طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای اعیانیِ دوره صفویه
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
دکتر نداف کرمانی 1
سفیر بار ساقدوش_1
اپیلاسیون نانا 1
زمردی_داخلی1
کلاسینو_1
ریزخور_1
دکتر نداف کرمانی 3
لاله زار مال_3
کلاسینو_3
زمردی_داخلی3
ریزخور_3
سفیر بار ساقدوش_3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_4
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
زمردی_داخلی4
لاله زار مال_4
دکتر نداف کرمانی 4
کلاسینو_4
لاله زار مال_2
کلاسینو_2
ریزخور_2
زمردی_داخلی2
دکتر نداف کرمانی 2
اپیلاسیون نانا 2
سفیر بار ساقدوش_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۱۶۲۹۰۹
۲۹ مهر ۱۴۰۰ - ۰۶:۴۹
۱۰۹۱۵
تاریخچه مرصع پلو به دوره صفوی برمی گردد؛ در این دوران آشپزی ایرانی پیشرفت‌های شگرفی کرد و بسیاری از غذا‌های مجلسی ایرانی مانند مرصع پلو متولد شدند.

برترین‌ها: تاریخچه مرصع پلو به دوره صفوی برمی گردد؛ در این دوران آشپزی ایرانی پیشرفت‌های شگرفی کرد و بسیاری از غذا‌های مجلسی ایرانی مانند مرصع پلو متولد شدند.

-

از آنجا که تزئین این غذا به اندازه کیفیت اجزای تشکیل دهنده اش اهمیت دارد و روی برنج با انواع مغزها و میوه های رنگارنگ پوشیده می شود، می توان آن را از نظر زیبایی به فرش ایرانی تشبیه کرد. به دلیل زرشک و خلال پرتقال یا نارنج، از جمله غذاهایی است که مردم استان های فارس و خراسان آن را بیش از سایر استان های ایران می پزند و به آن علاقه دارند.

البته در استان خراسان به این غذا رنگینک پلو می گویند بنابراین اگر روزی مهمانی از این ۲ استان داشتید، بهتر است یکی از غذاهایی که برای پذیرایی انتخاب می کنید، مرصع پلو باشد. گاهی این غذا با شیرین پلو اشتباه گرفته می شود و نکته های ریزی هنگام طبخ آن از قلم می افتد.

-

مواد لازم:

  • 4 پیمانه برنج خیس خورده
  • 1 کیلوگرم مرغ
  • 1 پیمانه کشمش
  • 1 پیمانه زرشک
  • 1 پیمانه خلال بادام خلال پسته
  • 1 پیمانه خلال هویج
  • 1 پیمانه مربای پوست پرتقال یا نارنج
  • 1 پیمانه پیاز
  • 1 عدد زعفران
  • به میزان لازم نمک وفلفل
  • به میزان لازم زردچوبه

-

طرز تهیه:

1. برنج را می شوریم و آبکش میکنیم و میگذاریم تا دم بکشد . مرغ را با پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل و زعفران فراوان و آب کم میگذاریم تا بپزد.

2.کشمش را با کره سرخ می کنیم . زرشک را که از قبل خیس کرده ایم با کره و کمی شکر تفت میدهیم و 4/1 پیمانه ( بسته به میزان زرشک ) آب بهش اضافه میکنیم و میگذاریم تا کمی جا بیفتد و در آخر زعفران را اضافه میکنیم.

3. خلال بادام و خلال پسته را که از قبل خیسانده ایم جداگانه با کره خوب تفت میدهیم . خلال هویج را با کره و کمی شکر تفت میدهیم . خلال پوست پرتقال یا نارنج را که از قبل خیس کرده ایم و چند بار جوشانده ایم وآب آن را عوض کرده ایم تا تلخی آن گرفته شود را با شکر و کره تفت میدهیم . کلیه مواد را به صورت جداگانه آماده کرده و کنار میگذاریم.

4. در این مرحله برنج را که آب کش کرده ایم دم میکنیم و زمانی که آماده شد یک لیوان از آن را با زعفران مخلوط کرده و خط خط و تکه تکه مواد را روی برنج تزیین می کنیم . میتوانیم مرغ را کنار غذا یا لا به لای برنج سرومی کنیم یا اینکه میتوانیم مرغ را ریش ریش کرده و کمی با زعفران مخلوط کنیم و دور برنج بدهیم.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
عارفی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
سوییچ ایران_1
خرید باکس 1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_3
عارفی_3
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
سوییچ ایران_4
عارفی_4
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_4
خرید باکس 4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
خرید باکس 2
سوییچ ایران_2
دکتر نائبی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
شیرآلات زمانی_2
عارفی_2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_تزریق چربی
تدبیرکالا_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
کلینیک النا_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر