۱۰۴۱۷
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

دستور آشپزی: كيك زعفران و هل

زعفران در غذاها به عنوان طعم‌دهنده و رنگ‌دهنده اي بسیار عالی به کار می‌رود و کبد را تصفیه و قوی می‌سازد. آرام‌بخش، خواب‌آور و ضدتشنج نیز هست./ آرد، بيكينگ‌پودر و شيرخشك را در كاسه‌اي مخلوط کرده و دوبار الك كنيد و كنار بگذاريد...

دستور آشپزی: كيك زعفران و هل
دستور آشپزی: كيك زعفران و هل

مواد لازم :
  • تخم‌مرغ: ۴عدد
  • شكر: نصف پيمانه سرپر
  • وانيل: يك چهارم قاشق چايخوري
  • هل پودرشده: يك قاشق چايخوري
  • پودر زعفران: نصف قاشق چايخوري
  • شير: نصف پيمانه
  • روغن مايع: نصف پيمانه
  • آرد گندم: ۲پيمانه
  • بيكينگ‌پودر: ۱/۵قاشق چايخوري
  • شيرخشك: ۲قاشق سوپخوري
  • گلاب: ۲قاشق سوپخوري
  • موادلازم براي تزئين:
  • عسل: ۴قاشق سوپخوري
  • پودر پسته: ۴قاشق سوپخوري


طرزتهیه

آرد، بيكينگ‌پودر و شيرخشك را در كاسه‌اي مخلوط کرده و دوبار الك كنيد و كنار بگذاريد. تخم‌مرغ، شكر، وانيل، هل و پودر زعفران را در كاسه‌اي بريزيد و با همزن خوب هم بزنيد تا حجم آن دو برابر شود (حدود 8دقيقه). شير و روغن و گلاب را بيفزاييد و با همزن دستي يا قاشق چوبي هم بزنيد. مايه آرد را آرام‌آرام بيفزاييد و با قاشق چوبي هم بزنيد. وقتي مايه يكدست شد آن را داخل قالب بريزيد و در طبقه وسط فربا دماي 180درجه سانتيگراد به مدت 20دقيقه در قالب‌هاي مافين و 45دقيقه در قالب 23×23 بپزيد. سپس روي كيك‌ها عسل گرم و پودر پسته بريزيد.


فوت آشپزي

۴۵ دقیقه بعد از اضافه کردن آرد، اگر بیش از حد به هم بزنید، بعد از مدتی کیک سفت و خشک می‌شود.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

دستور آشپزی: كيك زعفران و هل


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج