ناگت مرغ خانگی را با خیال راحت بخورید
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۰۵۸۹۳
۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۳
۸۴۷۸
در این آموزش طرز تهیه ناگت مرغ خانگی را توضیح داده‌ایم. پخت این غذا بسیار ساده و در کمتر از یک ساعت امکان‌پذیر است. اگر دنبال غذایی سریع، سالم و خوشمزه هستید، این مطلب را از دست ندهید.

وب‌سایت کاغذرنگی - بهنام جعفری: غذا‌های سرخ‌شده یا سوخاری با تردی خاص خود یکی از پرطرفدارترین غذا‌ها بین افراد هستند. از طرفی پخت این نوع غذا‌ها در اغلب اوقات زمان چندانی از شما نخواهد گرفت؛ بنابراین انتخاب خوبی برای یک شام سریع و لذیذ هستند. یکی از انواع غذا‌های سرخ‌شده ناگت‌ها هستند. ناگت گوشت، سبزیجات، میگو، سیب‌زمینی و… از انواع ناگت‌ها هستند. یکی از معروف‌ترین آن‌ها هم ناگت مرغ است که مثل پیتزای خانگی محبوبیت زیادی دارد. در این آموزش طرز تهیه ناگت مرغ خانگی را توضیح داده‌ایم. پخت این غذا بسیار ساده و در کمتر از یک ساعت امکان‌پذیر است. اگر دنبال غذایی سریع، سالم و خوشمزه هستید، این مطلب را از دست ندهید.

ناگت مرغ خانگی را با خیال راحت بخورید

مواد لازم(برای ۴ نفر)

  • ۵۰۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
  • ۱ عدد پیاز کوچک
  • چند حبه سیر
  • ۱۵۰ گرم پنیر پیتزای رنده شده
  • ۵۰ گرم آرد سوخاری
  • ادویه‌جات به مقدار لازم
  • زعفران
  • نمک و روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
  • سس گوجه فرنگی

ناگت مرغ خانگی را با خیال راحت بخورید

طرز تهیه

۱. چرخ کردن مرغ‌ها و اضافه کردن ادویه

پیش از هر چیز لازم است مرغ‌ها کاملا چرخ شوند. برای این کار می‌توانید از غذاساز یا چرخ گوشت استفاده کنید. در گام بعدی سیر و پیاز را رنده کرده و ادویه‌جات، نمک و زعفران را به آن‌ها اضافه کنید. حال مرغ چرخ شده و ادویه‌جات را با هم ترکیب کرده و مواد ترکیب شده را به خوبی مخلوط کنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که مرغ و ادویه‌جات به‌طورکامل با یکدیگر ترکیب شوند. در آخر هم مواد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

قرار دادن مواد درون یخچال باعث می‌شود تا مواد به‌خوبی ترکیب شده و مانند یک بافت یکپارچه، راحت قالب‌گیری شوند.

۲. اضافه کردن پنیر پیتزا

بعد از گذشت نیم ساعت، ظرف را از یخچال بیرون آورده و پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید. سپس مواد را به‌هم بزنید تا پنیر پیتزا اضافه شده با آن‌ها مخلوط شود. حال آرد سوخاری را درون یک ظرف ریخته و کنار دست خود قرار دهید سپس شروع به آماده کردن ناگت‌ها کنید. این کار را می‌توانید به صورت دستی انجام داده یا از قالب استفاده کنید. برای سرعت بیشتر در کار بهتر است قالب‌های مخصوص فلافل را امتحان کنید. در آخر هم هر یک از ناگت‌ها را در آرد سوخاری غلتانده و در یک ظرف جداگانه قرار دهید.

ناگت مرغ خانگی را با خیال راحت بخورید

۳. سرخ کردن ناگت‌ها

حال که همه چیز آماده است، نوبت به سرخ کردن ناگت‌ها می‌رسد. ماهیتابه را روی اجاق گاز قرار داده و مقداری روغن در آن بریزید. بگذارید روغن گرم شود. پس از آن ناگت‌ها را مانند کتلت در ماهیتابه بچینید. تا زمان طلایی شدن ناگت‌ها به سرخ کردنشان ادامه دهید.

برای سرخ کردن ناگت‌ها یک روش دیگر هم وجود دارد: می‌توانید آن‌ها را در روغن غوطه‌ور کنید. برای این کار به مقدار زیادی روغن و یک ظرف با ارتفاع زیاد نیاز خواهید داشت. توجه داشته باشید اگر قصد دارید ناگت‌ها را به این روش آماده کنید، بگذارید روغن به‌خوبی گرم شود؛ درغیراین‌صورت به محض این که ناگت‌ها را در رروغن می‌اندازید، از هم پاشیده شده و خرد می‌شوند.

ناگت مرغ خانگی را با خیال راحت بخورید

۴. طرز تهیه ناگت مرغ خانگی و سرو آن

حال ناگت مرغ خانگی شما آماده است. می‌توانید آن را همراه سس گوجه فرنگی یا هر سس دیگری میل کرده و لذت ببرید. همچنین می‌توانید آن‌ها را داخل نان ساندویچ ریخته و میل کنید. البته برای تزیین بهتر و اضافه کردن طعم‌های مختلف به غذا، می‌توانید گوجه فرنگی، خیارشور، قارچ، سیب‌زمینی سرخ کرده، فلفل دلمه‌ای، ذرت و… هم کنار ناگت میل کنید.

ناگت مرغ خانگی را با خیال راحت بخورید

با استفاده از این روش، می‌توانید به صورت حرفه‌ای ناگت مرغ را در خانه تهیه کنید و از سلامت غذا مطمئن باشید. نظر شما چیست؟ برای تهیه ناگت مرغ خانگی پیشنهاد دیگری دارید؟

برچسب ها:
انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
20:16 - 1400/01/20
خوبه کسی ننوشته کو مرغ
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۲
چرا بعدا یکی نوشته.
Iran (Islamic Republic of)
21:07 - 1400/01/20
اگه به مایه ناگت کمی گوجه فرنگی پوره شده اضافه کنیم از اون حالت خشکی درمیاد و لطیف تر و خوشمزه تر میشه، رویه ترد با مغز نرم و پخته شده و لطیف
Iran (Islamic Republic of)
05:50 - 1400/01/21
سوپای مناسب ماه رمضان هم بگذارین
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تنورستان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر صالحی_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
آیلین_تزریق چربی
نیکان فارمدمهر_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
پارسیان طب - فوتر
کلینیک النا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
روانشناسی مرهم_ فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
اورانوس_فوتر2
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر