طعم بی‌نظیر راجما پوری با سانجیو کاپور
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
ریزخور_1
کلاسینو_1
سفیر بار ساقدوش_1
اپیلاسیون نانا 1
ریزخور_3
سفیر بار ساقدوش_3
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 4
ریزخور_4
کلاسینو_4
سفیر بار ساقدوش_4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
ریزخور_2
کلاسینو_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۰۳۷۴۸۰
۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۷
۸۹۵۴
سانجیو کاپور یکی از مشهورترین سرآشپز‌های جهان می‌باشد که توانسته با رسپی‌های کم‌نظیر خود و هنر بی حد و مرزش در آشپزی به شهرت جهانی دست یابد.

برترین‌ها: به طور حتم هر هنری علاوه بر مهارت و تسلط، نیازمند شوق و استعداد ذاتی نیز می‌باشد. هنر آشپزی نیز از سایر هنر‌ها مستثنی نیست. هر سرآشپز به هنگام آشپزی اثر هنری خود را با ذوق و عشق فراوان طبخ می‌کند تا بتواند علاوه بر رفع نیاز گرسنگی افراد، نیاز روحی آن‌ها به محبت، عشق و زیبایی را نیز برطرف کند.

بهترین سرآشپز‌های دنیا و بهترین رسپی آن‌ها

بی شک هر هنرمندی، به واسطه‌ی روحیه‌ی شفاف و زیبایش تمایل زیادی به اشتراک هنر خود با دیگران دارد؛ و همین تمایل به آموختن هنر به افراد علاقه‌مند و افزودن به تعداد هنرمندان جهان از بهترین بخشش‌ها و هدیه‌هاست. بسیاری از سرآشپزان مطرح جهان با انتشار کتاب‌های آشپزی و برگزاری کلاس‌ها و ساخت برنامه‌های مربوط به آشپزی سعی در به اشتراک گذاشتن هنر بی‌نظیر خود در آشپزی دارند که برای علاقه‌مندان آشپزی بسیار مفید و کاربردی می‌باشد.

شاید بسیاری از غذا‌ها را پیشتر با رسپی‌های مختلف تهیه کرده و خورده باشید. اما آیا تا به حال به ذهنتان خطور کرده که غذا‌هایی را با رسپی بهترین سرآشپز‌های دنیا امتحان کنید؟ سانجیو کاپور یکی از مشهورترین سرآشپز‌های جهان می‌باشد که توانسته با رسپی‌های کم‌نظیر خود و هنر بی حد و مرزش در آشپزی به شهرت جهانی دست یابد. در این مطلب با برترین‌ها همراه باشید تا رسپی مخصوص سانجیو کاپور برای یکی از غذا‌های بی‌نظیر هندی را با شما در میان بگذاریم. شکموها، این مطلب را از دست ندهید.

سانجیو کاپور کیست؟

یکی از شناخته شده‌ترین سرآشپز‌های دنیا، سانجیو کاپور از کشور هند می‌باشد. این سرآشپز ۵۶ ساله که علاوه بر آشپزی به تجارت نیز می‌پردازد، نویسنده کتاب آشپزی و متخصص رستوران در هند است. سانجیو کاپور برنامه‌های تلویزیونی متنوع آشپزی را در طول سال‌ها ساخته است که یکی از اصلی‌ترین آن‌ها برنامه‌ای با عنوان Khana Khazana است. این برنامه یکی از طولانی‌ترین برنامه‌های آشپزی در آسیا به حساب می‌آید.

سانجیو کاپور در سال ۲۰۱۱ یک شبکه اچ دی تلویزیونی به نام food food و با موضوعیت آشپزی افتتاح کرد. او همچنین به عنوان بخشی از هیئت آشپزی بین‌المللی هواپیمایی سنگاپور انتخاب شد. رسپی‌های مخصوص سانجیو کاپور برای غذا‌های بی‌نظیر هندی در سر تا سر دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بهترین سرآشپز‌های دنیا و بهترین رسپی آن‌ها

رسپی مخصوص سانجیو کاپور برای غذای هندی «راجما پوری»

غذا‌های هندی به دلیل داشتن ادویه‌ها و چاشنی‌های بی‌نظیر در سراسر دنیا محبوبیت بسیار زیادی دارند. رستوران‌های هندی بسیار زیادی در سراسر دنیا و همچنین در کشور ما وجود دارند که عاشقان غذا‌های هندی و تمام کسانی که قصد تجربه طعم‌های بی‌نظیر غذا‌های هندی را دارند می‌توانند به آن‌ها مراجعه کنند. اما لذت خوردن غذا‌های هندی زمانی دو چندان می‌شود که خودتان دست به کار شده و در خانه اقدام به پخت این غذا‌ها کنید.

راجما پوری یکی از غذا‌های محبوب هندی می‌باشد که علاوه بر داشتن دستور پخت ساده، طعمی فوق‌العاده و کم‌نظیر نیز دارد. رسپی‌های متنوعی از این غذای پر طرفدار هندی وجود دارند، اما مگر می‌شود از رسپی مخصوص بزرگترین سرآشپز هند به این سادگی‌ها گذشت؟ در ادامه دستور پخت مخصوص سانجیو کاپور برای این غذای لذیذ آسیایی را خواهید خواند. با برترین‌ها همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه راجما پوری:

  • ۱ و نیم فنجان آرد گندم
  • نصف فنجان پوره‌ی لوبیا قرمز
  • یک قاشق غذاخوری پودر گراماسالا (ادویه هندی)
  • نصف قاشق غذاخوری زردچوبه
  • نصف قاشق غذاخوری پودر فلفل تند
  • یک چهارم قاشق غذاخوری پودر گشنیز
  • یک چهارم قاشق غذاخوری پودر زیره
  • نصف قاشق غذاخوری روغن حیوانی
  • ۲ قاشق روغن برای خمیر و مقداری برای سرخ کردن
  • نمک به میزان لازم

بهترین سرآشپز‌های دنیا و بهترین رسپی آن‌ها

بهترین سرآشپز‌های دنیا و بهترین رسپی آن‌ها

طرز تهیه:

مرحله اول: آرد گندم را در ظرفی بریزید و پوره لوبیا قرمز را به آن اضافه کنید. گراماسالا، زردچوبه، فلفل، پودر گشنیز، پودر زیره، نمک و روغن حیوانی را نیز به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

مرحله دوم: به ترکیب حاصل شده آب کافی اضافه کنید تا خمیری سفت حاصل شود. نم نم ۲ قاشق روغن را نیز به آن بیفزایید و مجددا هم بزنید. خمیر حاضل شده را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپوشانید تا خودش را بگیرد.

مرحله سوم: به میزان لازم روغن درو تابه‌ای بریزید و بگذارید داغ شود.

مرحله چهارم: خمیر را به قسمت‌های مساوی کوچک تقسیم کنید و آن‌ها را به شکل توپک درآورید. مقدار کمی روغن روی آن‌ها بمالید و سپس با وردنه آن‌ها را کمی صاف و پهن کنید تا اصطلاحا «پوری» شوند.

مرحله پنجم: هر پوری را درون روغن داخل قرار دهید و زیر شعله را زیاد کنید تا پف کنند. سپس آن‌ها را تا حدی سرخ کنید که هر دو طرف «پوری» طلایی شود. سپس آن‌ها را روی کاغذ‌های روغن‌گیر قرار دهید تا روغن اضافه پوری جذب کاغذ شود.

مرحله آخر: تعدادی از پوری‌ها را در سینی یا بشقاب قرار دهید و به همراه سبزی‌های مختلف سرو کنید.

دستور پخت گفته شده برای راجما پور، مناسب ۴ نفر می‌باشد و زمان پخت این غذای هندی بین ۱۶ الی ۲۰ دقیقه است. در ضمن لازم به ذکر است که اگر به ادویه‌هایی از قبیل گراماسالا دسترسی ندارید، می‌توانید به جای آن از مقدار کمی ادویه کاری استفاده کنید.

المیرا فلاحیان
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
12:47 - 1399/06/28
اوووو این آشپزه شبکه کالرز برنامه داشت غذا های خوبی یاد میداد
Netherlands
23:29 - 1399/06/28
غذاهاي هندي خيلي روغنين
United States
06:39 - 1399/06/29
از بوی غذای هندی خوشم نمیاد
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
ادیب_1
خرید باکس 1
عارفی_1
شیرآلات زمانی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
ادیب_3
دکتر نائبی_3
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
شیرآلات زمانی_3
سوییچ ایران_4
دکتر نائبی_4
خرید باکس 4
عارفی_4
شیرآلات زمانی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
ادیب_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
ادیب_2
دکتر نائبی_2
خرید باکس 2
سوییچ ایران_2
عارفی_2
شیرآلات زمانی_2
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کالازم_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
شفا_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
اورانوس_فوترموبایل2
تنورستان_فوتر موبایل
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی بانو_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
کالازم_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
اورانوس_فوتر2
انجمن پرستاری ایران_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شاخه نبات_ فوتر
تنورستان_فوتر
کلینیک النا_فوتر