طرز تهیه ترشی پیاز؛ خوشمزه‌ی پرخاصیت
۱۰۵۸۲۱۷
۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۱
۵۰۹۰
ترشی پیاز یکی از ترشی‌های معروف است که بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مطلب طرز تهیه این ترشی پرطرفدار را به شما آموزش خواهیم داد.

وب‌سایت غذالند - سحر: ترشی پیاز یکی از ترشی‌های معروف است که بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. پیاز از قدیمی‌ترین سبزیجاتی محسوب می‌شود که مورد استفاده افراد بوده و در گذشته به عنوان یک طعم دهنده به غذا‌ها استفاده می‌شده و به خاطر ارزش بالای آن در تجارت‌ها و معاملات نیز از آن استفاده می‌کرده اند. پیاز خاصیت بسیار زیادی دارد و همه افراد کم و بیش با خواص آن آشنایی دارند.

ترشی پیاز

طعم خاص و تند پیاز شاید مورد علاقه بسیاری از افراد نباشد در نتیجه با پختن پیاز و استفاده از پیاز در انواع غذا‌ها بخصوص خورش‌ها که ادویه‌های مناسب دارند می‌توانید طعم تند آن را تا حدی کم کنید و از فواید آن بهره‌مند شوید. اگر هم علاقه‌ای به پیاز پخته ندارید، می‌توانید آن را ریز رنده یا از آب آن در غذا‌ها استفاده کنید. بعلاوه پیاز را می‌توانید به طور خام در کنار غذا‌ها و یا در انواع سالاد‌ها میل کنید در غیر این صورت به شما توصیه می‌کنیم ترشی پیاز را تهیه کرده و آن را در برنامه غذاییتان قرار دهید.

پیاز خام، برای پوست، مو‌های سر، کلیه‌ها و مثانه مفید است. از نظر ارزش غذایی به دلیل دارا بودن قندها، ویتامین‌ها به ویژه ویتامین ث، مواد معدنی بخصوص کلسیم، فسفر و پتاسیم دارای اهمیت است. پیاز برای کاهش قند خون، جلوگیری از سرطان روده، تقویت استخوان ها، درمان زخم‌ها و بیماری‌های عفونی معده، تسکین درد مفاصل، کاهش حساسیت ها، کمک به گردش خون، لاغری و همچنین سرماخوردگی مفید واقع شده است.

پیاز علاوه بر ارزش تغذیه‌ای و مصارف آشپزی گفته شده در زمینه دارویی درمانی نیز مورد توجه قرار گرفته است به طوری که به دلیل آنتی بیوتیک فراوانی که دارد باعث تقویت سیستم دفاعی بدن در مقابل انواع بیماری‌ها می‌شود. علاوه بر پیاز شربت گرفته شده از پیاز نیز مانند خود پیاز فایده‌های زیادی دارد که بیشتر برای سرماخوردگی و رفع درد‌های عصبی بهترین درمان است.

مواد لازم

  • پیاز: ۲ کیلو
  • سیر: ۵۰۰ گرم (قابل حذف)
  • نعناع تازه: ۱ کیلو
  • سرکه: مقدار لازم

ترشی پیاز

ترشی پیاز

مراحل

۱. ابتدا نعناع و سیر‌ها را بشویید و آن‌ها را به قطعات کوچک‌تر خرد کنید.

۲. پیاز‌ها را نیز پوست کنده و تمسز بشویید.

۳. ظرفی شیشه‌ای مناسب را آماده کنید و بعد مقداری پیاز را در ته ظرف بچینید.

۴. سپس مخلوط نعناع و سیر را روی آن بریزید.

۵. بعد مجدد پیاز گذاشته و دوباره روی آن را با نعناع و سیر پرکنید.

۶. این عمل را تکرارکنید تا تمامی مواد در شیشه ریخته شوند.

ترشی پیاز

۷. بعد از پرشدن شیشه با سرکه روی مواد را بپوشانید.

۸. شیشه را در مکان مناسبی بگذارید تا ترشی جا بیفتد و بعد می‌توانید آن را به یخچال منتقل کنید.

نوش جان!

اگر شماهم در این زمینه‌ تجربه‌ای دارید حتما با ما به اشتراک بگذارید.

برچسب ها:
انتشار یافته: 14
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
08:40 - 1399/08/25
با پیاز قرمز بهتر میشه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۳۰
من با سرکه سیب درست میکنم چون سرکه سیب برای معده مضر نیست البته سرکه سیب رو هم خودم درست میکنم الان ک‌فصل بخاری هست سیب های اضافه و بی کیفیت و کج و معوج رو تو دبه خورد کنین روش ی کم سرکه بریزین اب بریزین تا نصفه بیشتر .بعد با پارچه ببندین و پشت بخاری بذارین بعد از چن روز برین سراغش با دست تمیز سیب ها ک اومدن بالا فشاربدین و دوباره پارچه رو دورش ببندید بعد از دو هفته ترش میشه با پارچه صافی نصاف کنین تو ابکش نمیشه صاف کرد چون‌عصاره سیب له شده هم وارد سرکه میشه نوش جونتون
Iran, Islamic Republic of
09:12 - 1399/08/25
سلام.من با سرکه سفید درست میکنم وکمی کلم قرمز هم لابه لای پیاز میریزم که رنگشون صورتی بشه.خیلی خوشرنگ و خوشمزه است
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۵
پیشنهاد خوبی بود،ممنون
Iran, Islamic Republic of
09:27 - 1399/08/25
به نظر خوب میاد البته اگه بعد خوردنش دهان بو نده
پاسخ ها
راد
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۵
پیاز ها رو دو تا برش روش بزنید موقع خوردن راحت تر باشه من کمی گلپر هم به خاطر عطرش میریزم
Iran, Islamic Republic of
12:13 - 1399/08/25
میشه پونه یا نعناع خشک استفاده کرد . کلا با آبگوشت خیلی میچسبه
Iran, Islamic Republic of
12:45 - 1399/08/25
والا من که مخالف ترشی هستم. به نظرم هر چیزی تازه ش خوبه
ولی گذشته از این قبلا از این ترشی خوردم خوشمزه ست
Iran, Islamic Republic of
12:45 - 1399/08/25
سیر وپیاز قاطی بشه.؟!! ولی من هرجا دیدم توش سیر نبوده. فک کنم بعدش باید بری تو قرنطینه خارج از شهر
Iran, Islamic Republic of
12:48 - 1399/08/25
دستور فلفل ترشی هم بزارید لطفا
Iran, Islamic Republic of
20:53 - 1399/08/25
ترشی پیاز بعد از ترشی انبه توی هرمزگان بیشترین طرفدار و مصرف رو داره البته با فلفل عنابی و تخم گشنیز و موسیر و سرکه قرمز بیشتر درست میکنن
Iran, Islamic Republic of
18:28 - 1399/08/27
من با پیاز ریز سفید وسرکه سفید ومقداری خلال چغندر درست میکنم که خیلی خوشرنگ میشه.
Iran, Islamic Republic of
01:03 - 1399/08/28
دشمن شماره یک معده و عامل زخم معده ترشی و نوشابه نخورید
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج