طرز تهیه تاکو؛ غذای پرطرفدار مکزیکی
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
لاله زار مال_4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۴۷۶۸۸
۰۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۱
۶۳۳۵
تاکو (taco) یک غذای محبوب و پرطرفدار مکزیکی است که می‌توان آن را با انواع گوشت، مرغ، ماهی، میگو، ژامبون و سبزیجات سرو کرد. در مطلب زیر طرز تهیه تاکو ماهی را به شما آموزش می‌دهیم.

ایرنا: تاکو یک غذای محبوب و پرطرفدار مکزیکی است که می‌توان آن را با انواع گوشت، مرغ، ماهی، میگو، ژامبون و سبزیجات سرو کرد. در مطلب زیر طرز تهیه تاکو ماهی را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه تاکو؛ غذای پرطرفدار مکزیکی

تاکو انواع مختلفی دارد، اما چیزی که در بین همه آن‌ها مشترک است نان ترتیلا است. نان ذرت یا ترتیلا شبیه نان لواش ایرانی است. برای تهیه یک تاکوی خوشمزه باید نان را به صورت استوانه درآورده و با مواد دلخواه سرو کنید. روی این غذا یک سس لذیذ نیز ریخته می‌شود که می‌تواند سس سالسا یا آووکادو باشد.

مواد لازم

خامه ترش کم‌چرب: ۱/۴ فنجان

آب لیموترش: ۲ قاشق

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

فلفل سبز: ۱ عدد

کلم قرمز خردشده: ۱/۳ عدد

پیاز کوچک اسلایس‌شده: ۴ عدد

روغن زیتون: ۲ قاشق

ماهی تیلاپیا فیله‌شده: ۵۰۰ گرم

نان ترتیلا: ۸ عدد

گشنیز خردشده: ۱/۲ فنجان

طرز تهیه تاکو؛ غذای پرطرفدار مکزیکی

طرز تهیه

یک کاسه بزرگ بردارید و در آن خامه ترش و آبلیمو ترش بریزید و با هم مخلوط کنید. به آن‌ها نمک و فلفل اضافه کرده و نیمی از مواد را در کاسه‌ای دیگر بریزید.

نصف یک عدد فلفل سبز را خرده کرده و همراه با پیاز و کلم قرمز داخل یکی از کاسه‌های حاوی مواد اولیه ریخته و با هم حسابی مخلوط کنید.

در یک تابه مقداری روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت ملایم داغ کنید.

طرز تهیه تاکو؛ غذای پرطرفدار مکزیکی

نصف دیگر فلفل سبز را در آن خرد کنید. تکه‌های ماهی را در نمک و فلفل مزه دار کنید.

ماهی‌ها را در تابه سرخ کنید. نان‌ها را به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر گرم کنید.

در این مرحله ماهی‌ها را در نان‌های ترتیلا قرار دهید.

در هر نان مقداری کلم خامه‌ای بریزید.

گشنیزهای خردشده را در مقداری از خامه اضافی بریزید و همراه با تاکوها سرو کنید.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
15:26 - 1400/06/02
من عاشق تاکوام با گوشت چرخ کرده
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
اورانوس_فوترموبایل2
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی ثمین_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
پارسیان طب - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر صالحی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
اورانوس_فوتر2
دکتر آزاد خواه_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
آیلین_تزریق چربی
دکتر لاجوردی_فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر