طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای؛ یلدایی متفاوت، اما شیرین
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
کلاسینو_1
اپیلاسیون نانا 1
ریزخور_1
لاله زار مال_1
دکتر نداف کرمانی 1
سفیر بار ساقدوش_1
زمردی_داخلی1
ریزخور_3
لاله زار مال_3
دکتر نداف کرمانی 3
کلاسینو_3
سفیر بار ساقدوش_3
اپیلاسیون نانا 3
زمردی_داخلی3
دکتر نداف کرمانی 4
لاله زار مال_4
کلاسینو_4
ریزخور_4
سفیر بار ساقدوش_4
زمردی_داخلی4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_2
ریزخور_2
زمردی_داخلی2
اپیلاسیون نانا 2
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نداف کرمانی 2
کلاسینو_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۰۶۸۶۱۴
۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۷
۱۰۳۲۲
اگر دنبال پخت یک شیرینی اصیل ایرانی اما ساده هستید، شیرینی پنجره‌ای یکی از بهترین انتخاب‌هاست. شیرینی خوش طعم پنجره‌ای اغلب در ایام عید و شب یلدا تهیه و سرو می‌شود.

وب‌سایت کاغذرنگی - فریماه داورپناه: اگر به‌دنبال پخت یک شیرینی اصیل ایرانی اما ساده هستید، شیرینی پنجره‌ای یکی از بهترین انتخاب‌هاست. این شیرینی که با نام خاتون پنجره هم شناخته می‌شود، طعم شیرین ملایم، بافت ترد و طرز پخت ساده‌ای دارد. شیرینی خوش طعم پنجره‌ای اغلب در ایام عید و شب یلدا تهیه و سرو می‌شود. حالا که امسال برای سلامتی خود و تمام عزیزانمان، نمی‌توانیم شب یلدا را در کنار فامیل جشن بگیریم، بهتر است با درست کردن خوراکی‌های ساده این شب را برای خودمان جشن بگیریم.

قالب‌های شیرینی پنجره‌ای در طرح‌های متنوع و زیبایی ساخته شده‌اند که به‌راحتی آن‌ها را می‌توانید از مغازه لوازم قنادی خریداری کنید. در این مطلب طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای را گفته‌ایم؛ برای آموزش تهیه و تزیین شیرینی خاتون با ما همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای از شیرینی‌های اصیل ایرانی

مواد لازم

  • ۱ پیمانه آرد سفید
  • ½ پیمانه نشاسته
  • ۱ پیمانه شیر
  • ۲ قاشق غذاخوری گلاب
  • ۳ عدد تخم‌مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری زعفران (آب شده)
  • ½ قاشق چای‌خوری وانیل
  • پودر قند به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • پودر هل: به دلخواه

طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای از شیرینی‌های اصیل ایرانی

طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای؛ یلدایی متفاوت اما شیرین

طرز تهیه

همان‌طور که گفته شد این شیرینی طرز تهیه آسانی دارد. پخت شیرینی خاتون به مهارت بالا یا تجهیزات خاصی نیاز ندارد و در کم‌ترین زمان آماده می‌شود. در طول پخت شیرینی پنجره‌ای به‌دلیل داغ بودن روغن دقت کنید دست‌تان نسوزد.

۱. تهیه مواد شیرینی پنجره‌ای

ابتدا نشاسته، شیر و گلاب را در ظرف ریخته و با همزن به خوبی مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ را اضافه کنید و در حالی که هم می‌زنید، وانیل را به مخلوط اضافه کنید. حالا آرد (آرد الک شده) را به آرامی در ظرف ریخته و همزمان با همزن به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.

آنقدر به هم زدن این مواد با هم ادامه دهید تا مایه شیرینی کاملا یکدست و صاف شود.

طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای از شیرینی‌های اصیل ایرانی

زمانی که مخلوط یا همان مایه کیک آماده شده را از صافی رد کنید، گلوله‌ها و ناخالصی مواد شیرینی پنجره‌ای گرفته می‌شود. در آخر روی ظرف سلفون کشیده یا درب آن را بگذارید و مایه را نیم ساعت در یخچال قرار دهید. در این مدت خمیر شیرینی ور خواهد آمد. حالا دوباره مواد را با همزن هم بزنید. در آخر مایه تهیه شده باید مانند تصویر زیر باشد (نه سفت و نه شل).

طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای از شیرینی‌های اصیل ایرانی

۲. سرخ کردن شیرینی‌ها

به مقدار لازم درون ماهیتابه روغن ریخته و آن را روی اجاق گاز با شعله متوسط (حرارت زیاد باعث سوختن روغن و شیرینی‌ها می‌شود) قرار دهید. شما باید اجازه دهید روغن به طور کامل داغ شود. قبل از سرخ کردن شیرینی‌ها، ابتدا چند ثانیه قالب شیرینی را در روغن قرار دهید تا قالب داغ شود. به این ترتیب خمیر بهتر به قالب خواهد چسبید. البته دقت کنید که قالب خیلی داغ نشود، چراکه باعث سوختن شیرینی خواهد شد. از طرفی داغ نبودن قالب باعث می‌شود خمیر به قالب نچسبد.

طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای از شیرینی‌های اصیل ایرانی

اکنون قالب داغ شده را در مایه شیرینی فرو ببرید. البته دقت کنید مواد نباید از لبه‌های قالب بالا بیاید، زیرا از قالب جدا نشده و شیرینی خراب خواهد شد. وقتی قالب کاملا به مایه شیرینی آغشته سد، قالب را در ماهیتابه گذاشته و به طرفین تکان دهید تا خمیر از قالب جدا شود. بعد از اینکه رنگ شیرینی پنجره ای‌ها کمی طلایی شد، با استفاده از کفگیر شیرینی‌ها را به آرامی در بیاورید و روی توری یا دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آ‌ن‌ها گرفته شود.

طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای از شیرینی‌های اصیل ایرانی

طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای از شیرینی‌های اصیل ایرانی

۳. طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای و سرو آن

آموزش گفته شده را به همین ترتیب ادامه دهید تا همه شیرینی پنجره ای‌ها سرخ و آماده شوند. در آخرین قدم از طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای نوبت به تزیین شیرینی‌ها می‌رسد. شیرینی‌های آماده شده را برای سرو در ظرف موردنظرتان بچینید. شما می‌توانید برای تزیین آن‌ها به مقدار لازم روی شیرینی‌ها پودر قند و پودر هل بریزید.

طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای از شیرینی‌های اصیل ایرانی

نکات طلایی در خوشمزه شدن شیرینی پنجره‌ای

برای آن که طعم شیرینی بسیار بهتر باشد، بد نیست به نکات زیر توجه کنید.

  • به‌دلیل خاصیت ته نشینی نشاسته در حین سرخ کردن، قبل از قرار دادن قالب در ظرف، مایه را هم بزنید.
  • به دو علت مایه به قالب چسبیده نمی‌شود؛ ممکن است روغن داغ نبوده و دلیل دیگر داغ بودن بیش از حد قالب است.
  • هنگامی که قالب را درون روغن قرار می‌دهید، باید قالب کاملا درون روغن فرو برود تا مایه راحت جدا شود.
  • قبل از اینکه قالب را در مایه بگذارید، ابتدا هر بار ۳ ثانیه قالب را در روغن قرار دهید تا داغ شود.

با طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای گفته شده به آسانی این شیرینی خوشمزه را درست کرده و کام‌تان را شیرین کنید. اگر شما هم نکته دیگری برای پخت بهتر و طعم ایده‌آل این شیرینی بلد هستید، آن را با ما به اشتراک بگذارید.

انتشار یافته: 20
در انتظار بررسی:1
Iran (Islamic Republic of)
10:50 - 1399/09/25
خیلی خوبه شاباجی من تا میمونه بیکار یه ماهیتابه از اینا درست میکنه
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۵
خوش به حالت
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۵
نوش جونتون .دست گل شاباجی خانوم درد نکنه
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۶
ماشالا به اين سليقه و حوصله
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۳
شاباجی کیه منظورت مادرتون
Iran (Islamic Republic of)
10:51 - 1399/09/25
چه دستور رون و خوبی بود مرسی من خیلی وقته میخوام درست کنم منتها فعلا قالباشو نخریدم
Iran (Islamic Republic of)
10:52 - 1399/09/25
کسی میدونه این شیرینا خیلی چرب نمیشه ؟ اخه تو روغن درست میشه
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۵
نه عزیزم به هیچ عنوان چرب نمیشه
دختر آبی
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۰۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
با این قیمت بالای روغن خیلی هزینه بر میداره،من خیلی وقته دلم لک زده برا دونات اما بخاطر راینکه به روغن زیاد نیاز داره درست نکردم
France
11:30 - 1399/09/25
خیلی چرب و شیرینه. بچگی میخوردم ولی حالا دوست ندارم
Iran (Islamic Republic of)
12:07 - 1399/09/25
مرسی جالب بود ونوستالژی من حدود دهسال پیش هروقت با همسایه ها جلسه داشتیم درست میکردم باچای کلا یادم رفته بود
Romania
13:33 - 1399/09/25
خوشمزه ست ولی برای سالی یه بار چیزی نیست آدم هر روز درست کنه
Romania
13:35 - 1399/09/25
دست شما درد نکنه دستور خوبیه ولی خواهشا فکر وزن ما هم باشید دستورهای رژیمی هم بذارید. هرچند هر چیز خوشمزه ای در این جهان چاق کننده ست و چیزی که رژیمی باشه خوشمزه هم باشه وجود نداره
Romania
13:36 - 1399/09/25
اگر توی پودر قندش یکمی هم پودر هل بریزی عالی میشه. من که میتونم ده تاشو بخورم و دلمو نزنه
Iran (Islamic Republic of)
13:36 - 1399/09/25
دستور کاملی بود ممنون .مناسب شب یلدا هم هست
Romania
13:37 - 1399/09/25
یه بار یکی از فامیل های ما یک جعبه بزرگ از اینا برامون از شهرستان فرستاد . هیچوقت یادم نمیره تا یه ماه کیف میکردیم. خیلی موندگار و خوب هستن.
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۲
منم قدیما درست میکردمترد و خوشمزه ست ولی اخیرا درست کردم نرم شد دلیلش هم نفهمیدم جه بود
Iran (Islamic Republic of)
19:14 - 1399/10/11
عالی من درست کردم خیلی خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
23:03 - 1399/11/20
مامان من درست کرده بود ولی یگم سخت از قالبش در می اومد ولی در اصل عالیه و خوش مزه است
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
عزیزم حتما هرسری قبل از اینکه قالب رو بزنید توی مواد شیرینی بزنید توی روغن داغ. راحت جدا میشه. البته حواستون باشه خیلی ام داغ نشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
عارفی_1
سوییچ ایران_1
خرید باکس 1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_3
خرید باکس 3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
سوییچ ایران_3
شیرآلات زمانی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
دکتر نائبی_4
خرید باکس 4
عارفی_4
سوییچ ایران_4
عارفی_2
دکتر نائبی_2
شیرآلات زمانی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
خرید باکس 2
سوییچ ایران_2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی بانو_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
شفا_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو