مربای خوش‌رنگ و لعاب تابستانی با طعمی خاص
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ریزخور_1
دکتر نداف کرمانی 1
کلاسینو_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
سفیر بار ساقدوش_1
زمردی_داخلی1
اپیلاسیون نانا 3
دکتر نداف کرمانی 3
لاله زار مال_3
سفیر بار ساقدوش_3
کلاسینو_3
ریزخور_3
زمردی_داخلی3
اپیلاسیون نانا 4
ریزخور_4
زمردی_داخلی4
کلاسینو_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نداف کرمانی 4
لاله زار مال_4
کلاسینو_2
سفیر بار ساقدوش_2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
ریزخور_2
زمردی_داخلی2
دکتر نداف کرمانی 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۱۴۰۲۸۲
۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۶
۴۹۵۸
حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.

بیتوته: حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.

مربای خوش‌رنگ و لعاب تابستانی با طعمی تکرارنشدنی

مواد لازم

انجیر: ۱ کیلو

شکر: ۲۸۰ گرم

هل: ۲ عدد

چوب دارچین: به اندازه‌ی ۱ انگشت

آب جوشیده: یک سوم پیمانه

وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری

آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: ۱/۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

انجیر‌ها را خوب بشویید و سعی کنید دم آن را آنقدر کوتاه نکنید که پوستش باز شود. انجیر شسته شده را کاملا خشک کنید.

مربای خوش‌رنگ و لعاب تابستانی با طعمی تکرارنشدنی

انجیر و شکر‌ها را در یک ظرف لعابی در لابه لای هم قرار بدهید و به مدت ۷ ساعت در یخچال نگه دارید تا تمام شکر در انجیر حل شود.

بعد از اینکه انجیر‌ها با شکر با هم حل شدند آن را روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید تا پخته شوند. باید مراقب باشید که مربا سر ریز نشود.

در این مدت تمام کفی را که روی انجیر‌ها هنگام جوشیدن بوجود می‌آید با قاشق بگیرید تا رنگ مربا شفاف شود.

پس از ۱۵ دقیقه جوشیدن دارچین و هل را اضافه کنید. لازم نیست هل را پودر کنید. سپس یک سوم پیمانه آب جوشیده شده را داخل مربای انجیر بریزید و اجازه بدهید ۱۵ دقیقه دیگر هم روی حرارت متوسط بجوشد.

در مراحل آخر پخت آبلیمو و عصاره وانیل را به همراه زعفران دم کرده به مربا اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه به همراه بقیه مواد بجوشند.

مربای انجیر ما در مدت ۳۰ دقیقه آماده شد و قوام لازم را بدست آورد. پس از سرد شدن می‌توانید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

نکات

برای درست کردن مربا انجیر بهتر است از انجیر‌های متوسط و به یک اندازه استفاده کنید که نه زیاد نرم و نه زیاد نارس باشد.

مربای خوش‌رنگ و لعاب تابستانی با طعمی تکرارنشدنی

اضافه کردن چوب دارچین، هل و عصاره‌ی وانیل برای عطر مربا انجیر می‌باشد اگر طعم یکی از آن‌ها را دوست نداشتید می‌توانید حذف کنید سلیقه‌ای است.

زعفران علاوه برای خوش رنگ شدن در طعم مربا هم تاثیر گذار است.

استفاده از آبلیمو در مربا برای جلوگیری از شکرک زدن آن‌ها است.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
شیرآلات زمانی_1
سوییچ ایران_1
عارفی_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_3
عارفی_3
دکتر نائبی_3
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
خرید باکس 3
شیرآلات زمانی_4
سوییچ ایران_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
عارفی_4
دکتر نائبی_4
خرید باکس 4
عارفی_2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نائبی_2
سوییچ ایران_2
خرید باکس 2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوترموبایل
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی
زمردی_فوتر اصلی
شاخه نبات_ فوتر
کلینیک النا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو