۱۰۶۳۲۲۳
۹ نظر
۵۰۵۹
۹ نظر
۵۰۵۹
پ

چی بپزم؟ دونات شکری با مغز شکلاتی

امروز در این قسمت از چی بپزم، تصمیم گرفتیم طرز تهیه دونات شکری با مغز شکلاتی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

برترین‌ها: امروز در این قسمت از چی بپزم، تصمیم گرفتیم طرز تهیه دونات شکری با مغز شکلاتی را به شما عزیزان آموزش دهیم. طرز تهیه دونات بسیار ساده و راحت است و در این روزهای خانه‌نشینی می‌تواند برای عصرانه‌ای خوشمزه انتخاب خوبی باشد. می‌توانید برای پُر کردن دونات از مواد مختلفی مانند کِرِم‌ها، نوتلا، خامه فندق و یا شکلات آب شده استفاده کنید.

مواد لازم

  • آب: ۱۵۰ میلی‌لیتر
  • شیر: ۱۵۰ میلی‌لیتر
  • روغن: ۴ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۲ قاشق‌غذاخوری
  • مخمر خشک: ۷ گرم
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری کاملا سَرصاف
  • آرد همه منظوره: ۶۰۰ گرم
  • خامه فندق، نوتلا، شکلات آب‌شده و یا...: به مقدار لازم

چی بپزم؟ دونات شکری با مغز شکلاتی

نکته: دقت کنید از مخمر تاریخ گذشته استفاده نکنید، در صورت استفاده دونات شما اصلا پُف نمی‌کند و بسیار سِفت خواهد شد.

طرز تهیه:

ویدئوی زیر راهنمای شما در طرز تهیه این شیرینی بسیار خوشمزه خواهد بود.

چی بپزم؟ دونات شکری با مغز شکلاتی منبع: cookistwow
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      چه وسوسه برانگیز

    • بدون نام

      مادر شوهر من همیشه برامون درست میکنه خوشمزه میشه

    • بدون نام

      فک نمیکردم به این راحتی باشه.

    • بدون نام

      برای کسایی که نت ندارند یا حال ندارند ویدئو را نگاه کنند اول اب و شیر و شکر را توی یک کاسه می ریزیم بعد ارد اضافه می کنیم بعد ورز می دهیم بعد یک ساعت استراحت می دهیم بعد دوباره ورز می دهیم بعد با وردنه صاف می کنیم بعد با قالب دایره دایره جدا می کنیم نصف دایره ها را با یک دایره کوچکتر خالی می کنیم بعد دایره های توخالی را روی دایره های کامل سوار می کنیم بعد تو روغن سرخ می کنیم بعد توی یک ظرف شکری شکر اندود می کنیم بعد وسط انرا با خامه فندقی پر می کنیم.
      با تشکر از سایت واقعا خوب برترین ها که خدایی تک هست.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        دست شما هم درد نکنه ❤

      • NEGAR

        خیلی گلی

      • کیانا

        کجاش خمیر مایه میزنی؟

      • بدون نام

        همون اول با آب و شیر و شکر

    • بدون نام

      واااااااااااای عالی بود

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج