طرز تهیه کوکی بادام‌ زمینی و شکلات
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ریزخور_1
لاله زار مال_1
دکتر نداف کرمانی 1
کلاسینو_1
اپیلاسیون نانا 1
سفیر بار ساقدوش_1
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
دکتر نداف کرمانی 3
سفیر بار ساقدوش_3
کلاسینو_3
ریزخور_3
اپیلاسیون نانا 4
کلاسینو_4
دکتر نداف کرمانی 4
ریزخور_4
سفیر بار ساقدوش_4
لاله زار مال_4
کلاسینو_2
دکتر نداف کرمانی 2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
ریزخور_2
سفیر بار ساقدوش_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۱۴۲۸۸۸
۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۹
۳۹۰۹
یکی از محبوب‌ترین کوکی‌ها، کوکی شکلاتی‌ است. اما پرطرفدارتر از آن، کوکی کره بادام زمینی‌ست! یک لحظه، ترکیب این دو طعم را با هم تصور کنید! بی نظیر می‌شود مگر نه؟!

غذاپز: یکی از محبوب‌ترین کوکی‌ها، کوکی شکلاتی است. اما پرطرفدارتر از آن، کوکی کره بادام زمینی‌ست! یک لحظه، ترکیب این دو طعم را با هم تصور کنید! بی‌نظیر می‌شود مگر نه؟!

طرز تهیه کوکی بادام زمینی و شکلات

مواد لازم

کره بادام زمینی: ۱ پیمانه

شکر قهوه‌ای: ۱/۲ پیمانه

شکر سفید: ۱/۲ پیمانه

کره: ۶۰ گرم

شکلات تخته‌ای: ۲۰۰ گرم

آرد: ۱ و ۱/۲ فنجان

عصاره وانیل: ۱ قاشق غذاخوری

جوش شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری

تخم مرغ: ۲ عدد


طرز تهیه

فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم می‌کنیم. کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

طرز تهیه کوکی بادام زمینی و شکلات

در یک  کاسه آرد و جوش شیرین را مخلوط می‌کنیم. در یک کاسه دیگر کره بادام زمینی، کره، شکر سفید و شکر قهوه‌ای را اضافه کرده و با استفاده از همزن برقی می‌زنیم تا کاملا ترکیب شوند و بافت کرمی و لطیفی پیدا کند.

تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و به همزدن ادامه می‌دهیم. به آرامی آرد را اضافه می‌کنیم و در حدی که فقط مخلوط شوند با هم ترکیب می‌کنیم. در آخر، تکه‌های شکلات را اضافه می‌کنیم و ترکیب می‌کنیم.

با استفاده از یک اسکوپ بستنی، از خمیر برداشته و روی سینی فر می‌گذاریم (با فاصله ۱ اینچی). با یک لیوان روی کوکی‌ها کمی فشار می‌دهیم.

کوکی‌ها را برای مدت ۱۰ تا ۱۳ دقیقه داخل فر می‌گذاریم تا طلایی شوند. سپس، آن‌ها را به یک پایه فلزی منتقل می‌کنیم تا کاملا خنک شوند.

کوکی خوشمزه آماده سرو است.


نکات مهم

اگه به شکر قهوه‌ای دسترسی ندارید از شکر سفید استفاده کنید، ولی رنگ کوکی با شکر قهوه‌ای متفاوت است.

طرز تهیه کوکی بادام زمینی و شکلات

دقت کنید به کره بادام زمینی حساسیت نداشته باشید.

از مدل کره‌ای استفاده کنید که تکه‌های بادام زمینی ندارد.

کوکی رو در ظرف دربسته نگهداری کنید تا سفت و خشک نشود.

از زدن بیش از حد مواد یا ورز دادن خمیر خودداری کنید تا به روغن نیفتد و کوکی خشک نشود.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
خرید باکس 1
عارفی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_3
عارفی_3
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
شیرآلات زمانی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
سوییچ ایران_4
عارفی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_4
خرید باکس 4
شیرآلات زمانی_2
سوییچ ایران_2
عارفی_2
خرید باکس 2
دکتر نائبی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_تزریق چربی
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر
کلینیک النا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شفا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر