طرز تهیه عدسی؛ تو این هوا می‌چَسبه!
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_1
دکتر استرکی_1
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_3
دکتر ولدخانی_4
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_2
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۰۷۸۵۴۲
۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۳
۷۳۳۶
در این روز‌های سرد و آلوده، خوردن غذا‌های گرم بسیار مهم است. عدسی یک غذای خوشمزه و راحت است که پیشنهاد می‌کنیم در این روز‌ها درست کنید.

ایرنا زندگی: در این روزهای سرد و آلوده، خوردن غذاهای گرم بسیار مهم است. عدسی یک غذای خوشمزه و راحت است که پیشنهاد می‌کنیم در این روزها درست کنید. هم‌چنین خانه‌نشینی به‌خاطر کرونا هرچند سختی‌هایی دارد و اضطراب و استرس زیادی را هم به همراه دارد، اما می‌تواند به ما کمک کند تا بدن خود را در مقابل این ویروس مقاوم کنیم. در این مطلب، طرز تهیه عدسی را بخوانید.

طرز تهیه عدسی؛ برای این روز‌های سرد

مواد لازم:

  • عدس: ۲ و ۱/۲ پیمانه
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • رب: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: ۱ عدد
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه عدسی؛ برای این روز‌های سرد

طرز تهیه عدسی؛ برای این روز‌های سرد

طرز تهیه:

۱. ابتدا عدس‌ها را پاک کنید و با آب خوب بشویید تا هرگونه گرد و خاک و آلودگی آن رفع شود. بعد از شستن عدس‌ها روی آن‌ها آب بریزید و بگذارید برای چند ساعت خیس بخورند.

۲. یک قابلمه مناسب برای پخت عدس‌ها انتخاب کنید، زیرا حجم عدس‌ها بعد از پخت دو تا سه برابر می‌شود. درون قابلمه مقداری روغن بریزید. پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کرده و با روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز‌ها طلایی شدند زرد چوبه و فلفل و نمک را اضافه کنید و برای ۲ الی ۳ دقیقه دیگر تفت بدهید و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. استفاده از رب گوجه فرنگی در دستور پخت عدسی اختیاری است.

۳. در این مرحله عدس‌هایی که خیس شده بودند را به محتویات قابلمه اضافه کنید و روی عدس‌ها ۶ الی ۷ پیمانه آب بریزید. شعله گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.

۴. بعد از اینکه به جوش آمد، شعله گاز را کم کنید و بگذارید عدس‌ها برای نیم ساعت بپزند. در این مرحله سیب زمینی‌های نگینی خرد شده را نیز به عدس اضافه کنید و اجازه دهید برای نیم ساعت دیگر مواد با شعله متوسط بپزند. بعد از پخت کامل عدس‌ها، عدسی را در کاسه‌ای ریخته با کمی پیازداغ تزئین کنید.

طرز تهیه عدسی؛ برای این روز‌های سرد

فوت و فن‌ها:

  • اگر دوست دارید عدسی غلیظ نباشد می‌توانید هنگام پخت مقدار بیشتری آب به آن اضافه کنید.
  • اگر می‌خواهید این غذا مقوی‌تر و خوش طعم‌تر شود می‌توانید به جای استفاده از آب از آب مرغ یا گوشت برای پخت آن استفاده کنید.
  • اگر دوست داشته باشید می‌توانید به عدسی، قارچ نیز اضافه کنید. در هنگام اضافه کردن سیب زمینی قارچ‌ها را هم به صورت نگینی یا ورقه‌ای نازک خرد کرده و به مواد اضافه کنید تا بپزند.
  • اضافه کردن رب گوجه فرنگی به عدسی سلیقه‌ای است و می‌توانید این غذا را بدون رب گوجه فرنگی نیز امتحان کنید.
انتشار یافته: 17
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
08:58 - 1399/11/01
من سیب زمینی ها رو سرخ میکنم در اخر میریزم
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۳
ما از وسط پخت خام میریزیم که لعاب بده واقعا هم خوب و خوشمزه میشه
Iran (Islamic Republic of)
16:29 - 1399/11/01
موقع سروعدسی روش کاکوتی بریزیدفوق العاده میشه.
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۲
ما روش پونه میریزم.بسیااارررر خوشمزه میشه
JÂVÂD
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۲
چه جالب ! حتماً امتحان میکنم
Oman
01:47 - 1399/11/02
چه عدسی های بدشکلی
پاسخ ها
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۴
من همیشه بعد از پخت عدس آن را میکوبم و بعد پیاز داغ و رب را اضافه میکنم
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۴
حتما از آبلیموی تازه استفاده کنید چون ویتامین سی برای جزب آهن عدس لازم است
Iran (Islamic Republic of)
02:41 - 1399/11/02
رب گوجه و یک قاشق آرد را در پیاز داغ تف بدید و بعد عدس را اضافه کرده بذارید اینقدر بپزه که کاملا له بشه ،واقعا خوشمزه میشه
Iran (Islamic Republic of)
08:40 - 1399/11/04
عدسی توی زودپز خیلی بهتر عمل میاد و لعاب خوبی میده
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۶
موافقم
Iran (Islamic Republic of)
10:07 - 1399/11/04
از ابتدا و هنگام پخت عدس به میزان یک چهارم حجم عدس ، بلغوز جوی از قبل خیسانده را هم اضافه کنید و در دقایق آخر هم یک قاشق آرد گندم با آب سرد مخلوط کرده در عدس در حال جوشیدن بریزید تا کمی غلظت پیدا کنه و لذیذ تر بشه . دارچین ادویه اصلی عدسی هست . در صورت تمایل میشه آخرش بهش کمی دارچین هم اضافه کرد. میشه هنگام پخت عدسی از قرصهای عصاره گوشت یا مرغ هم در آب آن استفاده کرد
Iran (Islamic Republic of)
20:45 - 1399/11/20
ما تو عدسی سیب زمینی نمیزنیم فکر کنم بد بشه
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
لعاب میده خفن میشه
Iran (Islamic Republic of)
21:38 - 1399/11/21
عدسی که خیلی ساده است
Iran (Islamic Republic of)
19:51 - 1400/01/08
واقعا که خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
22:56 - 1400/01/16
من تو عدسی آلوچه میریزم خیلی خوب میشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_4
سفیر بار ساقدوش_2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کیان برنا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
کلینیک النا_فوتر