طرز تهیه سوپ پیاز؛ تجربه‌ی یک غذای فرانسوی
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_4
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۰۵۷۲۵۹
۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۶
۹۹۴۳
احتمالا بسیاری از ما با سوپ پیاز به سبک ایرانی آشنا باشیم، اما سوپ پیاز فرانسوی می‌تواند یک تجربه جدید باشد. سوپ پیاز در این روز‌های سرد پاییزی و کرونایی، می‌تواند سیستم ایمنی شما را تقویت کند و از سرماخوردگی جلوگیری کند. این سوپ خوشمزه را درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

ایرنا زندگی: احتمالا بسیاری از ما با سوپ پیاز به سبک ایرانی آشنا باشیم، اما سوپ پیاز فرانسوی می‌تواند یک تجربه جدید باشد. سوپ پیاز در این روزهای سرد پاییزی و کرونایی، می‌تواند سیستم ایمنی شما را تقویت کند و از سرماخوردگی جلوگیری کند. این سوپ خوشمزه را درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز:

  • پیاز بزرگ قرمز یا زرد: ۶ عدد
  • روغن زیتون بکر: ۴ قاشق غذاخوری
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: کمی
  • سیر: ۲ حبه
  • آب گوشت یا مرغ: ۸ فنجان
  • آرد: ۳ قاشق غذاخوری
  • آویشن: نصف قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
  • نان باگت یا تست: ۸ برش
  • پنیر پارمسان: ۱ فنجان

طرز تهیه سوپ پیاز؛ یک غذای هیجان‌انگیز

طرز تهیه سوپ پیاز؛ یک غذای هیجان‌انگیز

طرز تهیه و دستور پخت سوپ پیاز:

۱. در یک قابلمه ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت کم ​​گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و با روغن زیتون مخلوط کنید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا پیاز کامل پخته و نرم شود. حالا حرارت را از کم به متوسط افزایش دهید. باقیمانده روغن زیتون و کره را به ظرف اضافه کنید. پیاز را به قدری سرخ کنید تا کاراملی شود.

۲. شکر و ۱ قاشق چایخوری نمک بپاشید و پخت و پز را ادامه دهید تا پیاز به خوبی قهوه شود. سیر خرد شده را به آن بیفزایید. حالا نوبت آرد است که به مواد افزوده شود. یک دقیقه زمان برای تفت دادن آرد کافی است. حالا آب گوشت و آویشن را به مخلوط اضافه کنید تا به جوش بیاید. حرارت را کم کنید، کمی نمک و فلفل بزنید و در ظرف را برای حدود ۳۰ دقیقه تا یک ساعت بپوشانید تا جا بیفتد.

۳. در همین حین، فر را با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی یا فویل قرار دهید و نان‌های روغن زده را در آن بچینید. حدود ۵ تا ۷ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی قهوه‌ای شود. (می‌توانید از مایکروویو استفاده کنید) نان‌ها را برعکس کنید و روی آن را با پنیر پارمسان رنده شده بپوشانید. وقتی زمان سرو نزدیک شد، نان‌ها را داخل فر یا مایکروویو بگذارید تا پنیر آن آب و روی آن طلایی شود.

۴. برای سرو کردن، سوپ را در یک کاسه بریزید و یک نان تست پنیری را روی سوپ قرار دهید. سوپ را قبل از سرو مزه کنید و اگر به چاشنی بیشتری احتیاج دارد، اضافه کنید.

برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیان طب - فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
دکتر لاجوردی_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
اورانوس_فوتر2
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
پارسیان طب - فوتر
تنورستان_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
دکتر آزاد خواه_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر