۱۰۵۷۲۶۷
۱۴ نظر
۵۴۸۴
۱۴ نظر
۵۴۸۴
پ

خامه قنادی را در خانه درست کنید

خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی فوت‌و‌فن‌هایی دارد که تا پیش از این ترجیح می‌دادیم یا از قنادی تهیه کنیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده بخریم، اما در شرایط فعلی به راحتی می‌توانیم این خامه را در خانه درست کنیم.

ایرنا زندگی: خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی فوت‌و‌فن‌هایی دارد که تا پیش از این ترجیح می‌دادیم یا از قنادی تهیه کنیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده بخریم، اما در شرایط فعلی به راحتی می‌توانیم این خامه را در خانه درست کنیم. امروز با ما همراه باشید تا طرز تهیه خامه قنادی و فوت‌وفن‌های تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه خامه قنادی:

  • خامه پر چرب: ۲۵۰ گرم
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • اسانس یا وانیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری

خامه قنادی را در خانه درست کنید

خامه قنادی را در خانه درست کنید

طرز تهیه و دستور پخت خامه قنادی:

۱. ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.

۲. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.

۳. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.

۴. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این روند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت شود.

فوت و فن‌ها:

۱. با توجه به ذائقه و سلیقه‌تان می‌توانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه استفاده کنید تا سفید رنگ نباشد.

۲. توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر می‌شود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.

۳. حتماً از خامه پر چرب استفاده کنید.

۴. حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.

۵. اگر می‌خواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.

۶. بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • عبادی

      ببخشید خامه قنادی یا صبحونه

      پاسخ ها

      • p.f

        اینا همش الکیه من درست کردم خراب شد

      • خودم

        طرز تهیه خامه قنادی، با خامه ی صبحانه س

      • بدون نام

        خامه صبحانه لایت هست

      • بدون نام

        خامه صبونه رو بزن بعد یک ربع بزار فریزر دوباره درش بیار انقد بزن سفت شه نرم و سفت شه

      • نرجس زائری

        خامه صبحانه

    • ک

      خامه قنادی ک خامه شیرین شدس بهتر وآسونتره
      اما باید اشاره میشد ،ظرفی ک درآن خامه را میزنیم باید استیل و یا پیرکس باشد،،،چون ظرف پلاستبکی باشه چربی خامه میچسبه به ظرف ،روحی هم باشه رنگ خامه خاکستری میشه

      درضمن افرادی ک بار اولشان هست میخان درس کنن،بهتره از یک ظرف بزرگتر ک داخلش یخ ریختن استفاده کنن و ظرف حاوی خامرو داخل اون قرار بدن و دورانی بچرخونن و با همزن بزنن

      توصیم اینه کارو راحت کنین و از قنادی سر خیابون خامه قنادی زده شده آماده بگیرین

      پاسخ ها

      • بدون نام

        بسیار ممنونم

      • بدون نام

        یه چیزی یادم رف بگم و اوناینکه کسایی ک تازه کارن برای بهتر فرم گرفتن خامه میتونن هز مقدار کمی نشاسته ذرت استفاده کنن ک فوق العاده به فرم گرفتن خامه کمک میکنه
        ولی خب برای احوالات معده زیاد مناسب نیس
        ولی بهرحال بعنوان یک راه حل سریع برای موارد اضطراری و فصلای گرم مناسبه

      • بدون نام

        من توظرف روحی هم درست کردم تغییررنگ ندادسفیدسفیدباقی موند

    • فیروزه

      خامه را ابتدا با درجه بالا دو تا سه دقیقه بزنید و بعد پودر قند را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید، تا فرم بگیرد، با شکر شل شده و فرم نمی گیرد

    • بدون نام

      طبق این نظرات بخریم بهتر

    • مها

      به نظر من ادم باید تلاش کنه تا یاد بگیره

    • ناشناس

      فر لازم داره؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج