بخشش قاتل به حرمت رمضان
خانواده مقتول به حرمت ماه مبارک رمضان، قاتلی را که در درگیری دست به جنایت زده و در آستانه قصاص بود، بخشید.
همشهری: خانواده مقتول به حرمت ماه مبارک رمضان، قاتلی را که در درگیری دست به جنایت زده و در آستانه قصاص بود، بخشید.
جنایتی که این مرد رقم زد، پنجم آبان سال ۹۴اتفاق افتاد. آن روز به مأموران کلانتری تهرانپارس گزارش درگیری دستهجمعی در یک ساختمان در حال ساخت اعلام شد و لحظاتی بعد تیم تحقیق در محل حادثه حضور یافت. درگیری میان چند کارگر شروع شده و به زخمی شدن پسری ۱۸ساله ختم شده بود، اما شدت جراحات وی به حدی بود که پیش از رسیدن به بیمارستان جانش را از دست داد و پرونده این درگیری مرگبار پیش روی بازپرس جنایی تهران قرار گرفت.
در ادامه بررسیها مشخص شد که دعوا از یک شوخی ساده شروع شده است. آن روز یکی از کارگران سرگرم آب دادن به دیوارهای سیمانی بوده که به شوخی روی دوستانش آب پاشیده است. همین شوخی به ظاهر ساده، آغاز یک درگیری بزرگ و خونین شد. یکی از شاهدان که در درگیری حضور داشت درخصوص این دعوای عجیب گفت: من به همراه مقتول و چند کارگر دیگر سرگرم تفریح و آب پاشیدن به سمت یکدیگر بودیم، اما ناگهان یکی از کارگران اعتراض کرد و فریاد زد که «شوخی بسه و دیگر آب نپاشید.» همه ما به سمت او هجوم بردیم و گفتیم چرا فریاد میکشی؟
وی ادامه داد: هدف ما تفریح و سرگرمی بود، اما او همچنان فریاد میکشید و میگفت از این شوخی خوشش نمیآید. همین مسئله باعث شد تا دعوا آغاز شود.
موقع درگیری عامل جنایت اصلا در جمع ما نبود، اما وقتی دید ما با آن کارگر معترض دست به یقه شدهایم و درگیری شروع شده برای میانجیگری وارد ماجرا شد تا به دعوا خاتمه بدهد. اما ناگهان یکی از کارگرها که همچنان ماجرا را به شوخی گرفته و میخندید به سمت ما آب پاشید و گوشی قاتل خیس شد. او فریاد کشید که چرا شوخی را تمام نمیکنید؟ بعد هم وارد درگیری شد و با چاقو ضربهای به مقتول زد.
پایان ۳ماه فرار
عامل جنایت پسری 21ساله بود که پس از قتل فراری شده بود، اما هویت وی مشخص بود و مأموران جستوجوی خود را برای یافتن ردی از او آغاز کردند. متهم بعد از جنایت از تهران خارج شده بود که با انجام ردیابیها مشخص شد که به یکی از شهرهای جنوب شرقی فرار کرده و زندگی پنهانی دارد.
او با هویت جعلی در یک مغازه سوپرمارکت کارگری میکرد که پلیس وی را دستگیر کرده و به فرار و زندگی مخفیانهاش پایان داد. متهم به قتل پس از دستگیری و انتقال به اداره آگاهی تهران چارهای جز اقرار به جنایت ندید. وی گفت: حدود 10روز قبل از قتل از شهرستان به تهران آمدم. یکی از دوستانم کارگری در یک ساختمان در حال ساخت را به من پیشنهاد کرد که بهدلیل نیاز مالی قبول کردم اما فکرش را نمیکردم که 10روز بعد از آن زندگیام را نابود کنم.
وی ادامه داد: من نقشی در شوخی و تفریح کارگران نداشتم. آن روز برای میانجیگری وارد دعوا شدم که یک دفعه یکی از کارگرها به شوخی روی گوشیام آب ریخت که اعتراض کردم. اما او با چوب به سرم زد. با این حال سعی کردم فرار کنم، اما همه کارگرها به سمتم هجوم آوردند. یکی از آنها چاقو داشت که در درگیری، چاقو را از دستش قاپیدم و با آن ناخواسته ضربهای به مقتول زدم. وقتی او خون آلود روی زمین افتاد ترسیدم و فرار کردم. روز بعد پرس و جو کردم و متوجه شدم پسر جوان فوت شده است. به همین دلیل در یکی از شهرهای جنوب شرقی کشور پنهان شدم و زندگی مخفیانهای را شروع کردم، اما سرانجام بعد از 3ماه شناسایی و دستگیر شدم.
رهایی از قصاص
متهم که پس از اقرار به جنایت بازداشت شده بود، به بازسازی صحنه قتل پرداخت و روانه زندان شد. مدتی بعد در شعبه چهارم دادگاه کیفری پای میز محاکمه رفت و با شکایت اولیای دم به قصاص محکوم شد. حکم قصاص نیز به تأیید قضات شعبه 28دیوان عالی کشور رسید و پرونده نیز برای انجام مقدمات اجرای حکم، پیش روی قاضی حمیدرضا کیاستی، دادیارشعبه دوم اجرای احکام دادسرای جنایی تهران قرار گرفت.
درحالیکه قاتل در آستانه قصاص و در یکقدمی چوبه دار قرار داشت رایزنیهای تیم صلح و سازش دادسرای جنایی تهران با دستور محمد شهریاری، سرپرست دادسرا آغاز شد تا اینکه آنها بهخاطر خدا و حرمت ماه مبارک رمضان از قصاص قاتل گذشت کردند و با بخشش اولیای دم، قاتل از چوبه دار و مجازات مرگ رهایی یافت.
تبلیغات متنی
-
لهستان مرزهای خود با روسیه را مینگذاری میکند
-
غول آمریکایی پس از ۶۰ سال برگشت
-
قاتل بعد از نزاع مرگبار به یونان گریخت
-
علت بروز گرمای بیسابقه طی روزهای اخیر چیست؟
-
تاجرنیا: برای باز شدن پنجره قولی ندادم!
-
شوهرم حتی خوراکیهای خانه را میشمارد؛ طلاق میخواهم
-
درخواست نماینده کنگره آمریکا: نه به جنگ با ایران
-
فال روزانه یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ | فال امروز| Daily Omen
-
گروسی: باید از شر اورانیوم ایران خلاص شویم!
-
گلهای شهریار تقدیم به فرهاد مجیدی!
-
حمله هوایی و شبانه پاکستان به افغانستان
-
آمریکا به دولت عراق درباره ایران نامه داد
-
اقدام هماهنگ معین، شادمهر و اِبی در ساعات اخیر
-
ماجرای گم شدن یک میلیون دلار در استقلال!
-
دولت از واریز یارانه جدید خبر داد
-
گروسی: باید از شر اورانیوم ایران خلاص شویم!
-
آمریکا به دولت عراق درباره ایران نامه داد
-
اقدام هماهنگ معین، شادمهر و اِبی در ساعات اخیر
-
پیغام صفحه فارسی وزارت خارجه آمریکا درباره ایران
-
هشداری که نتانیاهو را درباره حمله به ایران مردد کرد
-
عراقچی نامه آمریکا را باز نکرده پس فرستاد
-
تردد مشکوک هواپیماهای ترابری آمریکا به بیخ گوش ایران
-
زلنسکی، روسیه و ایران را تحریم کرد
-
واکنش وزارت علوم به اتفاقات امروز ۲ دانشگاه تهران
-
احسان علیخانی خداحافظی کرد اما تلویزیون دستبردار نیست
-
ایران نیروهای مسلح اروپا را تروریستی اعلام کرد
-
ساپینتو بعد از ترک ایران علیه وریا افشاگری کرد
-
داماد یهودی ترامپ، مهره اصلی در توافق با ایران شد!
-
اقدام سپاه در تنگه هرمز تمرکز دنیا را بهم ریخت
-
فیلم لورفته از بدرفتاری کاپیتان پرسپولیس با بازیکنان
-
تصمیم ایران درباره ذخایر اورانیوم اعلام شد
-
دو پیشنهاد تاییدنشده ایران به آمریکا در مذاکرات
-
رجزخوانی مشاور قالیباف برای آمریکا توجه برانگیز شد
-
حمایت علی صبوری و نیوشا ضیغمی از کسبه بازارچه جنت
-
چهره دخترِ سعید آقاخانی در سریال طنز صداوسیما
-
عکسهای تازه منتشر شده از ترانه علیدوستی شَر شد
-
بنرهای نظامی در سطح شهر تهران نصب شد
-
احسان خواجهامیری آهنگ ترند این روزها را بازخوانی کرد
-
آقای هادی چوپان، احتمالا به پایان سلام کن!
-
اسکوچیچ با پیشنهاد پرسپولیس به دبی رفت!
-
یک کلاس درس در نارمک، ایرانی را به صدر دنیا برد
-
پدافند برد بلند «صیاد ۳-G» به دریا رسید
-
کارخانه تولی پرس تعطیل شد
-
آقای محسن چاوشی، هستی؟ خیلی نگران حالت هستیم!
-
مربی موقت استقلال مشخص شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
بخشیدن قاتل باز هم اشتباه
به حرمته رمضان