۱۱۵۶۶۹۶
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

بازگشت مظاهری و اسماعیلی به استقلال منتفی شد

بازگشت دو بازیکن به لیست تیم استقلال برای فصل آینده منتفی شد.

خبرگزاری فارس: طی روزهای گذشته صحبت های زیادی پیرامون بازگشت رشید مظاهری به استقلال مطرح شد و دروازه بان فصل گذشته این تیم بعد از فسخ قرارداد با این تیم در آستانه بازی با الهلال به نزدیکان خود اعلام کرد در صورت جدایی مددی به این تیم بازخواهد گشت.

با جدایی مددی مظاهری تلاش های زیادی برای بازگشت به استقلال کرد و حتی وکیل وی مدعی شد او دوست دارد به این تیم برگردد اما بازگشت وی به جمع آبی پوشان منتفی شده است.فسخ قرارداد مظاهری با استقلال در آستانه بازی حساس با الهلال باعث شد تا کادر فنی این تیم قید بازگشت وی را زده و به این ترتیب بازگشت مظاهری به استقلال منتفی شد.

همچنین فرشید اسماعیلی دیگر بازیکن استقلال که با کادر مدیریتی این باشگاه به مشکل خورده بود به جمع آبی پوشان باز نخواهد گشت و او نیز در لیگ بیست و یکم در این تیم حضور نخواهد داشت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج