طرز تهیه آش رشته؛ نکاتی برای حرفه‌ای‌تر شدن
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ریزخور_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
سفیر بار ساقدوش_1
کلاسینو_1
ریزخور_3
سفیر بار ساقدوش_3
کلاسینو_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
کلاسینو_4
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_4
لاله زار مال_2
سفیر بار ساقدوش_2
ریزخور_2
کلاسینو_2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۰۴۱۰۴۳
۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۹
۱۵۹۷۷
آش رشته مجلسی مانند قورمه سبزی و کشک بادمجان جز غذا‌های سنتی و محبوب ما ایرانی‌ها محسوب می‌شود. آش رشته را می‌توانید به‌عنوان میان وعده یا غذای اصلی سرو کنید.

وب‌سایت کاغذرنگی - محمدامین مظاهری: آش رشته مجلسی مانند قورمه سبزی و کشک بادمجان جز غذا‌های سنتی و محبوب ما ایرانی‌ها محسوب می‌شود. آش رشته را می‌توانید به‌عنوان میان وعده یا غذای اصلی سرو کنید. طرز تهیه و پخت این غذا بسیار ساده است، اما ممکن است آماده‌سازی حبوبات آن برای بعضی افراد کمی وقت‌گیر باشد. به دلیل محبوبیت و طعم خوشمزه این غذا، آش رشته را در مناسبت‌های مختلف مثل شب یلدا، سیزده‌بدر، دورهمی و… درست می‌کنند. اگر شما هم به طرز تهیه آش رشته مجلسی علاقه دارید، در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه آش رشته مجلسی با نکاتی برای طعم خوش‌تر

مواد لازم

  • یک پیمانه لوبیا چیتی
  • یک پیمانه نخود
  • یک پیمانه عدس
  • یک پیمانه لوبیا قرمز
  • دو کیلوگرم سبزی آش پاک کرده (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج)
  • یک بسته رشته آشی
  • دو قاشق غذاخوری آرد
  • ۴ تا ۵ عدد پیاز متوسط
  • نعناع خشک به میزان لازم
  • زردچوبه و نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه و روغن به مقدار لازم
  • یک شیشه کشک
  • سیر به‌مقدار لازم
  • روغن به میزان لازم

میزان مواد اولیه گفته شده برای ۶ نفر مناسب است؛ اگر برای تعداد کم‌تر یا بیش‌تری آش رشته درست می‌کنید، به همین میزان مواد گفته شده را کم یا زیاد کنید.

طرز تهیه آش رشته مجلسی با نکاتی برای طعم خوش‌تر

طرز تهیه آش رشته مجلسی با نکاتی برای طعم خوش‌تر

طرز تهیه

آش رشته مجلسی طرز تهیه آسانی دارد که می‌توانید فقط با انجام مراحل زیر آن را درست کنید. کافی است کمی حوصله کرده و برای تهیه آن زمان بگذارید.

۱. خیساندن حبوبات

در اولین قدم از طرز تهیه آش رشته باید لوبیا چیتی، لوبیا قرمز و نخود را به مدت ۲۴ ساعت در آب بگذارید تا به خوبی خیس برخورد و نفخ آن گرفته شود. توجه داشته باشید عدس نیازی به خیساندن ندارد تا هنگام پخت له نشود و شکل اصلی خود را از دست حفظ کند. با توجه به مساله خیساندن حبوبات، برای هر روزی که قصد تهیه آش رشته دارید، باید از روز قبل شروع به تدارک مواد اولیه کنید.

۲. پختن جداگانه حبوبات

هر کدام از حبوبات را به‌صورت جداگانه کامل بپزید، ولی به‌دلیل اینکه عدس پخت سریعی دارد، آن را در زمان کوتاه نیم پز کنید تا در آخر همه مواد آش رشته را در قابلمه بریزید. اگر بخواهید همه حبوبات را همزمان در یک ظرف بپزید، این احتمال وجود دارد که تا پخته شدن یکی از آن‌ها، سایر حبوبات له شوند یا خام باقی بمانند؛ بنابراین برای پخت یکدست حبوبات بهتر است جداگانه آن‌ها را بپزید.

طرز تهیه آش رشته مجلسی با نکاتی برای طعم خوش‌تر

۳. تفت دادن پیاز و ادویه

در این مرحله از طرز تهیه آش رشته پیاز را به‌صورت نگینی یا خلالی خرد کرده و در ماهی‌تابه بریزید. حالا به اندازه کافی روغن به پیاز‌ها اضافه کرده و اجازه دهید روی شعله ملایم اجاق گاز بپزند. پیاز‌ها را به خوبی سرخ کنید تا زمانی که رنگ پیاز طلایی شود. سپس فلفل و زردچوبه را برای خوش عطر شدن پیاز به آن اضافه کنید.

طرز تهیه آش رشته مجلسی با نکاتی برای طعم خوش‌تر

۴. ریختن حبوبات و آب در ماهی‌تابه

مقدار لازم آب برای تهیه آش در قابلمه ریخته و پیاز‌های سرخ شده را هم روی آن بریزید؛ اکنون حبوبات را به ظرف آش رشته اضافه کرده، درب قابلمه را ببندید تا آب جوش بیاید. همه این مواد باید چند دقیقه‌ای با هم بجوشند تا طعم خوبی بگیرند.

در همین مرحله برای اینکه آش لعاب و غلظت خوبی پیدا کند، ۲ قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید.

۵. اضافه کردن سبزی در طرز تهیه آش رشته

به محض اینکه آب جوش آمد، سبزی‌ها را درون قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سبزی‌ها به آرامی پخته شود. توجه داشته باشید زمان پخت سبزی‌ها ۲۰ دقیقه است. پس حواستان به ساعت باشد که سبزی‌ها حین پخت له نشوند.

طرز تهیه آش رشته مجلسی با نکاتی برای طعم خوش‌تر

۶. اضافه کردن رشته‌ها

بعد از اینکه سبزی‌ها در طرز تهیه آش رشته پخته شد، رشته‌ها را از وسط به دو نیم خرد کنید. حالا باید رشته‌ها را به قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید تا با شعله ملایم به تدریج بپزند. هر چند دقیقه یک بار درب قابلمه را بردارید و با یک کف‌گیر آش را آهسته هم بزنید تا رشته‌ها از یک دیگر باز شوند و به هم نچسبند. با توجه به اینکه رشته‌ها آب را به خود جذب می‌کنند، احتمالا نیاز داشته باشید کمی آب به آش رشته اضافه کنید.

رشته‌ها را زیاد خرد نکنید، چرا که این کار باعث می‌شود رشته‌ها درون آش له شوند. اگر آش رشته سفت شد، به آن مقداری آب جوش اضافه کنید تا آش از حالت سفتی و غلطت بیش از حد در بیاید.

طرز تهیه آش رشته مجلسی با نکاتی برای طعم خوش‌تر

۷. آهم زدن مرتب در طرز تهیه آش رشته

درب ظرف آش رشته مجلسی را نیم باز بگذارید و روی حرارت کم بگذارید تا آش به خوبی پخته شده و جا افتاده شود. هنگامی که آش در حال پختن و آماده شدن است، آن را به خوبی هم بزنید تا آش ته نگیرد. زمان پخت رشته نسبت به ضخامت آن‌ها متفاوت است.

تنها نکته مهم در مرحله آخر این است که فاصله‌های زمانی مرتب آش را به خوبی هم بزنید تا ته نگیرد. پس از چند دقیقه خودتان متوجه خواهید شد آش جا افتاده و می‌توانید زیر آن را خاموش کنید.

طرز تهیه آش رشته مجلسی با نکاتی برای طعم خوش‌تر

۸. نحوه سرو و تزیین آش رشته

وقتی آش رشته آماده شد، برای زیبایی و تزیین آش رشته می‌توانید از پیاز داغ، نعناع داغ، سیر داغ و کشک استفاده کنید. همچنین خیلی از افراد برای تزیین آش رشته از زعفران هم استفاده می‌کنند.

طرز تهیه آش رشته مجلسی با نکاتی برای طعم خوش‌تر

۵ نکته طلایی برای طعم خوب آش رشته

۱. برای سرخ کردن نعناع داغ بعد از داغ شدن روغن، نعنا خشک شده را به آن اضافه کنید. کمی نعناع را با حرارت ملایم تفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید؛ تفت دادن به مدت بیش‌تر، نعنا را سیاه و مزه آن را تلخ می‌کند.

۲. به طور میانگین پخت کامل لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود حدود یک تا دو ساعت طول می‌کشد. لازم به ذکر است پخت حبوبات زمان معینی نداشته و ممکن است بعضی از حبوبات زود پز یا دیر پز باشند.

۳. در طرز تهیه آش رشته می‌توانید به جای عدس، از ماش استفاده کنید که این به ذائقه شما بستگی دارد.

۴. حبوبات را در چند ظرف به‌طور جداگانه بپزید، پخت حبوبات در یک قابلمه باعث تیرگی رنگ آش رشته می‌شود.

۵. اگر می‌خواهید مزه آش بهتر شود، باید مقدار سبزی اسنفاج، تره و جعفری از گیشنیز بیش‌تر باشد.

انتشار یافته: 19
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
09:07 - 1399/07/15
آش رشته رو میخورن؟
پاسخ ها
اسما بهمنی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
بله می خورن
اسما بهمنی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
خیلی خوب
ستی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۶
نه نگاش میکنن
Iran (Islamic Republic of)
10:48 - 1399/07/15
این برای 10 - 15 نفر آشه کجا برای شش نفر!!!!!
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
ما شمکوییم برا چارنفرمونم نمیشه آگا
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
بستگی داره چقدر آش رشته دوست داری. من این مقدارو برای ۵ نفر میزارم. کم هم میاد.
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
مواد اولیه برای شش نفر زیاده
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۷
دقیقااا
شاید هم بیشتر
برای ۶ نفر کلا روی هم رفته یک پیمانه حبوبات خشک کافیست
چه خبره از هر حبوبات یک پیمانه؟؟
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
دقیقا
استامینوفن
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
دقیقا
Iran (Islamic Republic of)
13:35 - 1399/07/15
6 نفر بخورِ حسابی منظورشه
Iran (Islamic Republic of)
17:44 - 1399/07/15
اگر همه مثل من آش دوست باشند برای دو نفر خوبه :)
Iran (Islamic Republic of)
20:40 - 1399/07/15
من آرد رو اخر میریزم شاید رشته لعاب کافی داشته باشد و احتیاج به ارد نباشد
Iran (Islamic Republic of)
01:10 - 1399/07/16
جعفری آش رو تلخ میکنه اصلا سبزی آش نیست. به جاش از شوید استفاده کنید
Iran (Islamic Republic of)
09:55 - 1399/07/16
ما معمولا برای رنگ آش از مقداری گلرنگ یا همان گل زرد آسیاب شده یا سابیده شده استفاده می کنیم که آش رو خیلی خوش رنگ می کنه.آرد هم نیازی نیست چون آش را سفت می کنه.رشته خودش لعاب میده همین کافیه.
Iran (Islamic Republic of)
21:22 - 1399/07/16
مامان من همه حبوبات را باهم می پزه رنگش هم عالی میشه
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۰
برای آش نذری نخود رو باید جدا خیس کنیم چون رنگ لوبیا قرمز میره به نخود
Iran (Islamic Republic of)
17:33 - 1399/08/18
خیلی خوشمزه است این غذا
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
عارفی_1
خرید باکس 1
ادیب_1
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
عارفی_3
خرید باکس 3
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
ادیب_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
سوییچ ایران_4
عارفی_4
خرید باکس 4
ادیب_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
سوییچ ایران_2
عارفی_2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نائبی_2
خرید باکس 2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
شفا_فوترموبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کالازم_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
تدبیرکالا_فوتر
کالازم_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی نوین_فوتر
اورانوس_فوتر2
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شفا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کلینیک النا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
انجمن پرستاری ایران_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
تنورستان_فوتر