۱۰۳۳۷۳۳
۲۲ نظر
۵۲۴۱
۲۲ نظر
۵۲۴۱
پ

طرز تهیه خیارشور خانگی؛ ترد و خوشمزه

خیارشور یکی از خوشمزه‌ترین دورچین‌های غذا است مخصوصا در کنار انواع ساندویچ و کباب بسیار دلچسب است. خیار شور به دو روش سنتی و صنعتی تهیه می‌شود که مطمئنا روش سنتی آن بسیار خوشمزه‌تر است.

وب‌سایت فرارو: خیار شور یکی از خوشمزه‌ترین دورچین‌های غذا است مخصوصا در کنار انواع ساندویچ و کباب بسیار دلچسب است. خیار شور به دو روش سنتی و صنعتی تهیه می‌شود که مطمئنا روش سنتی آن بسیار خوشمزه‌تر است به همین جهت در این بخش تصمیم گرفتیم طرز تهیه خیاشور سنتی را با همه فوت و فن‌های آن به شما آموزش دهیم تا به راحتی بتوانید در منزل آن را تهیه کنید.

طرز تهیه خیارشور خانگی؛ ترد و خوشمزه

مواد لازم

  • خیار تازه و قلمی ۱ کیلو
  • سیر ۴ عدد
  • کرفس ۳ شاخه
  • ساقه شوید ۳ عدد
  • تخم گشنیز ۱/۲ پیمانه
  • فلفل سبز تند ۲ عدد (اختیاری)
  • نخود خام ۱۰ عدد
  • آب جوش ۱۴ پیمانه
  • سرکه انگور ۱ پیمانه
  • نمک ۳/۴ پیمانه

طرز تهیه خیارشور خانگی؛ ترد و خوشمزه

طرز تهیه خیارشور خانگی؛ ترد و خوشمزه

طرز تهیه

۱. قبل از هر چیز مواد اولیه شامل سبزی، خیار و سیر را به خوبی بشویید سپس آن‌ها را بر روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا خشک شوند. به این نکته توجه داشته باشید که تمام مواد باید کاملا خشک باشند و الا خیارشور کپک می‌زند.

۲. در یک قابلمه آب را جوش بیاورید سپس از روی حرارت بردارید کنار بگذارید تا خنک شود بعد نمک + سرکه را به آن اضافه کنید هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. برای تهیه خیارشور از سرکه سیب هم می‌توانید استفاده کنید، اما سرکه انگور بهتر است.

۳. در مرحله بعد باید با یک خلال دندان سوراخی در هر خیار ایجاد کنید به طوری که خلال دندان از یک طرف خیار وارد شده و از سمت دیگر خارج شود سپس آن‌ها در شیشه‌های تمیز قرار دهید. سوراخ کردن خیار‌ها به دو دلیل انجام می‌شود دلیل اول پوک نشدن خیار شور و دلیل دوم زودتر آماده شدن آن است.

۴. حالا بین خیار‌ها را با سیر، سبزی‌های آماده شده، فلفل، نخود و تخم گشنیز پر کنید. در آخرین مرحله روی ظرف حاوی خیارشور را با برگ‌های کرفس بپوشانید و مخلوط آب + سرکه + نمک را به آن اضافه کنید حواستان باشد آب حتما باید سرد باشد. به این نکته توجه کنید که اگر مقدار سرکه بیشتر شود خیارشور‌های شما نرم‌تر و طعم ترش‌تری خواهند گرفت.

۵. ظرف حاوی خیارشور را در جای خنک به دور از نور خورشید قرار دهید تا عمل بیاید حدود ۱ ماه زمان لازم است تا خیارشور عمل بیاید. به این نکته توجه داشته باشید که اگر خیارشور‌ها در معرض نور خورشید قرار بگیرند زرد می‌شوند. به هیچ عنوان خیارشور را در ظرف‌های پلاستیکی درست نکنید بهترین ظرف برای تهیه خیارشور ظرف‌های شیشه‌ای است که در آن محکم بسته می‌شود. حواستان باشد اگر در ظرف محکم بسته نشود و هوا به داخل آن راه یابد خیارشور‌ها نرم و لزج می‌شوند.

طرز تهیه خیارشور خانگی؛ ترد و خوشمزه

بعد از باز کردن سر ظرف باید خیارشور‌ها را در یخچال نگهداری کنید، رعایت این موضوع، هم از کپک زدن خیارشور جلوگیری می‌کند هم اینکه مدت زمان خیلی بیشتری می‌توانید آن‌ها را نگهداری کنید. علاوه بر این مراقب باشید به هیچ عنوان دست چرب، قاشق چرب یا هر شی چرب دیگری وارد ظرف خیارشور نشود در اکثر موارد عدم رعایت این نکته موجب کپک زدن خیارشور می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      ممنون

    • بهاره ظ

      واییییییییییییی دلم خواست

    • بدون نام

      جالب بود

    • بدون نام

      کسی اگه تجربه ای داره درمورد خیارشور بگه.ممنون.من هروقت درست میکنم مثل بیرونیا نیست

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خوبدبهتون که گفت چجوری درست کن

      • بدون نام

        میشه آب نمک جوشیده که هنوز کاملاً سرد نشده روش ریخت و شیشه ها را توی آفتاب تابستان یک روز تا دو روز گذاشت، سریع درست میشه. بعد بذارید تو یخچال و استفاده کنید. فوری و عالی
        توی زمستان هم می توان همه ی مواد را توی شیشه ریخت با آب ولرم و توی یک دیگ که آبش تا نیمه یا یک سوم کمر شیشه ها را بگیره

      • بدون نام

        تقریبا هر شیشه متوسط که سایز خیارشور یا رب‌های بیرونی .است یک و نیم قاشق پر نمک می خواهد.

      • بدون نام

        ممنون عزیزم

      • بدون نام

        وقتی اب نمک درست میکنی اگه میخای ببینی میزان نمکش خوبه یه تخم مرغ سالم بنداز تو اب نمک اگه اومد روی اب نمکش کافیه چند تا دونه نخود هم بنداز لا بلای خیار شور اب وقتی هنوز سرد نشده با سرکه مخلوط کن بریز رو خیارابا خلال هم خبار ها رو سوراخ کن

      • بدون نام

        من همیشه بجای سرکه آبغوره میریزم و خیارشورام توی فامیل معروف هست حتما امتحان کنید

      • بدون نام

        آبغوره بریزی کپک نمیزنه؟؟؟جالب بود برام.چقد آبغوره ؟؟؟

      • زهره

        تو شیشه یک کیلویی خیار و فلفل تند و سیر و ترخون به هم فشرده بگذارید. یه قاشق سر پر نمک دانه درشت دریا و نصف لیوان سرکه. بعد آب جوش داغ بریزید روش تا لب به لب بشه و درش را محکم ببندید و شیشه را برعکس کنید. ده روزه آماده میشه. ترد و خوشمزه

    • بدون نام

      ی خانم محترمی از آشناهامون ،همین خیارشورشون خیلی طرفدار پیدا کرده بود تو فامیل ،هم ترد هم خوشمزه
      بعد یبار ازشون پرسیده بودن :آب رو میزارین خنک شه یا ولرم میریزین رو خیارا
      با تعجب گفته بود آب شیر میریزم مگه شماها میجوشونین؟؟؟

      خلاصه اینکه انگار یکم ب شانس هم هس

    • بدون نام

      گذاشت و روی حرارت ملایم تا جوش آمدن آب دیگ و یک ساعتی هم ماندن در حال جوش ریز زدن گذاشت تا رنگ خیارها تغییر کند. سرد که شد شیشه ها در آورد توی یخچال گذاشت و استفاده کرد. هر دو روش را درست کرده ام عالی میشه

    • بدون نام

      وای چه عکس دلبری! من عاشقشم.

    • بدون نام

      توخیارشور اگه ترخون نباشه دوزار نمی ارزه. کرفس دیگه چرا..سیر..فلفل سبز..ترخون..نمک .اب جوشیده و دیگر هیچ..چهل ساله دارم خیارشور میسازم..به حق چیزای ندیده و نشنیده

      پاسخ ها

      • استامینوفن

        آففرین
        من ترخون خشک میکنم اگه فصلش نبود خشک میریزم . همون میشه

    • بدون نام

      ببخشید نخود رو واسه چی گذاشتید؟؟؟؟

      پاسخ ها

      • ف

        تا کپک نزنه قبلا اینو شنیدم

      • ارام

        عزیزم نخود باعث تردشدن و خوشرنگ شدن خیارشور میشه

      • مریم

        نخود برای ترد شدن خیار هست

      • بدون نام

        من در اینترنت به آدرسی که گذاشتم در مورد ترفندهای تهیه ی خیارشور دیدم نخود را می گذارند چون گاز تولید می‌کنه و باعث ترد شدن خیارشور میشه. دیگه راست و دروغش با خودشون

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج