طرز تهیه ران مرغ عسلی با شانون بنت
۱۰۵۷۷۰۷
۲۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰
۴۷۰۶
آیا تابه‌حال به ذهنتان خطور کرده که غذا‌هایی را با رسپی بهترین سرآشپز‌های دنیا امتحان کنید؟ در این مطلب با رسپی مخصوص شانون بنت برای غذایی بسیار لذیذ همراه ما باشید.

برترین‌ها: به طور حتم هر هنری علاوه بر مهارت و تسلط، نیازمند شوق و استعداد ذاتی نیز می‌باشد. هنر آشپزی نیز از سایر هنر‌ها مستثنی نیست. هر سرآشپز به هنگام آشپزی اثر هنری خود را با ذوق و عشق فراوان طبخ می‌کند تا بتواند علاوه بر رفع نیاز گرسنگی افراد، نیاز روحی آن‌ها به محبت، عشق و زیبایی را نیز برطرف کند.

بی شک هر هنرمندی، به واسطه‌ی روحیه‌ی شفاف و زیبایش تمایل زیادی به اشتراک هنر خود با دیگران دارد؛ و همین تمایل به آموختن هنر به افراد علاقه‌مند و افزودن به تعداد هنرمندان جهان از بهترین بخشش‌ها و هدیه‌هاست. بسیاری از سرآشپزان مطرح جهان با انتشار کتاب‌های آشپزی و برگزاری کلاس‌ها و ساخت برنامه‌های مربوط به آشپزی سعی در به اشتراک گذاشتن هنر بی‌نظیر خود در آشپزی دارند که برای علاقه‌مندان آشپزی بسیار مفید و کاربردی می‌باشد.

طرز تهیه ران مرغ عسلی با شانون بنت

شاید بسیاری از غذا‌ها را پیشتر با رسپی‌های مختلف تهیه کرده و خورده باشید. اما آیا تا به حال به ذهنتان خطور کرده که غذا‌هایی را با رسپی بهترین سرآشپز‌های دنیا امتحان کنید؟ شانون بنت، بی شک یکی از شناخته شده‌ترین سرآشپز‌های دنیاست که با رسپی‌های بی‌نظیر خود توانسته شهرت جهانی کسب نماید.

شانون بنت کیست؟

شانون بنت یکی از سرشناس‌ترین سرآشپز‌های دنیاست که در ۲۳ نوامبر ۱۹۷۵ در ملبورن استرالیا به دنیا آمده و در حال حاضر ۴۴ سال دارد. بسیاری او را به عنوان سرآشپز رستوران بزرگ Vue de monde می‌شناسند. این رستوران بزرگ در برج Rialto ملبورن قرار دارد.

یکی دیگر از اصلی‌ترین فعالیت‌های شانون بنت، حضور او به عنوان داور مهمان در نمایش بسیار محبوب آشپزی MasterChef استرالیا می‌باشد. گذر زمان شهرت این آشپز حرفه‌ای و کاربلد را به همراه داشت و این شهرت تا جایی ادامه یافت که شانون بنت توانست کتاب‌هایی را نیز در رابطه با آشپزی نوشته و چاپ برساند.

در حال حاضر این سرآشپز مشهور صاحب رستوران‌های بزرگی در ملبورن استرالیا می‌باشد. برخی از اصلی‌ترین این رستوران‌ها عبارتند از:

  • Vue Events at Rialto
  • The Lui Bar
  • Bistro Vue
  • Benny Burger

شانون بنت مچنین ۶ کتاب نوشته و به چاپ رساند و در بسیاری از برنامه‌های بزرگ آشپزی در تلویزیون به عنوان یک سرآشپز شناخته شده، روی آنت آمد.

رسپی مخصوص شانون بنت برای ران مرغ عسلی

ران مرغ یکی از نرم‌ترین و محبوب‌ترین گوشت‌های حال حاضر می‌باشد که طرفداران زیادی نیز دارد. این قسمت خوشمزه از مرغ معمولا به روش‌های مختلفی طبخ و سرو می‌شود. ممکن است بسیاری از این رسپی‌ها را امتحان کرده باشید، اما مطمئن باشید که هنوز هم رسپی‌هایی وجود دارند که شما امتحانشان نکرده‌اید.

طرز تهیه ران مرغ عسلی با شانون بنت

چه لذتی فراتر از اینکه این بار ران مرغ را به روش شانون بنت طبخ نموده و سرو کنید. رسپی مخصوص یک سرآشپز مشهور و شناخته‌شده می‌تواند برایتان لذت‌بخش‌تر بوده و طعم بی‌نظیر این غذا را دو چندان کند. در ادامه دستور پخت مخصوص شانون بنت برای ران مرغ عسلی را خواهید خواند. پس با برترین‎ها همراه باشید.

مواد لازم:

  • نصف فنجان عسل
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • آب یک عدد لیموی تازه و پوست رنده شده آن
  • ۸ الی ۱۰ عدد ران مرغ
  • کلم بروکلی خرد شده
  • ¼ فنجان روغن زیتون
  • ۴۰۰ گرم نخود پخته شده
  • ۱ فنجان جعفری و نعنای خرد شده
  • دانه‌های نصف انار کام
  • نصف فنجان بادام خرد شده
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر دارچین
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر زیره

طرز تهیه ران مرغ عسلی با شانون بنت

طرز تهیه ران مرغ عسلی با شانون بنت

طرز تهیه:

مرحله اول: فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۲۲۰ درجه تنظیم کنید. ۳ سینی فر را داخل آن قرار داده و روی آن‌ها کاغذ روغنی بکشید.

مرحله دوم: عسل، سیر، پوست و آب لیمو را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید. مواد را خوب به‌هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس ران مرغ‌ها را داخل ترکیب فرو کنید تا ران‌ها به خوبی با مواد آغشته شوند. سپس مرغ‌ها را روی ۲ تا از سینی‌های فر قرار دهید.

مرحله سوم: اجازه دهید ران مرغ‌ها ۳۵ الی ۴۵ دقیقه بپزند. به نوعی می‌توان گفت تا زمانی صبرکنید که مرغ‌ها کاملا طلایی شوند. سپس در طرف سوم هم بروکلی قرار دهید و سپس ۱۰ دقیقه نیز به بروکلی اجازه دهید تا طلایی‌رنگ شوند.

مرحله چهارم: نخود‌هایی را که از شب قبل خیس کرده اید را داخل ظرف بزرگی بزیرید و سپس با بروکلی پخته‌شده، نخود، سبزیجات و دانه‌های انار ترکیب کنید.

مرحله پنجم: پس از پخته شدن ران مرغ‌ها، برای اینکه بتوانید آن‌ها را سرو کنید، آب لیموی تازه، روغن زیتون و فلفل را با هم مخلوط کرده، و روی مرغ‌ها بریزید تا کمی نرم‌تر شود.

مرحله ششم: غذا را می‌توانید با سالاد سرو کنید و روی ران مرغ‌ها سبزیجات بریزید.

طرز تهیه ران مرغ عسلی با شانون بنت

نکاتی درباره ران مرغ عسلی

  • می‌توانید برای تندتر شدن مایع از فلفل قزمز تند استفاده کنید
  • رسپی گفته شده مخصوص ۴ نفر می‌باشد
المیرا فلاحیان
انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
11:34 - 1399/08/23
طعم مورد پسند ایرانی ترش و شور هست معمولا
گمان نکنم مورد پسند ما ایرانیا باشه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
مرغ شیرین زیاد جالب نیست تنها غذایی که شیرینش خوشمزست شیرین پلو هست
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
فقط کشمش پلو و دلمه و فسنجون شیرینش خوبه
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
و البته خورشت به و آلوی اصفهان که شیره انگور هم داره
Iran, Islamic Republic of
20:06 - 1399/08/23
سلام
فکر سربازا باشید
من خودم اسفند اموزشی بودم
صد و بیست نفرو انداختن تو یه سوله چهل روز کورونا گرفتم اومدم خونه
هم خودمو نابود کرد هم خانوادمو
صد تا دکتر و پزشک و هروز بیمارستان و
آدم نمیدونه درد دلشو به کی بگه شکایتشو پیش کی ببره
سلامتی من و مادرم دیگه برمیگرده
سره کی سره چی
هوای سربازارو داشته باشید . تو این اوضاع وحشتناک . خیلی خیلی خیلی وضع پادگان ها خوب نیست!
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
خدایا
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج