طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافی‌ست امتحان کنید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
سفیر بار ساقدوش_1
ریزخور_1
زمردی_داخلی1
اپیلاسیون نانا 1
کلاسینو_1
لاله زار مال_1
کلاسینو_3
سفیر بار ساقدوش_3
لاله زار مال_3
ریزخور_3
زمردی_داخلی3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_4
زمردی_داخلی4
کلاسینو_4
ریزخور_4
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
ریزخور_2
سفیر بار ساقدوش_2
زمردی_داخلی2
کلاسینو_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۰۷۶۸۵۰
۱۹ دی ۱۳۹۹ - ۰۶:۵۸
۷۵۳۶
امروز قصد داریم طرز تهیه خورش قیمه با به را آموزش دهیم که یکی از محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی است که با میوه‌ی به تهیه می‌شود.

مجله دیجی‌کالا - مریم ابراهیمی: میوه‌ی به یکی از میوه‌های باستانی خوش عطر و طعم است که در فصل پاییز به بازار می‌آید. در فرهنگ آشپزی ایرانی، غذا‌ها و دسر‌های متنوعی با استفاده از میوه‌ی به تهیه می‌شود که همگی لذیذ و مطلوب هستند. امروز قصد داریم طرز تهیه خورش قیمه با به را آموزش دهیم که یکی از محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی است که با میوه‌ی به تهیه می‌شود.

طرز تهیه خورش قیمه با به مجلسی

مواد لازم برای ۴ نفر

  • گوشت خورشتی: ۲۰۰ گرم
  • لپه: ۱ پیمانه
  • به: ۲ عدد بزرگ
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • کره: ۴۰ گرم
  • لیمو ترش: ۲ عدد
  • زردچوبه، ادویه‌ی گوشت، دارچین، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه خورش قیمه با به مجلسی

طرز تهیه خورش قیمه با به مجلسی

طرز تهیه

۱. لپه را شسته، در قابلمه بریزید و همراه با مقداری آب بپزید.

طرز تهیه خورش قیمه با به مجلسی

۲. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن در یک تابه‌ی دیواره بلند تفت دهید تا طلایی و سبک شود. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن عوض کند.

طرز تهیه خورش قیمه با به مجلسی

۳. ادویه‌ی گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، نیمی از دارچین را اضافه کنید و تفت دهید. کمی بعد آب جوش را تا جایی اضافه کنید که روی گوشت را بگیرد. سپس اجازه دهید با درب بسته به مدت تقریبا ۲ ساعت بپزد.

طرز تهیه خورش قیمه با به مجلسی

۴. در نیمه‌های زمان پخت گوشت، به را با پوست، به شکل دلخواه برش بزنید و به همراه کره و مابقی دارچین تفت دهید و کنار بگذارید.

طرز تهیه خورش قیمه با به مجلسی

۵. بعد از خارج کردن به از تابه، رب گوجه فرنگی را در همان تابه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

طرز تهیه خورش قیمه با به مجلسی

۶. وقتی گوشت کاملا پخت، رب گوجه‌فرنگی تفت داده و لپه‌ی پخته و آبکش شده را به آن اضافه کنید. در این مرحله با احتیاط به خورش آب جوش اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید.

نمک، زعفران و آب لیمو ترش را هم اضافه کنید و اجازه دهید خورش، به جوش برسد.

طرز تهیه خورش قیمه با به مجلسی

۷. بعد از کمی جوشیدن، تکه‌های به تفت خورده را اضافه کنید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت به همراه خورش بپزند. زمانی که به پخت و عطر و طعم آن به خورش اضافه شد، خورش را بچشید و در صورت علاقه کمی دیگر آب لیمو ترش یا شکر اضافه کنید.

دقت کنید که تکه‌های به خیلی کوچک نباشند که در خورش له نشوند. پخت به نیاز به زمان زیادی ندارد و نباید به هیچ عنوان له شود.

طرز تهیه خورش قیمه با به مجلسی

۸. نوش جان.

طرز تهیه خورش قیمه با به مجلسی

مطالب مرتبط
انتشار یافته: 13
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
09:34 - 1399/10/19
دوتا به زیاد نیس؟
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
به نطر منم زیاده شیرین میشه
Iran (Islamic Republic of)
14:21 - 1399/10/19
به خورش بالا چند عدد آلو هم اضافه کنین میشه خورش به آلو با یک طعم فوق العاده
Iran (Islamic Republic of)
17:30 - 1399/10/19
اینجوری خورشتی باب ذائقه همه نیست
Iran (Islamic Republic of)
21:53 - 1399/10/19
این خورشت محشره مامان من همیشه درست میکنه و یکی از بهترین هاست
پاسخ ها
بدون نام
Netherlands
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۰
چند سالته نی نی.؟
Iran (Islamic Republic of)
00:15 - 1399/10/20
۲۰۰ گرم گوشت برا ۴ نفر؟
یعنی ۱ کیلو گوشت واس ۲۰ نفره؟
میشه اب خورشو اضاف کرد به ۳۰ تا ۴۰ نفر رسوندش؟
خخخخخ
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۰
آبو آره
ولی تکه های گوشتو چ ؟
برای اینکه ب سی چهل نفر برسه باید خیلی کوچیکش کنی
؟؟؟
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۰
تو این وضعیت گوشت ها دیگه از خورشت حذف میشن کم کم
Iran (Islamic Republic of)
20:47 - 1399/11/05
برای این خورشت رب انارهم باس اضافه کرد
وطعمش باس ملس باشه باشکر وابلیمو
Iran (Islamic Republic of)
23:18 - 1399/11/28
سلام من 18 سالمه ، تازه دارم اشپزی یاد میگیرم، واقعا تشکر میکنم بخاطر برنامه خوبتون، فقط اگه میشه مطالبتون و یک تر بنویسید شاید داخل بعضی از خونه ها ترازو نباشه،،،تشکر برنامه تون عالیه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_1
عارفی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
عارفی_3
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_3
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
ادیب_3
خرید باکس 3
خرید باکس 4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
ادیب_4
عارفی_4
سوییچ ایران_4
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
عارفی_2
ادیب_2
خرید باکس 2
دکتر نائبی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
سوییچ ایران_2
شیرآلات زمانی_2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
زمردی_فوتر موبایل اصلی
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شاخه نبات_ فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
تنورستان_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی ادیب_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شفا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر