طرز تهیه کرفس‌پلو؛ عطر و طعمی بی‌نظیر
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_3
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۱۰۹۵۹۰۷
۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۴
۵۷۰۴
کرفس پلو با گوشت چرخکرده، به دلیل عطر، طعم خوب و خاصیت زیادی که برای سلامتی دارد، طرفدارن زیادی در بین خانواده‌های ایرانی دارد. کرفس پلو را می‌توان با گوشت مرغ یا حتی بدون گوشت و با سبزیجات می‌توان تهیه کرد.

وب‌سایت یامی شف: کرفس پلو با گوشت چرخکرده، به دلیل عطر، طعم خوب و خاصیت زیادی که برای سلامتی دارد، طرفدارن زیادی در بین خانواده‌های ایرانی دارد. کرفس پلو را می‌توان با گوشت مرغ یا حتی بدون گوشت و با سبزیجات مانند: گوجه فرنگی و هویج تهیه کرد. آن را مطابق ذائقه خانواده سرو کنید. اگر دوست دارید یک غذای جدید و خوشمزه با کرفس داشته باشید، پیشنهاد می‌کنیم کرفس‌پلو را امتحان کنید.

کرفس‌پلو

مواد لازم

  • برنج: ۳ پیمانه
  • نعنا و جعفری خرد شده: ۱/۲پیمانه
  • گوشت چرخ شده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • ساقه کرفس: ۲۵۰ گرم
  • زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: ۱ عدد
  • روغن، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری: به مقدار لازم

نکته: می‌توانید در صورت تمایل کمی رب گوجه فرنگی به دستورپخت اضافه کنید.

کرفس‌پلو

کرفس‌پلو

طرز تهیه

۱. از چند ساعت قبل، برنج را با مقداری نمک در آب خیس کنید. حالا برای شروع، مقداری روغن به ماهیتابه اضافه کرده و سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید.

۲. پیاز را هم بزنید تا سبک و شفاف شود. در این مرحله می‌توانید برای عطر و طعم بهتر کمی سیر رنده شده اضافه کنید. گوشت چرخ شده را به ماهیتابه اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا رنگ گوشت کمی تغییر کند.

۳. نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری را به ماهیتابه اضافه کرده و به خوبی با گوشت مخلوط کنید. بگذارید گوشت مدتی بپزد. اگر می‌خواهید طعم و رایحه بهتری داشته باشد، زعفران را نیز اضافه کنید. در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری رب اضافه کنید.

۴. حالا ساقه کرفس خرد شده را با نعناع و جعفری خرد شده اضافه کنید و آن‌ها را هم بزنید. می‌توانید جعفری را با گشنیز جایگزین کنید؛ و همچنین می‌توانید از برگ‌های جوان کرفس نیز استفاده کنید.

۵. وقتی مواد خوب تفت داده شد و مقداری از بافت کرفس کم شد، حرارت را خاموش کرده و ظرف را کنار بگذارید.

۶. برنج خیس شده را آبکش کرده و به قابلمه‌ای با آب جوش اضافه کنید. نمک را به میزان دلخواه افزوده و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بجوشد. سپس، برنج را آبکش کرده، قابلمه را با آب بشویید، روی اجاق گاز قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید.

۷. یک لایه برنج را در قابلمه به طور یکنواخت پخش کنید. سپس یک لایه از مخلوط کرفس و گوشت را لابه لای برنج بریزید. ادامه دهید تا تمام مواد به پایان برسد. درب قابلمه را بگذارید تا زمانی که برنج دم بکشد.

۸. در این فاصله، سیب زمینی را به مکعب‌های کوچک خرد کرده و آن‌ها را سرخ کنید. وقتی برنج آماده شد، کرفس پلو را با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید. می‌توانید گوشت را به صورت قلقلی درست کرده و در روغن تفت دهید و در کنار کرفس پلو سرو کنید. نوش جان!

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش تارنگ_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_2
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
فرش تارنگ_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کالابرد_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - فوتر
تدبیرکالا_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
استیل رگال_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کالابرد_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
موسسه خیریه زهرا_فوتر