طرز تهیه گراتن بادمجان، غذایی لذیذ و مجلسی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
کلاسینو_1
لاله زار مال_1
سفیر بار ساقدوش_1
ریزخور_1
کلاسینو_3
ریزخور_3
سفیر بار ساقدوش_3
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
کلاسینو_4
سفیر بار ساقدوش_4
اپیلاسیون نانا 4
ریزخور_4
لاله زار مال_4
کلاسینو_2
ریزخور_2
اپیلاسیون نانا 2
سفیر بار ساقدوش_2
لاله زار مال_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۱۵۱۵۸۲
۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۲
۷۳۵۶
یکی از غذا‌های مشهور و محبوب فرانسوی گراتن است که در آن مواد غذایی زیر لایه‌ای از نان خرد شده و یا پنیر پیتزا قرار می‌گیرد. گراتن بادمجان یکی از انواع متفاوت گراتن‌هاست که روش پخت آن شباهت زیادی به روش پخت لازانیا دارد.

فرارو: یکی از غذاهای مشهور و محبوب فرانسوی گراتن است که در آن مواد غذایی زیر لایه‌ای از نان خرد شده و یا پنیر پیتزا قرار می‌گیرد. گراتن بادمجان یکی از انواع متفاوت گراتن‌هاست که روش پخت آن شباهت زیادی به روش پخت لازانیا دارد.

طرز تهیه گراتن بادمجان، غذایی لذیذ و مجلسی

گراتن یک نوع غذای فرانسوی است که در ظرف‌های دیواره کوتاه تهیه می‌شود. گراتن به نوعی از تکنیک آشپزی گفته می‌شود که در آن غذا زیر لایه‌ای از نان خرد شده یا پنیر پیتزا قرار می‌گیرد. در ترکیب گراتن معمولاً از سبزیجات، گوشت، مرغ، پنیر پیتزا و نان استفاده می‌شود.

در ادامه مطلب طرز تهیه گراتن بادمجان این غذای لذیذ و مجلسی را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

  • بادمجان دلمه‌ای: ۱ کیلو
  • گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای: یک عدد
  • رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ: یک عدد
  • قارچ متوسط: ده عدد
  • پنیر پیتزای رنده شده: ۵۰۰ گرم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پودر آویشن: به میزان دلخواه

طرز تهیه

ابتدا بادمجان‌های دلمه‌ای را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. دقت کنید که حلقه‌ها بیش از اندازه نازک یا کلفت نباشند. سپس حلقه‌های بادمجان را به مدت ده دقیقه داخل آب نمک بگذارید. بعد از اینکه بادمجان‌ها را آب‌کش کردید، آن‌ها را روی یک پارچه تمیز بچینید تا آب اضافی‌شان خشک شود. در مرحله بعد روغن مخصوص سرخ کردن را داخل یک ماهی‌تابه مناسب بریزید و حلقه‌های بادمجان را داخل آن سرخ کنید. وقتی سرخ کردن بادمجان‌ها تمام شد، آن‌ها را داخل یک آبکش فلزی بچینید و کنار بگذارید تا روغن اضافه‌شان کاملاً گرفته شود.

طرز تهیه گراتن بادمجان، غذایی لذیذ و مجلسی

در این فاصله یک پیاز درشت را که از قبل شسته‌اید، خرد کنید و در یک ظرف مناسب با کمی روغن تفت بدهید. وقتی آب پیاز خشک شد، به آن کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید و اجازه بدهید رنگ پیاز طلایی شود. در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و کمی دیگر نمک و زردچوبه روی آن بریزید.

سپس فلفل دلمه‌ای را خیلی نگینی و ریز خرد کنید. قارچ‌ها را خوب بشویید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید. سپس فلفل دلمه‌ای و قارچ را به مخلوط پیاز و گوشت چرخ کرده اضافه کنید و پودر سیر، فلفل و پودر آویشن را روی آن بریزید. حالا در ظرف را بگذارید و شعله اجاق گاز را کم کنید و به مدت پنج دقیقه زمان بدهید تا قارچ‌ها آب بیندازند و گوشت کمی پخته شود.

پس از پنج دقیقه رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. باز هم در ظرف را بگذارید تا مواد گوشتی کم‌کم بپزند. بیست دقیقه بعد مایع گوشتی آماده است. در این مرحله یک ظرف پیرکس دیواره کوتاه یا ظرفی که برای قرار گرفتن در فر مناسب باشد، انتخاب کنید. حلقه‌های بادمجان را که روغن آن‌ها گرفته شده است، یکی یکی کف ظرف بچینید. حالا یک قاشق از مایع گوشت بردارید و روی بادمجان‌ها بریزید و با پشت قاشق خوب صاف کنید تا روی تمام سطح بادمجان پخش شود.

یک لایه پنیر پیتزا روی مایع گوشتی بریزید. سپس این مراحل را تا جایی که ظرف مورد نظر شما پر بشود، تکرار کنید. دقت کنید که آخرین لایه ظرف گراتن باید پنیر پیتزا باشد و روی ظرف را با پنیر پیتزا کاملاً بپوشانید. ظرف حاوی گراتن بادمجان را به مدت پانزده دقیقه در فر ۱۸۰ درجه و طبقه وسط بگذارید. توجه داشته باشید که، چون همه مواد گراتن پخته است، نیازی نیست که مدت زمان زیادی در فر بماند؛ بنابراین به اندازه‌ای که پنیر پیتزا آب شود، کافی است.

طرز تهیه گراتن بادمجان، غذایی لذیذ و مجلسی


نکته مهم‌

می‌توانید بین لایه‌های گراتن بادمجان مانند لایه‌های لازانیا از سس سفید یا بشامل استفاده کنید. ما به شما توصیه می‌کنیم گراتن بادمجان را بدون سس سفید و سس بشامل تهیه کنید؛ زیرا بادمجان سرخ کرده به اندازه کافی در خود روغن جذب می‌کند و اگر از سس سفید و بشمال در میان لایه‌های بادمجان و گوشت استفاده کنید، غذای شما بسیار چرب، سنگین و دیرهضم خواهد شد.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
خرید باکس 1
عارفی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
سوییچ ایران_3
عارفی_3
خرید باکس 3
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_3
ادیب_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
سوییچ ایران_4
ادیب_4
عارفی_4
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_4
خرید باکس 4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
دکتر نائبی_2
سوییچ ایران_2
خرید باکس 2
ادیب_2
عارفی_2
شیرآلات زمانی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کالازم_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی بانو_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
تنورستان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کالازم_فوتر
شفا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_تزریق چربی
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو