طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۱۱۱۵۲۱۵
۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۳
۶۰۵۲
پلو مرغ و قارچ، یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و محلی ترکیه می‌باشد. مواد اصلی این پلوی معروف برنج، گوشت سفید و قارچ بوده که ترکیب آن با خلال پسته، زرشک و زعفران بسیار عالی شده و یک غذای مقوی و سالم را تدارک خواهد دید.

غذالند: پلو مرغ و قارچ، یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و محلی ترکیه می‌باشد. مواد اصلی این پلوی معروف برنج، گوشت سفید و قارچ بوده که ترکیب آن با خلال پسته، زرشک و زعفران بسیار عالی شده و یک غذای مقوی و سالم را تدارک خواهد دید.

طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم

می‌توانید این غذای خوشمزه و مقوی را خیلی راحت و آسان در منزل تهیه و سرو کنید.

پلو مرغ و قارچ را نیز می‌توانید بدون مرغ و با گوشت قرمز نیز طبخ کنید. قارچ حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی، چون ویتامین‌های B، D، پتاسیم، نیاسین، سلنیوم، ریبوفلاوین و… بوده که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان کم خونی، حفظ سلامت استخوان ها، کنترل فشار خون بالا، حفظ سلامت پوست و مو، کاهش وزن و… خواهد شد.

طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم

مواد لازم

برنج: ۴ پیمانه
سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
خلال پسته: ۵۰ گرم
زرشک: ۵۰ گرم
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم


طرز تهیه

گام ۱

برنج را چند ساعت قبل از طبخ غذا با ۵ پیمانه آب خیس کنید.

گام ۲

سپس برنج را دم گذاشته و کته آماده کنید.

گام ۳

سینه‌های مرغ را در برش‌های مربعی شکل خرد کنید.

گام ۴

در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و برش‌های مرغ را تفت دهید.

گام ۵

سپس پیاز را رنده کرده و به مرغ اضافه و سرخ کنید.

گام ۶

قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کنید.

گام ۷

سپس قارچ، ادویه‌ها و آبلیمو را به مرغ اضافه و تفت دهید.

گام ۸

زرشک را نیز شسته و به همراه خلال پسته و زعفران به مواد اضافه و مخلوط کنید.

گام ۹

حرارت را خاموش کرده و مخلوط مرغ را بر روی برنج ریخته و سرو کنید.

انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:1
Iran (Islamic Republic of)
11:57 - 1400/02/17
اگه دقت کرده باشید بیشتر غذاها سرد هستن و واقعا سردی به مرور به بدن ضرر میرسونه .‌ الان دستور بالا رو ببینید . مرغ ، برنج ، قارچ
پاسخ ها
بی نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
دقیییقا موافقم
والی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
احسنت....... بلای جان مردم شده
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۷
طبع غذاهای سرد و می تونید با اضافه کردن ادویه های گرم متعادل کنید.مثل دارچین و زنجبیل و زردچوبه.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_1
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
شیرآلات زمانی_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
فرش تارنگ_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کالابرد_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کالابرد_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
دیاکو_فوتر داخلی
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر عارفی - فوتر