جاباما
۱۰۸۶۸۳۸
۱۲ نظر
۵۳۵۰
۱۲ نظر
۵۳۵۰
پ

طرز تهیه بیسکویت خانگی؛ طعمی تکرارنشدنی

فقط کافی است یک ظرف بیسکویت خانگی داغ و تازه و یک فنجان چای را کنار هم تصور کنید تا لبخند به لبتان بنشیند. ما در این مطلب، ۴ طرز تهیه ساده و آسان بیسکویت خانگی را برایتان آماده کرده‌ایم.

مجله افق‌کوروش: فقط کافی است یک ظرف بیسکویت خانگی داغ و تازه و یک فنجان چای را کنار هم تصور کنید تا لبخند به لبتان بنشیند. حتی تصور آب شدن بیسکویت کره‌ای خانگی در دهان نیز لذت‌بخش است. ما در این مطلب، ۴ طرز تهیه ساده و آسان بیسکویت خانگی خشک شکلاتی و ساده بدون فر، در ماهیتابه و در فر را برایتان آماده کرده‌ایم. اگر رژیم لاغری دارید اصلا نگران نباشید، چون طرز تهیه بیسکویت رژیمی خانگی را نیز به شما خواهیم گفت.

طرز تهیه بیسکویت خانگی؛ طعمی تکرارنشدنی

بیسکویت ساده خانگی در فر

مواد لازم

  • آرد: ۲۸۰ گرم
  • کره: ۱۵۰ گرم
  • پودر قند: ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • بیکینگ‌پودر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه بیسکویت خانگی؛ طعمی تکرارنشدنی

طرز تهیه بیسکویت خانگی؛ طعمی تکرارنشدنی

طرز تهیه

مرحله اول: کره را بیرون یخچال قرار دهید تا کاملا نرم شود. سپس آن را به همراه پودر قند با همزن بزنید تا کرمی و روشن شود. اگر همزن ندارید دستکش آشپزی بپوشید و با نوک انگشتانتان کره و پودر قند را ترکیب کنید. تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. حالا آرد و بیکینگ‌پودر را از الک رد کنید و در چند مرحله به این مخلوط اضافه کنید. نکته‌ای که باید برای تهیه خمیر بیسکویت خانگی بدانید این است که میزان دقیقی برای آرد وجود ندارد. خمیر بیسکویت در ابتدا شل و چسبناک است. شما باید آرد را به تدریج اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع شود. زمانی که بتوانید خمیر را با دست یا کاردک جمع کنید یعنی آرد کافی است. نکته مهم بعدی این است که به هیچ‌وجه خمیر بیسکویت را ورز ندهید. ورز دادن موجب می‌شود خمیر روغن بیاندازد و خراب شود. خمیرتان را در نایلون بپیچید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله دوم: اگر می‌خواهید بیسکویت را در فر بپزید، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و بین دو کیسه فریزر به ضخامت ۰.۵ سانتی‌متر باز کنید. در این مرحله می‌توانید به کمک کاتر به هر شکلی که دوست دارید خمیر را قالب بزنید. اگر کاتر ندارید می‌توانید با دهانه لیوان یا استکان بیسکویت گرد ساده درست کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، اما آن را چرب نکنید. کره درون خمیر به اندازه کافی روغن پس می‌دهد و بیسکویت‌ها نخواهند چسبید. بیسکویت‌ها را با کمی فاصله، روی سینی بچینید و برای ۱۳ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. پس از ۱۳ دقیقه زیر یکی از بیسکویت‌ها را چک کنید. اگر طلایی شده باشد پخت کافی است.

طرز تهیه بیسکویت خانگی بدون فر

طرز تهیه بیسکویت خانگی؛ طعمی تکرارنشدنی

یک تابه رژیمی یا نچسب را روی حرارت گرم کنید. زیر آن شعله‌پخش‌کن قرار دهید و پس از گرم شدن تابه، حرارت را کم کنید. بیسکویت‌ها را در تابه بچینید و در آن را قرار دهید. در این روش هم نیازی به چرب کردن تابه نیست، اگر از تابه رژیم استفاده می‌کنید، می‌توانید کف آن را کاغذ روغنی بیاندازید. زمان پخت مانند فر است، پس از حدود ۱۰ دقیقه بیسکویت‌ها را چک کنید.

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی و کاکائویی خانگی

طرز تهیه بیسکویت خانگی؛ طعمی تکرارنشدنی

برای تهیه بیسکویت خانگی شکلاتی یا کاکائویی نیز می‌توانید خمیر را به همان صورتی که گفته شد آماده کنید. هر چند قاشق غذاخوری که پودر کاکائو به خمیر اضافه کردید، از آرد آن کم کنید. پودر کاکائو را از الک رد کنید تا گلوله گلوله نشود. برای تهیه بیسکویت کاکائویی کرم دار خانگی، ابتدا اجازه دهید بیسکویت‌ها خنک شوند. پس از خنک شدن روی یک بیسکویت شکلات آب‌شده بمالید و یک بیسکویت دیگر روی آن بگذارید.

بیسکویت رژیمی خانگی بدون شکر

طرز تهیه بیسکویت خانگی؛ طعمی تکرارنشدنی

مواد لازم

  • جو پرک: ۱و ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی
  • آرد جو: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
  • دارچین: ۳/۴ قاشق چای خوری
  • جوش شیرین: ۱/۴ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • موز رسیده: ۲ عدد
  • خرما خردشده: ۳/۴ لیوان دسته دار فرانسوی
  • وانیل: ۳/۴ قاشق چای‌خوری
  • کره: ۱/۴ لیوان دسته دار فرانسوی
  • پودر نارگیل: ۱/۲ لیوان

طرز تهیه

مرحله اول: فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آرد جو، جو پرک، جوش شیرین، نمک و دارچین را در یک کاسه مخلوط کنید. موز‌ها را در ظرفی دیگر با پشت چنگال یا گوشت‌کوب کاملا له کنید. تخم مرغ‌ها، وانیل و کره نرم‌شده را به موز اضافه کره و خوب هم بزنید. سپس مواد خشک را به همراه خرما و پودر نارگیل به مخلوط موزی اضافه کنید. پس از آن که کاملا مواد را ترکیب کردید یک قاشق یک قاشق از آن بردارید با دست گلوبه کنید. گلوله‌ها را روی سینی فر با کمی فاصله بچینید.

مرحله دوم: با فشار پشت چنگال کمی گلوله‌ها را صاف کنید تا رد چنگال روی آن‌ها بماند. سینی را برای مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه در فر قرار دهید. وقتی پخت بیسکوییت رژیمی تمام شد، اجازه دهید خنک شوند سپس آن‌ها را از سینی جدا کنید.

نوش جان!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 8/8 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      استیکر خوشمزگی

    • دلبر

      عالی

    • Hajilari

      کسی درست کرده؟
      خوشمزه میشه بنظرتون؟

    • بدون نام

      به نظر عالی میاد، باید امتحان کنم

    • هانیه

      من فر و تابه نچسب ندارم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        آخی چرا؟؟؟؟؟؟

      • بدون نام

        تابتو بده بیرون برات یه لایه نچسب بزنن.ارزونتر از خریدن تابه نچسبه

      • پانیذا

        وا چرا
        برو یک دونه دیگه جدید بخر که هر جفتشو داشته باشی عزیزم به هر حال که میخوای

    • رزالین

      من درست کردم فوق العاده شد

      پاسخ ها

      • خانم

        تخم مرغ که در دستور بود کجا استفاده میشه

      • رزالین

        تخم مرغ نداره عزیز

      • رزالین

        تخم مرغ نداره عزیز

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج