کباب تابه‌ای آبدار و خوشمزه؛ غذای محبوب خانگی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
زمردی_داخلی1
کلاسینو_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
ریزخور_1
دکتر نداف کرمانی 1
کلاسینو_3
لاله زار مال_3
دکتر نداف کرمانی 3
ریزخور_3
زمردی_داخلی3
اپیلاسیون نانا 3
زمردی_داخلی4
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
کلاسینو_4
دکتر نداف کرمانی 4
کلاسینو_2
دکتر نداف کرمانی 2
اپیلاسیون نانا 2
زمردی_داخلی2
ریزخور_2
لاله زار مال_2
مجتمع فنی تهران_F
۱۱۵۰۷۳۲
۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۱
۱۰۱۷۹
کباب تابه‌ای یکی از محبوب‌ترین کباب‌های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می‌توانند آن را در منزل تهیه کنند و دلیل مهم‌تر محبوبیت کباب تابه‌ای طعم بسیار خوب آن است.

پارسی‌دی: کباب تابه‌ای یکی از محبوب‌ترین کباب‌های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می‌توانند آن را در منزل تهیه کنند و دلیل مهم‌تر محبوبیت کباب تابه‌ای طعم بسیار خوب آن است. اکثر کباب‌ها مانند کباب کوبیده، کباب چنجه و … از رستوران‌ها وارد خانه‌ها شده اند، اما جالب است بدانید کباب تابه‌ای از معروف‌ترین کباب‌های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران‌ها راه یافت کباب تابه‌ای به دلیل سرعت تهیه آن غذای فوری محسوب می‌شود شما می‌توانید کباب تابه‌ای را در فر یا روی گاز و یا حتی در سولاردام نیز تهیه کنید.

کباب تابه‌ای آبدار و خانگی با سس گوجه

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر کباب تابه‌ای تهیه کنید. در صورتی که می‌خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کباب تابه‌ای با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۳۵۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

آبلیمو: ۱ ق غذا خوری

سماق: ۱.۵ ق غذا خوری

کره: ۲۵ گرم

گوجه فرنگی: ۳ عدد

عصاره گوشت: ۱ عدد

رب گوجه فرنگی: ۱ ق غذا خوری

زعفران: دم کرده غلیظ به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، پودر سیر: به مقدار لازم


طرز تهیه

ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید سپس آب پیاز را کاملا گرفته تا باعث وا رفتگی کباب تابه‌ای نشود، سپس گوشت را به کاسه اضافه کنید. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و سماق و آبلیمو تازه و عصاره گوشت را بریزید.

در ادامه مواد را خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط و منسجم شوند می‌توانید مواد را با کمک استند میکسر یا تیغه خمیر زن غذاساز ورز دهید یا ۴۰ بار گوشت را داخل کاسه بکوبید تا منسجم شود اگر زمان کافی برای تهیه کباب تابه‌ای داشتید می‌توانید داخل یخچال کمی استراحت دهید.

کباب تابه‌ای آبدار و خانگی با سس گوجه

پس از اینکه مایه کباب آماده شد یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی کره و روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن کمی داغ شود سپس مایه کباب را کف تابه بریزید و روی آن را با دست یا قاشق به صورت یکدست صاف کنید. در این مرحله باید حرارت زیر تابه بسیار کم باشد و در تابه را برای ۵ دقیقه بگذارید تا کمی صبر کنید تا کباب خودش را بگیرد سپس آنرا با کارد به صورت طولی (مانند کباب کوبیده) برش بزنید. در صورتی که روغن درون تابه کم بود در این مرحله کمی روغن مایع به تابه اضافه کنید و در تابه را بردارید.

پس از اینکه یک سمت کباب‌ها به طور کامل سرخ شد آن‌ها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در مرحله بعدی باید سس کباب تابه‌ای را تهیه کنید برای این منظور رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. پس از اینکه دو سمت کباب سرخ شد سس را به تابه اضافه می‌کنیم. در این مرحله باید اجازه دهید سس با حرارت ملایم به خورد کباب‌ها برود و کباب‌ها را طعم دار کند. همچنین آب اضافی داخل تابه تبخیر شود. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت کباب گوجه فرنگی‌ها را از وسط نصف کنید و در کنار کباب‌ها داخل تابه قرار دهید تا گوجه فرنگی‌ها هم همزمان با کباب تابه‌ای آماده شوند. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا با سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی تزیین کنید و به همراه برنج یا نان سرو کنید.


نکات کلیدی

ریختن سس گوجه در کنار کباب تابه‌ای سلیقه‌ای می‌باشد و می‌توانید حذف کنید.

برای تهیه کباب تابه‌ای بدون روغن بهتر است از تابه نچسب و گریل استفاده کنید.

کباب تابه‌ای آبدار و خانگی با سس گوجه

اگر می‌خواهید کباب تابه‌ای آبداری داشته باشید حتما با حرارت ملایم اجازه دهید تا پخته شود.

می‌توانید از سیخ چوبی برای کباب تابه‌ای استفاده کنید.

اگر گوشت شما یخ زده می‌باشد حتما بعد از باز شدن یخ آب اضافی آن را کاملا بگیرد.

به جای پودر سیر از خود سیر می‌توانید استفاده کنید.

به دلخواه می‌توانید کمی فلفل سبز نیر در کنار کباب تابه‌ای سرخ کنید.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:6
Iran (Islamic Republic of)
08:25 - 1400/06/14
شامی که ادویه اش سماق نباشه مزه نداره ...
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
عارفی_1
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
سوییچ ایران_3
عارفی_3
خرید باکس 3
دکتر نائبی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
سوییچ ایران_4
خرید باکس 4
عارفی_4
عارفی_2
سوییچ ایران_2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نائبی_2
خرید باکس 2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
زمردی_فوتر موبایل اصلی
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
شفا_فوترموبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دارو سازی عبیدی - فوتر موبایل
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران باغ بهشت _فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
دارو سازی عبیدی - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شاخه نبات_ فوتر
زمردی_فوتر اصلی
قالیشویی ادیب_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان