۱۰۸۰۴۴
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

۱ میلیارد نفر در دنیا از توالت استفاده نمی‌کنند

کارشناسان سازمان ملل در گزارش اخیر این سازمان اعلام کردند حدود یک میلیارد نفر در سراسر جهان همچنان به سرویس بهداشتی دسترسی ندارند و این کمبود سبب شیوع بیماری‌های مهلک می‌شود.

خبرگزاری ایسنا: کارشناسان سازمان ملل در گزارش اخیر این سازمان اعلام کردند حدود یک میلیارد نفر در سراسر جهان همچنان به سرویس بهداشتی دسترسی ندارند و این کمبود سبب شیوع بیماری‌های مهلک می‌شود.

«بروس گوردون»، مسئول هماهنگی بهداشت و سلامت سازمان جهانی بهداشت (WHO) گفت: عدم دسترسی به توالت‌های عمومی و در نتیجه اجبار به استفاده از فضای باز به جای سرویس بهداشتی در بسیاری از جوامع سبب شیوع بسیاری از بیماری‌ها شده است.

به گفته وی در جوامعی که به دلیل عدم دسترسی به سرویس‌های بهداشتی مردم در فضاهای باز اقدام به اجابت مزاج می‌کنند، خطر ابتلا به وبا، اسهال،‌ اسهال خونی، هپاتیت آ و تیفوئید به اوج می‌رسد و این کشورها بیشترین میزان مرگ و میر کودکان زیر پنج سال را دارند.

در این گزارش همچنین آمده است که تلاش‌ها برای بهبود شرایط بهداشتی جوامع فقیر از دیرباز صرف ساخت سرویس‌های بهداشتی عمومی شده اما بنابر اذعان سازمان ملل تمامی این بودجه‌ها حیف و میل شده و بنابراین به‌جای تغییر زیرساخت‌ها باید رویکردها نسبت به این مسئله تغییر کند.

«رالف لویندیک»، متخصص آمار صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) می‌گوید: تمام تلاش‌ها تاکنون بی‌فایده بوده است برای مثال تعداد زیادی سرویس بهداشتی عمومیِ متروها در بسیاری از شهرها یا اصلا استفاده نشده‌اند و یا تنها به عنوان انباری از آنها استفاده می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه نیویورک پست، بسیاری از کشورها پیشرفت خوبی در مقابله با استفاده از فضاهای باز به عنوان سرویس بهداشتی داشته‌اند. به عنوان مثال در سال ۱۹۹۰ میلادی در ویتنام و بنگلادش از هر سه نفر بیش از یک نفر از سرویس بهداشتی استفاده نمی‌کردند در حالی که این مسئله در سال ۲۰۱۲ میلادی در این کشورها تقریبا ریشه‌کن شده است.

بنابراین گزارش اگرچه طبق آمار جهانی میزان عدم استفاده از سرویس بهداشتی عمومی از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفر در سال ۱۹۹۰ میلادی به یک میلیارد نفر در سال ۲۰۱۲ میلادی کاهش یافته اما ۹۰ درصد از همین افراد باقی مانده نیز که در مناطق روستایی زندگی می‌کنند، فضولاتشان وارد فضای سبز و منابع آبی می‌شود.

این عمل غیربهداشتی همچنان در ۲۶ کشور آفریقای سیاه رو به افزایش است. در این میان در نیجریه ۳۹ میلیون نفر در سال ۲۰۱۲ میلادی به جای استفاده از سرویس‌های بهداشتی، فضای عمومی را برای اجابت مزاج ترجیح می‌دهند این در حالی است که این رقم در سال ۱۹۹۰ میلادی در این کشور ۲۳ میلیون نفر بوده است.

با این حال با وجود کاهش این پدیده در جهان اما در جوامعی که جمعیت آنها روند افزایشی دارد، این پدیده غیربهداشتی به سرعت کاهش نمی‌یابد و حتی روند افزایشی نیز دارد. در این بین هند در پدیده اجابت مزاج در فضای عمومی رکورددار است به طوری که در این کشور ۶۰۰ میلیون نفر دست به این اقدام می‌زنند. سازمان ملل با اعلام اینکه فقر توجیه مناسبی برای این اقدام غیربهداشتی نیست تاکید کرد تا سال ۲۰۲۵ میلادی قصد ریشه‌کن کردن این معضل را دارد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج