طرز تهیه دمپختک؛ لذتی که باید امتحان کنید
۱۰۲۰۷۷۲
۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۸
۶۳۲۸
دمپختک یک پلوی فو‌ق‌العاده خوشمزه و پرطرفدار می‌باشد که درست کردن آن هم آسان است هم به‌صرفه. دمپختک را درست کنید و با خوردن ترشی این لذت را چندبرابر کنید.

ایرنا زندگی: دمپختک یک پلوی فو‌ق‌العاده خوشمزه و پرطرفدار می‌باشد که درست کردن آن هم آسان است هم به‌صرفه. دمپختک را درست کنید و با خوردن ترشی این لذت را چندبرابر کنید.

مواد لازم:

  • باقالا زرد خشک: ۲ پیمانه
  • برنج: ۴۰۰ گرم
  • پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  • زرد چوبه: ۱ قاشق غذا خوری
  • کره یا روغن: به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه دمپختک؛ لذتی که باید امتحان کنید

طرز تهیه دمپختک؛ لذتی که باید امتحان کنید

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای درست کردن دمپختک باید ابتدا برنج‌ها را بشویید و حدود نیم ساعت در آب خیس کنید.

۲. تابه مناسبی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد باقالی‌ها را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت مقداری زرد چوبه هم به باقالی‌ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. بعد ۳ لیوان آب داخل تابه بریزید و بگذارید تا باقالی‌ها با حرارت ملایم نیم پز شوند.

۳. کمی که باقالا‌ها پخت برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و مقداری کره هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه خشک شود و برنج دم بکشد.

۴. پیاز‌های خرد شده را هم در مقداری روغن تفت دهید و هنگام تفت دادن کمی نمک هم به پیاز‌ها اضافه کنید. سپس دمپختک آماده شده را با پیاز داغ سرو کنید.

۵. بعد از سرو دمپختک می‌توانید یک نیمرو هم درست کنید و روی برنج قرار دهید.

نکته: می‌توانید ابتدا پیازداغ درست کنید، بعد زردچوبه را اضافه کرده و بعد باقالی اضافه کنید. بعد از پخت باقالی برنج را اضافه کرده، بگذارید تا دم بکشد. روش پخت به ذائقه‌تان بستگی دارد.

انتشار یافته: 8
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:08 - 1399/05/08
برترین ها خیلی نرم غذاهای بدون گوشت رو جایگزین کردی افرین
پاسخ ها
بدون نام
Germany
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۸
کم کم یه کم نرمترش میکنن، برنجش هم کم می کنن، و بعد تخم مرغشو کم میکنن، بعد حبوباتشو و آخرش میرسن به نون و نمک و آب
نامدار
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۹
آخه چقد غررر میزنید شماها؟؟ تا دستور ی غذای گوشتی میذارن همه میان میگن این چ وضعشه تو این شرایط ما چند ماه گوشت نخوردیم اینارو نذارید دلمون میخواد...
Iran, Islamic Republic of
10:41 - 1399/05/08
سلام طرز درست کردنش اشتباه اول پیازداغ بعد زردچوبه بعد باقالی اضافه میکنیم بعداز پخت باقالی برنج را اضافه کرده میگذاربم تا دم بکشد
Iran, Islamic Republic of
21:24 - 1399/05/08
دمپختک فقط با ترشی خوشمزه میشه لامصب
Iran, Islamic Republic of
09:23 - 1399/05/28
عالی بود عاشق دمپخت کله گنجشکی کله جوش واشکنه هستم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج