خورش قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 1
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۱۱۱۶۳۰۱
۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۲
۸۱۰۸
خورشت قلیه مرغ یک غذای خوشمزه و مفید است که طرز تهیه آن مانند قلیه ماهی است، اما تفاوت‌های کمی نیز با آن دارد؛ بنابراین اگر از طعم ماهی در قلیه ماهی خوشتان نمی‌آید و یا به دنبال تهیه یک غذای جدید با مرغ هستید می‌توانید به جای آن قلیه مرغ را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مامی‌فود: خورشت قلیه مرغ یک غذای خوشمزه و مفید است که طرز تهیه آن مانند قلیه ماهی است، اما تفاوت‌های کمی نیز با آن دارد؛ بنابراین اگر از طعم ماهی در قلیه ماهی خوشتان نمی‌آید و یا به دنبال تهیه یک غذای جدید با مرغ هستید می‌توانید به جای آن قلیه مرغ را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

خورشت قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی

مواد لازم

سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
سیر: ۳ حبه
پیاز: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز: ۱۲۵ گرم
شنبلیله: ۱۲۵ گرم
سیر: ۵ حبه
تمبر هندی: ۱ بسته
زیره: به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
زنجبیل: به میزان لازم
آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم

خورشت قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی


طرز تهیه

استفاده از تمبر هندی به دلیل طعم ترشی که دارد به این غذا طعم خاص و بی نظیری را می‌دهد و برای افرادی که به غذا‌های ترش علاقه دارند می‌تواند خوشمزه و لذت بخش باشد.

مرحله اول

برای تهیه قلیه مرغ ابتدا سینه مرغ را شسته و به تکه‌های مربعی تقسیم می‌کنیم سپس داخل قابلمه مقداری روغن ریخته و پیاز را درون آن به صورت نگینی خرد می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. بعد از آن سیر را نیز له یا رنده می‌کنیم و به پیاز داغ اضافه می‌کنیم حالا کمی فلفل و نمک و زردچوبه به پیاز داغ اضافه کرده و سپس سینه مرغ را به قابلمه اضافه می‌کنیم و با پیاز داغ تفت می‌دهیم تا تغییر رنگ داده و عطر پیاز و سیر به خورد آن برود. بعد از اینکه تغییر رنگ داد آرد گندم را به مرغ‌ها اضاف می‌کنیم و با آن ترکیب می‌کنیم سپس پودر زنجبیل را به آن‌ها اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم البته می‌توان به مقدار کم از زنجبیل تازه رنده شده به جای پودر زنجبیل استفاده کرد.

مرحله دوم

بعد زیره را نیز پودر کرده و به موادمان اضافه می‌کنیم. حالا باید سبزی‌ها را اضافه کنیم، اما بهتر است قبل از اضافه کردن سبزی‌ها آن‌ها را ساطوری کرده و در ماهیتابه‌ای جدا تفت دهیم و به اصطلاح سرخ کنیم تا موقع پختن در قابلمه آب نیندازد و بو و طعم آن با موادمان ترکیب شود. هنگام سرخ کردن سبزی‌ها دو حبه سیر را نیز نگینی کرده و به سبزی‌ها اضافه می‌کنیم و همراه آن‌ها تفت می‌دهیم. حالا وقتی سبزی‌ها سرخ شدند آن را داخل قابلمه حاوی مرغ و سایر مواد ریخته و به همراه آن‌ها تفت می‌دهیم. حالا رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می‌کنیم و به همراه مواد تفت می‌دهیم.

خورشت قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی

مرحله سوم

حالا در یک کاسه تمبر هندی را ریخته و هسته‌ها را از آن جدا می‌کنیم سپس کمی آب ولرم داخل تمبر هندی می‌ریزیم و با دست تمبرهندی را از هم باز کرده و داخل آب حل می‌کنیم. بعد تمبر هندی را به قابلمه اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط می‌کنیم سپس زعفران دم کرده را به خورشت اضافه می‌کنیم و آن را می‌چشیم تا در صورت نیاز نمک و فلفل آن را تنظیم کنیم.

مرحله چهارم

در آخر نیز پودر فلفل قرمز را مطابق سلیقه خود و به اندازه‌ای که دوست دارید به خورشت اضافه کنید و سپس در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم و آرام آرام بپزد و جا بیفتد. بعد از مدتی خورشت شما آماده می‌شود و می‌توانید بعد از دم کردن برنج، آن را سرو کرده و به همراه خانواده از طعم و مزه یک غذای لذیذ و خوشمزه لذت ببرید.

انتشار یافته: 11
در انتظار بررسی:4
Iran (Islamic Republic of)
11:23 - 1400/02/19
من جنوبیم تا بحال قلیه مرغ نخوردم
پاسخ ها
دنیا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
منم جنوبیم تا حالا این غذا رو نخوردم
یک ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
من درست میکنم همیشه جنوبی هم هستم با افتخار
Iran (Islamic Republic of)
12:39 - 1400/02/19
تا حالا امتحان نکردم ولی بنظر خوب میاد
Iran (Islamic Republic of)
14:16 - 1400/02/19
اولین بار میبینم قلیه مرغ امتحان میکنم
Iran (Islamic Republic of)
15:38 - 1400/02/19
من خودم یک بار یک بار درست کردم فکر کردم اختراع خودمه :)
پاسخ ها
عالیه
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۹
من جنوبی هستم اولین باره میبینم قلیه مرغ امروزامتحانش میکنم به نظر خوشمزه هست
الماس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۹
قلیه رو با خیلی چیزای دیگه هم درست کرد ولی اول ماهی دوم مرغ
Iran (Islamic Republic of)
14:35 - 1400/02/20
اگرمابچه جنوبیم قلیه ماهی داریم، قلیه مرغ ازخودتون درمیاری
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۰
جنوبه و ماهیاش کا
دنیا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
آره والا
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_3
فرش ریحان 3
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کالابرد_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
دکتر قدیمی_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کالابرد_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
شفا_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
استیل رگال_فوتر