خورش مرغ افشاری؛ طعمی که از یادتان نمی‌رود
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
سمپاشی امحا_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
سمپاشی امحا_3
دکتر نداف کرمانی 4
سمپاشی امحا_4
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
سمپاشی امحا_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۱۱۱۲۹۱۵
۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۲
۱۲۵۰۳
خورش یا خورشت مرغ افشاری مجلسی یکی از آن غذا‌هایی است که از قدیم‌الایام برای مراسم عزا و عروسی برای پذیرایی از مهمانان سرو می‌شده است. خورش مرغ افشاری در واقع همان چلو مرغ مجلسی است که طرز تهیه آن به عنوان یک مرغ خوشمزه برای مهمانی و سرو در کنار انواع پلو و برنج بسیار مناسب است.

کوروش مگ: خورش یا خورشت مرغ افشاری مجلسی یکی از آن غذا‌هایی است که از قدیم‌الایام در مراسمات برای پذیرایی از مهمانان سرو می‌شده است. خورش مرغ افشاری در واقع همان چلو مرغ مجلسی است که طرز تهیه آن به عنوان یک مرغ خوشمزه برای مهمانی و سرو در کنار انواع پلو و برنج بسیار مناسب است. برای آموزش مرحله به مرحله این خورش با ما همراه باشید.

طرز تهیه خورش مرغ افشاری مجلسی

مواد لازم برای ۶ نفر

سینه یا ران مرغ: ۶ تکه

پیاز: ۱ عدد بزرگ

سیر:۳ حبه

رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری

شیرنارگیل: ۴ قاشق غذاخوری (اختیاری)

قیسی: ۱۰ عدد

نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری: به مقدار لازم

زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری

روغن مایع: به مقدار لازم

کره: ۲۰ گرم


طرز تهیه

مرحله اول؛ برگه‌های قیسی را بخیسانید

طرز تهیه خورش مرغ افشاری مجلسی مثل خورش مرغ و آلو است. برگه‌های قیسی را در آب خیس کنید تا نرم شوند.

مرحله دوم؛ مرغ را در آب و نمک بخوابانید

راز درست کردن خوشمزه‌ترین مرغ دنیا برای انواع خورش مرغ یا چلو مرغ و زرشک پلو این است که ۳۰ دقیقه مرغ را در یک آب و نمک ساده بخوابانید. یک ترفند دیگر برای خوشمزه شدن مرغ این است که آن را در یکسری مواد بخوابانید. مثلا در آب پیاز و مقداری زعفران دم کرده غلیظ به مدت ۱ الی دو ساعت این ترفند‌ها بیشتر از جوشاندن مرغ قبل از پختن آن کارساز است.

طرز تهیه خورش مرغ افشاری مجلسی

مرحله سوم؛ سیر و پیاز را تفت دهید

پیاز را نگینی یا خلالی نازک و یکدست خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا تفت بخورند و سبک شوند. وقتی پیاز‌ها طلایی شدند حبه‌های سیر را هم خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.

مرحله چهارم؛ تکه‌های مرغ را سرخ کنید

وقتی بوی سیر بلند شد تکه‌های مرغ را به همراه کره اضافه کنید و تفت دهید. فلفل، زردچوبه، ادویه و نمک را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه کاری برای خوشمزه شدن مرغ بسیار موثر است، آن را حذف نکنید.

مرحله پنجم؛ خورش افشاری را بپزید

وقتی تکه‌های مرغ طلایی شدند مقداری آب جوش اضافه کنید تا حدی که فقط روی تکه‌های مرغ را بپوشاند. اجازه دهید مرغ روی شعله ملایم گاز خوب بپزد.

طرز تهیه خورش مرغ افشاری مجلسی

مرحله ششم؛ رب گوجه را با روغن تفت دهید

در این فاصله رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود. یک راز غلیظ شدن خورش مرغ اضافه کردن رب گوجه تفت داده شده به آن است.

مرحله هفتم؛ رب گوجه و قیسی را به مرغ اضافه کنید

رب سرخ شده را به همراه قیسی‌ها به مرغ در حال پخت اضافه کنید. خورش را روی شعله ملایم گاز به مدت ۱ الی ۱ و نیم ساعت بپزید.

مرحله هشتم؛ شیر نارگیل و آبغوره اضافه کنید

در ۵ دقیقه پایانی پخت شیر نارگیل و در صورت تمایل کمی آبغوره به خورش اضافه کنید.


راز خوشمزه شدن خورشت مرغ

یک راز و فوت و فن خوشمزه شدن خورش مرغ همین شیر نارگیل و البته زعفران دم کرده غلیظ است و یک راز دیگر خوشمزگی هم این است که مرغ روی شعله ملایم گاز و کم کم بپزد، در واقع زمان پخت مرغ در میزان خوشمزه شدن آن بسیار موثر است.

طرز تهیه خورش مرغ افشاری مجلسی

خورشت مرغ افشاری یک خورش غلیظ و کم آب است. خورش مرغ افشاری را مثل انواع دیگر خورش مرغ و گوشت با انواع برنج پلو، زرشک پلو یا چلوی ساده سرو کنید.

انتشار یافته: 13
در انتظار بررسی:1
Germany
09:00 - 1400/02/10
طرز تهیه صد در صد اشتباه است
فراموش کرد مرحله ایستادن در صف مرغ و تهیه انرا در ابتدا بنویسد خخخخخخخخخ
اگر مرغی نباشد خورشت مرغ افشاری میشود کشک بادمجون خخخخ
پاسخ ها
دلبر
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
چرا ناله میکنی. خب هرکسی پولشو داشت درست میکنه. هر کسی هم نداشت درست نمیکنه. زور که نیست...
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
راست میگی مرغ بزور پیدا میشه
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
ای جان
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
لایک
بهادری
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
نگران نباش همه ۱۰تا۱۰ خریدن
حاضرم قسم بخورم توهم توفریزرت داری
فرید
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۲
احسن
Iran (Islamic Republic of)
21:15 - 1400/02/10
مسخره ها. فقط بلدین برای هر چیزی یه اظهار نظر سرشار از لودگی بذارین
Iran (Islamic Republic of)
14:18 - 1400/02/11
خوب کاملا درسته وقتی مرغ نیست عملا طرز تهیه خورشت مرغ افشاری معنی نمیده چرا دائم از حقیقت فرار میکنیم
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
تنها چیزی که در مورد ش نظر ندادین اصل موضوع
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۲
اقا طرز تهیه مرغ رو برتی ما گذاشته شما ندارید درست نکنید اجبار که نیست
Iran (Islamic Republic of)
02:08 - 1400/02/13
ممنون ازآموزش غذای خوشمزتون
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_1
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_4
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
شیرآلات زمانی_2
کالابرد_فوترموبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
چوب و هنر _فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
کالابرد_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
سفیر بار ساقدوش_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
چوب و هنر _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
استیل رگال_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر