۱۱۱۶۳۰۱
۱۱ نظر
۵۱۸۰
۱۱ نظر
۵۱۸۰
پ

خورش قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی

خورشت قلیه مرغ یک غذای خوشمزه و مفید است که طرز تهیه آن مانند قلیه ماهی است، اما تفاوت‌های کمی نیز با آن دارد؛ بنابراین اگر از طعم ماهی در قلیه ماهی خوشتان نمی‌آید و یا به دنبال تهیه یک غذای جدید با مرغ هستید می‌توانید به جای آن قلیه مرغ را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مامی‌فود: خورشت قلیه مرغ یک غذای خوشمزه و مفید است که طرز تهیه آن مانند قلیه ماهی است، اما تفاوت‌های کمی نیز با آن دارد؛ بنابراین اگر از طعم ماهی در قلیه ماهی خوشتان نمی‌آید و یا به دنبال تهیه یک غذای جدید با مرغ هستید می‌توانید به جای آن قلیه مرغ را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

خورشت قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی

مواد لازم

سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
سیر: ۳ حبه
پیاز: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز: ۱۲۵ گرم
شنبلیله: ۱۲۵ گرم
سیر: ۵ حبه
تمبر هندی: ۱ بسته
زیره: به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
زنجبیل: به میزان لازم
آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم

خورشت قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی

طرز تهیه

استفاده از تمبر هندی به دلیل طعم ترشی که دارد به این غذا طعم خاص و بی نظیری را می‌دهد و برای افرادی که به غذا‌های ترش علاقه دارند می‌تواند خوشمزه و لذت بخش باشد.

مرحله اول

برای تهیه قلیه مرغ ابتدا سینه مرغ را شسته و به تکه‌های مربعی تقسیم می‌کنیم سپس داخل قابلمه مقداری روغن ریخته و پیاز را درون آن به صورت نگینی خرد می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. بعد از آن سیر را نیز له یا رنده می‌کنیم و به پیاز داغ اضافه می‌کنیم حالا کمی فلفل و نمک و زردچوبه به پیاز داغ اضافه کرده و سپس سینه مرغ را به قابلمه اضافه می‌کنیم و با پیاز داغ تفت می‌دهیم تا تغییر رنگ داده و عطر پیاز و سیر به خورد آن برود. بعد از اینکه تغییر رنگ داد آرد گندم را به مرغ‌ها اضاف می‌کنیم و با آن ترکیب می‌کنیم سپس پودر زنجبیل را به آن‌ها اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم البته می‌توان به مقدار کم از زنجبیل تازه رنده شده به جای پودر زنجبیل استفاده کرد.

مرحله دوم

بعد زیره را نیز پودر کرده و به موادمان اضافه می‌کنیم. حالا باید سبزی‌ها را اضافه کنیم، اما بهتر است قبل از اضافه کردن سبزی‌ها آن‌ها را ساطوری کرده و در ماهیتابه‌ای جدا تفت دهیم و به اصطلاح سرخ کنیم تا موقع پختن در قابلمه آب نیندازد و بو و طعم آن با موادمان ترکیب شود. هنگام سرخ کردن سبزی‌ها دو حبه سیر را نیز نگینی کرده و به سبزی‌ها اضافه می‌کنیم و همراه آن‌ها تفت می‌دهیم. حالا وقتی سبزی‌ها سرخ شدند آن را داخل قابلمه حاوی مرغ و سایر مواد ریخته و به همراه آن‌ها تفت می‌دهیم. حالا رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می‌کنیم و به همراه مواد تفت می‌دهیم.

خورشت قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی

مرحله سوم

حالا در یک کاسه تمبر هندی را ریخته و هسته‌ها را از آن جدا می‌کنیم سپس کمی آب ولرم داخل تمبر هندی می‌ریزیم و با دست تمبرهندی را از هم باز کرده و داخل آب حل می‌کنیم. بعد تمبر هندی را به قابلمه اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط می‌کنیم سپس زعفران دم کرده را به خورشت اضافه می‌کنیم و آن را می‌چشیم تا در صورت نیاز نمک و فلفل آن را تنظیم کنیم.

مرحله چهارم

در آخر نیز پودر فلفل قرمز را مطابق سلیقه خود و به اندازه‌ای که دوست دارید به خورشت اضافه کنید و سپس در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم و آرام آرام بپزد و جا بیفتد. بعد از مدتی خورشت شما آماده می‌شود و می‌توانید بعد از دم کردن برنج، آن را سرو کرده و به همراه خانواده از طعم و مزه یک غذای لذیذ و خوشمزه لذت ببرید.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    من جنوبیم تا بحال قلیه مرغ نخوردم

    پاسخ ها

    • دنیا

      منم جنوبیم تا حالا این غذا رو نخوردم

    • یک ایرانی

      من درست میکنم همیشه جنوبی هم هستم با افتخار

  • بدون نام

    تا حالا امتحان نکردم ولی بنظر خوب میاد

  • بدون نام

    اولین بار میبینم قلیه مرغ امتحان میکنم

  • بدون نام

    من خودم یک بار یک بار درست کردم فکر کردم اختراع خودمه :)

    پاسخ ها

    • عالیه

      من جنوبی هستم اولین باره میبینم قلیه مرغ امروزامتحانش میکنم به نظر خوشمزه هست

    • الماس

      قلیه رو با خیلی چیزای دیگه هم درست کرد ولی اول ماهی دوم مرغ

  • ایران بی غم

    اگرمابچه جنوبیم قلیه ماهی داریم، قلیه مرغ ازخودتون درمیاری

    پاسخ ها

    • بدون نام

      جنوبه و ماهیاش کا

    • دنیا

      آره والا

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج