طرز تهیه ته چین گرمساری خوشمزه و بسیار لذیذ
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_1
دکتر استرکی_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
کتاب لند_3
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
استخدام_4
کتاب لند_4
استخدام_2
کتاب لند_2
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۵۶۲۹۵
۰۵ مهر ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۵
۵۳۴۵
ته چین گوشت و چلو گوشت یکی از غذاهای اعیانی مناطق مرکزی کشور است. از جمله ته چین های خوشمزه ته چین گوشت گرمساری می باشد. طرز ته چین گرمساری با گوشت را به شما علاقه مندان به آشپزی، آموزش می دهیم، تا به راحتی آن را تهیه و نوش جان کنید.

برترین‌ها: ته چین گوشت و چلو گوشت یکی از غذاهای اعیانی مناطق مرکزی کشور است. از جمله ته چین های خوشمزه ته چین گوشت گرمساری می باشد. طرز ته چین گرمساری با گوشت را به شما علاقه مندان به آشپزی، آموزش می دهیم، تا به راحتی آن را تهیه و نوش جان کنید.

طرز تهیه ته چین گرمساری خوشمزه و بسیار لذیذ

مواد لازم برای ۱۲ نفر

  • برنج: ۱۰ پیمانه
  • گوشت تازه گوسفندی: ۱ کیلوگرم (سردست یا ماهیچه)
  • پیاز بزرگ: ۲ عدد نگینی خرد شده
  • زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم
  • زردچوبه: ½ قاشق چایخوری
  • دارچین برای تفت کشمش: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: به مقدار دلخواه
  • ادویه مخصوص ته‌چین گرمساری: دارچین، پودر گوجه خشک، گرده غوره، گرده لیمو، فلفل، پودر زیره هر کدام ۱ قاشق مرباخوری (دارچین ۱ قاشق چایخوری)
  • کشمش: ۲ لیوان فرانسوی

طرز تهیه ته چین گرمساری خوشمزه و بسیار لذیذ

طرز تهیه

برای مزه‌دار کردن گوشت بهتر است ابتدا آن را به صورت ورقه‌های نازک برش‌ بزنید و تقسیم کنید و در ادویه پلویی مخصوص ته‌چین به علاوه مقداری فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز و پودر پاپریکا و دو عدد پیاز نگینی خرد شده بزرگ بخوابانید. کمی گوشت را با دست در این مواد بچرخانید تا تمام قسمت‌ها آغشته شوند. مدت زمان لازم برای مرینیت یا مزه‌دار کردن گوشت ته چین بهتر است از یک شب تا صبح باشد.

برنج و کشمش را به صورت جداگانه خیس کنید. مدت زمان خیس خوردن برنج بستگی دارد به نوع برنج شما و تجربه قبلی که از پختن برنج مورد نظرتان دارید. کشمش هم ۱ ساعت خیس شود کافی است.

در یک قابلمه مناسب آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بپزید. برنج را کمی دان بردارید یعنی همین که دانه برنج یک ترک برداشت کافی است. برنج را آبکش کنید و کف قابلمه مقداری روغن بریزید.

وقتی روغن کمی داغ شد کف قابلمه مقداری نان بچینید و ½ برنج آبکش شده را روی نان‌ها بریزید. حالا گوشت مزه‌دار شده را به صورت خام و به همراه سایر موادی که گوشت در آن‌ها مزه‌دار شده یعنی پیاز خرد شده و ادویه خورده را روی برنج بریزید. روی گوشت زعفران دم کرده غلیظ یا زعفران سابیده شده (در ریختن زعفران دست و دل باز باشید) و ادویه پلویی (اختیاری است) بریزید و به اندازه دلخواه نمک بپاشید.

سپس روی مواد را با یک لایه دیگر برنج پر کنید. ته‌چین را ابتدا روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا حسابی بخار کند و سپس شعله را ملایم کنید. ته‌چین را روی شعله ملایم گاز دم کنید تا حسابی بخار کند و گوشت حسابی مغز پخت و نرم شود. برای این‌که ته‌چین بهتر بخار کند و دم بکشد ۱/۲ فنجان آب جوش روی برنج بریزید.

۳ الی ۴ ساعت زمان برای دم کشیدن ته چین گرمساری لازم است. در این فاصله کشمش‌ها را با کمی روغن حیوانی یا کره تفت دهید و به آن‌ها ½ قاشق چایخوری زردچوبه و ۱ قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید. در یک ساعت پایانی پخت ته‌چین کشمش‌های سرخ شده را روی برنج بریزید. اگر دوست داشتید یک عدد پیاز متوسط را هم ابتدا سرخ و کاراملی کنید و سپس کشمش‌ها را به آن اضافه و سرخ کنید و سپس در یک ساعت پایانی پخت به ته‌چین به همان ترتیب اضافه کنید.

طرز تهیه ته چین گرمساری خوشمزه و بسیار لذیذ

نکات مهم طرز تهیه ته‌چین گوشت در شهرهای مختلف سمنان

*در شهرهای نزدیک گرمسار مثل شاهرود ته‌چین را با تغییر در برخی جزییات درست می‌کنند. برای مثال در ته‌چین شاهرودی دور قابلمه ته‌چین اسفناج و بادمجان آغشته گرد غوره و ته دیگ سیب زمینی یا کدو حلوایی و گاهی لبو می‌چینند تا با برنج دم بکشد.

*در گرمسار در مراسم محرم گوسفند را درسته در پارچه توری پیچیده و لای برنج در دیگ می گذارند.

*گوشت این نوع ته‌چین حتما باید خام باشد و لای پلو بخار پز و مغز پخت شود.

*برخی ته‌چین گرمساری را با مرغ هم به همین صورت درست می‌کنند البته بهتر است گوشت مرغ را قبل از گذاشتن لای پلو مقداری در کره یا روغن تفت دهید.

*ادویه مخصوص ته‌چین گرمساری شامل ترکیبات زیر است: پودر گوجه خشک، زردچوبه، فلفل، دارچین (کمتر)، گرده غوره، گرده لیمو، پودر زیره.

*اگر گوجه خشک دارید چند عدد روی برنج بگذارید تا همراه با آن دم بکشد.

انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:12
Iran (Islamic Republic of)
09:13 - 1400/07/05
من این غذا رو گرمسار خوردم، بی نظیره
Iran (Islamic Republic of)
09:27 - 1400/07/05
وقتی گوشت خام لای برنج میزاری ممکنه که چون بخار پز میشه مغز پخت نشه و در آخر اون مزه زحم گوشت گوسفند یا مرغ هنوز باشه باهاش و این اصلا جالب نیست.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
تاپ لپتاپ_1
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_1
تاپ لپتاپ_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
تاپ لپتاپ_4
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
تاپ لپتاپ_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آف دکور _فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک فرشته_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
کیان برنا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آف دکور _فوتر