/08/20
ما بلغور گندم و مرغ هم به این مواد اضافه میکنیم با سالاد شیرازی خیلی خوشمزه میشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کیان برنا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_تزریق چربی
کلینیک النا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان