با این غذاها، غروب جمعه دیگر دلگیر نیست!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
کلاسینو_1
ریزخور_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نداف کرمانی 1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
زمردی_داخلی1
لاله زار مال_3
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
ریزخور_3
دکتر نداف کرمانی 3
زمردی_داخلی3
دکتر نداف کرمانی 4
اپیلاسیون نانا 4
زمردی_داخلی4
ریزخور_4
کلاسینو_4
سفیر بار ساقدوش_4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نداف کرمانی 2
کلاسینو_2
ریزخور_2
زمردی_داخلی2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۱۷۰۷۰۵
۲۸ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۴
۹۶۱۱
غروب‌های جمعه دلگیر است، اما بعضی عقیده دارند این حس، تلقینی است. بعضی دیگر هم معتقدند غروب جمعه وقتی دلگیر است که سرگرمی نداشته باشیم. با درست کردن این غذاها، هم شام خوبی برای جمعه شب خواهیم داشت و هم اینکه می‌توانیم با سرگرم شدن، دلگیر و بی‌حوصله نباشیم.

برترین‌ها: غروب‌های جمعه دلگیر است‌ اما بعضی عقیده دارند این حس، تلقینی است. بعضی دیگر هم معتقدند غروب جمعه وقتی دلگیر است كه سرگرمی نداشته باشیم؛ بدون برنامه بنشینیم و منتظر غروب آفتاب و تمام شدن عصر دلگیر جمعه باشیم.

همه این برداشت‌ها از غروب جمعه بهانه پیدا كردن چند دستور غذایی جالب و خاص برای عصر جمعه شد. با درست كردن این غذاها، هم شام خوبی برای جمعه شب خواهیم داشت و هم اینكه می‌توانیم با سرگرم شدن، دلگیر و بی‌حوصله نباشیم.

این خوراكی‌ها همگی خاص و تازه هستند و همین امر باعث می‌شود لذت آشپزی را برای شما چند برابر كرده و حواس‌تان را كاملا پرت كنند. پس آستین‌ها را در غروب جمعه بالا بزنید تا كركره بی‌حوصلگی را پایین بكشید.

نارنجک گوجه و زیتون

با این غذاها، غروب جمعه دیگر دلگیر نیست!

مواد لازم

  • گوجه‌فرنگی/ 5عدد
  • زیتون بدون هسته حلقه شده/ دو فنجان
  • سبزی معطر شامل ریحان، مرزه و ترخون خرد شده/ 2فنجان
  • گوشت چرخ كرده/ 200گرم
  • پیاز/ دو عدد
  • سیر/ 3حبه
  • رب گوجه‌فرنگی/ 2ق.غ
  • نمک/ به میزان دلخواه
  • نان فانتزی لقمه‌ای/ به تعداد نفرات

شیوه تهیه

پیاز و سیر را پوست كنده، بشویید و خرد كنید. به گوشت چرخ كرده پیاز، سیر و كمی نمك اضافه كنید. زیر شعله را كم كنید تا آب گوشت تمام شود. رب گوجه‌فرنگی اضافه كنید و سپس آن را تفت داده و بعد زیر شعله را خاموش كنید. گوجه‌ها را بشویید و خرد كنید. زیتون‌ها را خرد كنید. سبزی‌ها را پاك كرده، خیس كنید و بشویید. سپس آنها را خرد كنید. گوشت را از روی گاز بردارید تا خنك شود. سپس گوشت را با سبزی و زیتون خرد شده مخلوط كنید. اكنون داخل هر نان لقمه‌ای، مقداری از آن مواد بریزید. غذا حاضر است.

تعداد نفرات: 4نفر


اسموتی هویج و انبه

با این غذاها، غروب جمعه دیگر دلگیر نیست!

مواد لازم

  • هویج/ 10عدد
  • انبه/ 5عدد
  • آناناس طبیعی/ نصف یك عدد
  • زیره آسیاب شده/ یك ق.چ
  • یخ/ به میزان دلخواه

شیوه تهیه

هویج‌ها را پوست بكنید. بشویید و خرد كنید. انبه را بشویید و داخل آن را خالی كنید. آناناس را بشویید و پوست بكنید. ابتدا آب هویج را بگیرید. سپس مغز انبه، آناناس طبیعی، آب هویج و یخ را داخل مخلوطكن بریزید. دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند. زیره را آسیاب كنید. بعد از مخلوط شدن مواد و آماده شدن آن، زیره را اضافه كنید. سپس آن را داخل لیوان‌ بریزید. لیوان‌ها را با آناناس تزئین كنید.

تعداد نفرات: 4نفر


دلمه ماكارونی

با این غذاها، غروب جمعه دیگر دلگیر نیست!

مواد لازم

  • فلفل دلمه‌ای رنگی/ از هر رنگ دو عدد
  • ماكارونی رشته‌ای باریك/ نصف بسته
  • گوشت چرخ‌كرده/ 300گرم
  • رب گوجه‌فرنگی/ یك ق.غ
  • پیاز/ یك عدد
  • سیر/ دو حبه
  • پودر آویشن/ نصف ق.چ
  • پودر سیر/ نصف ق.چ
  • نمك/ به میزان دلخواه
  • سبزی معطر شامل ریحان و مرزه خرد شده/ یك و نیم فنجان
  • پنیر پیتزای رنده شده/ یك و نیم فنجان
  • روغن كلزا/ یك ق.غ

شیوه تهیه

فلفل‌های دلمه‌ای را بشویید و سر آنها را برش بزنید. به كمك چاقوی نوك تیز روی بدن فلفل دلمه‌ای، اجزای صورت آدم یا طرح‌های دیگر را طراحی كنید. برای اینكه خامی فلفل‌ها از بین برود، قابلمه‌ای را آب كنید و بعد از اینكه آب داخل آن جوشید، فلفل‌ها را با كمی نمك به آن اضافه كنید. بعد از سه دقیقه دلمه‌ها را آبكش كنید.

پیاز و سیر را پوست بكنید. آنها را خرد كنید و همراه با گوشت و كمی نمك، پودر آویشن و سیر بگذارید بپزد. قابلمه را آب كنید. بعد از اینكه جوشید، كمی نمك و روغن بیفزایید و ماكارونی را به قابلمه اضافه كنید. ماكارونی را آبكش كنید و بگذارید دم بكشد. در این فاصله، ریحان و مرزه را پاك كنید. آنها را خیس كنید و بعد بشویید.

آب آنها كه رفت، سبزی‌‌ها را خرد كنید. پس از تمام شدن آب گوشت، رب گوجه‌فرنگی را همراه با كمی آب به گوشت اضافه كنید. آب گوشت كه تمام شد، سبزی‌ها را به گوشت بیفزایید و با روغن كلزا تفت بدهید. زیر شعله را خاموش كنید. ماكارونی دم كشیده را از قابلمه بیرون بیاورید. آن را با گوشت مخلوط كنید. داخل هر فلفل، به مقدار لازم، ماكارونی بریزید.سپس روی هر كدام كمی پنیر پیتزا بریزید. پنیر با حرارت مواد داخل دلمه آب می‌شود. فلفل‌ها را داخل ظرف مناسب بچینید.

تعداد نفرات: 4نفر


انبه شكم پاره

با این غذاها، غروب جمعه دیگر دلگیر نیست!

مواد لازم

  • انبه بزرگ/ 6عدد
  • نخودفرنگی/ یك قوطی
  • ذرت/ یك قوطی
  • پیازچه خرد شده/ دو فنجان
  • زیتون خرد شده/ دو فنجان
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده/ یك فنجان
  • گشنیز و جعفری خرد شده/ یك و نیم فنجان
  • پنیر پیتزای رنده شده/ یك بسته بزرگ
  • آرد سفید/ دو ق. غ

شیوه تهیه

انبه‌ها را خوب بشویید، اما پوست نكنید. داخل آنها را خالی كنید. هسته انبه را جدا كنید. انبه‌ها را به دو نیم كنید. نخود فرنگی و ذرت را با هم مخلوط كنید. پیازچه‌ها را پاك كنید. آنها را بشویید و بعد از اینكه آب پیازچه‌ها رفت، آنها را خرد كنید.

زیتون‌ها را از هسته جدا ‌ و سپس آنها را خرد كنید. فلفل‌های دلمه‌ای را بشویید. آنها را ریز خرد كنید. گشنیز و جعفری را پاك كنید و آنها را خیس كرده و بعد از سه دقیقه بشویید. بگذارید آب آنها برود. سپس سبزی‌ها را ریز خرد كنید. سبزی، پیازچه و زیتون را با نخودفرنگی و ذرت مخلوط كنید. خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس از مواد آماده شده، به مقدار لازم داخل هر برش انبه بریزید. روی هر كدام مقداری پنیر پیتزای رنده شده هم بریزید.

فر را روی حرارت 180درجه سانتی‌گراد گرم كنید. كف ظرف پیركس، آرد بریزید. سپس برش‌های انبه را داخل آن قرار دهید. در ظرف را بگذارید و آن را داخل فر قرار دهید. نیم ساعت بعد غذا حاضر است.

تعداد نفرات: 4نفر

نكته یک

گوشت داخل انبه را دور نریزید. آن را داخل مخلوط‌كن همراه با یخ بریزید. به این ترتیب همراه غذا اسموتی انبه هم خواهید داشت.

نكته دوم

اگر طعم انبه را دوست ندارید، می‌توانید به جای انبه از سیب‌زمینی به همین روش استفاده كنید.


لازانیای كدو و بادمجان

با این غذاها، غروب جمعه دیگر دلگیر نیست!

مواد لازم

  • لازانیا/ یك بسته
  • كدو/ 300گرم
  • بادمجان/ 300گرم
  • قارچ/ 500گرم
  • جعفری خرد شده/ یك و نیم فنجان
  • جوانه گندم/ یك و نیم فنجان
  • رب گوجه‌فرنگی/ 2ق.غ
  • پیاز/ یك عدد
  • سیر/ 2حبه
  • گوشت چرخ كرده/ 200گرم
  • شیر/ یك لیوان
  • پنیر پیتزای ورقه‌ای/ یك بسته
  • آرد سفید/ دو ق.غ
  • نمك/ به میزان دلخواه

شیوه تهیه

كدو‌ها را بشویید، پوست نكنید و آنها را حلقه كنید. بادمجان‌ها را بشویید و آنها را هم پوست نكنید. بادمجان‌ها را هم حلقه كنید. قارچ‌ها را تمیز كرده، خیس كنید و بشویید. قارچ‌ها را به شكل دلخواه خرد كنید. جوانه گندم را بشویید و بگذارید آب آن برود. جعفری‌ها را پاك كرده، خیس كنید و بشویید. صبر كنید آب آن برود.

سپس جعفری‌ها را ریز خرد كنید. پیاز و سیر را پوست كنده، بشویید و خرد كنید. سپس گوشت چرخ كرده را با پیاز و جعفری و كمی نمك بگذارید بپزد. بعد از اینكه آب گوشت تمام شد، كمی آن را تفت بدهید و رب گوجه‌فرنگی را با كمی آب اضافه كنید و بگذارید گوشت با آب و رب كاملا بپزد. اكنون همه مواد شامل گوشت چرخ كرده، جعفری، جوانه گندم و قارچ را مخلوط كنید.

كف ظرف پیركس، آرد بریزید. یك لایه لازانیا روی آرد بچینید. سپس به‌ترتیب از مواد و لایه لازانیا روی هم بچینید. در نهایت پنیر پیتزا را بریزید و شیر را اضافه كنید. در ظرف را بگذارید و آن را داخل فر بگذارید. 45 دقیقه بعد لازانیا آماده است.


سالاد ماكارونی و كرفس

با این غذاها، غروب جمعه دیگر دلگیر نیست!

مواد مورد نیاز برای 4 نفر

  • ماكارونی شكل‌دار/ یك بسته
  • ساقه كرفس تازه/ دو فنجان
  • برگ اسفناج خرد شده/ دو فنجان
  • آب لیموترش تازه/ یك فنجان
  • روغن زیتون/ دو ق.غ
  • پودر آویشن/ یك ق.غ
  • پودر سیر/ یك ق. غ
  • پودر جعفری و گشنیز/ دو ق.غ
  • روغن كانولا/ دو ق.غ
  • نمك/ به میزان دلخواه

    طرز تهیه

كرفس را تمیز كنید. سپس آن را خیس كرده و بشویید. ساقه‌های تازه كرفس را جدا و به شكل حلقوی خرد كنید. كمی از برگ كرفس تازه را هم خرد كنید. قابلمه را آب كنید. بعد از اینكه جوش آمد، ماكارونی را همراه با روغن زیتون و نمك داخل آن بریزید. سپس ماكارونی را آبكش كنید. آب لیموترش را بگیرید. آن را با روغن زیتون، پودر آویشن و سیر مخلوط كنید. هم بزنید تا چاشنی كاملا تركیب شده و طعم یكنواختی بگیرید. اسفناج‌ها را پاك كنید. اسفناج‌ها را خیس كنید.

آن‌ها را بعد از سه دقیقه بشویید. آب اسفناج‌ها كه رفت، آنها را كمی خرد كنید. ماكارونی‌ها را با برگ اسفناج و ساقه كرفس مخلوط كنید. سپس به آن چاشنی را اضافه كنید. هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. مواد را داخل ظرف مناسب بریزید. روی آن را با پودر جعفری و گشنیز تزئین كنید.

نكته یک

برای خوش‌طعم و رنگین‌تر شدن این سالاد می‌توانید از ماكارونی‌های رنگی مانند انواع غنی شده با اسفناج یا گوجه استفاده كنید.

نكته دو

علاوه بر اسفناج می‌توانید هر نوع سبزی دلخواه دیگری را هم به سالاد اضافه كنید تا طعم سالاد به دلخواه شما شود. گشنیز و جعفری تازه گزینه‌های خوبی برای این منظور هستند.


شیرینی پازلی

با این غذاها، غروب جمعه دیگر دلگیر نیست!

مواد لازم

  • آرد/ دو و نیم فنجان
  • نمك/ یك ق. چ
  • شكر/ یك ق.چ
  • كره/ یك فنجان
  • آب خیلی سرد/ یك دوم فنجان
  • رنگ خوراكی/ به مقدار لازم
  • شكر/ به میزان دلخواه
  • روغن كانولا/ یك فنجان
  • آرد/ یك فنجان

شیوه تهیه

كره را تكه‌تكه كنید و بعد از اینكه به اندازه یك فنجان شد، آن را داخل دستگاه غذاسازی كه تیغه آن را هم داخلش گذاشته‌اید، قرار دهید. سپس آن را از فریزر بیرون آورده و به آن نمك، شكر و آرد را اضافه كنید. اكنون دستگاه را روشن كنید تا كره‌های تكه شده تاحد ممكن خرد شوند. دستگاه را خاموش كنید. سپس سه قاشق چای‌خوری آب اضافه كنید. به اندازه یك ثانیه دستگاه را روشن كنید تا مواد مخلوط شوند به شكلی كه در وسط دستگاه جمع شوند.

خمیر را از دستگاه درآورده و روی سطحی كه آرد پاشیده شده، قرار دهید. آن را به شكل توپ درآورید و آن را داخل نایلون گذاشته و به‌مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید. سپس آن را از یخچال درآورده و سپس روی تخته آشپزخانه آرد بریزید. به مقدار لازم از خمیر برداشته و آن را روی تخته بگذارید. با وردنه، ورز بدهید تا خمیر باز شود.

سپس خمیر را داخل سینی فر كه كف آن آرد پاشیده‌اید، بریزید. به شكل پازل قالب بزنید یا با چاقو آن را به شكل پازل برش بزنید. كمی روغن كانولا با قلم‌مو روی خمیر بمالید و سپس به دلخواه، از رنگ‌های خوراكی روی تكه‌های مختلف خمیر بمالید. آن را داخل فر بگذارید. نیم ساعت بعد شیرینی آماده است. بعد از اینكه شیرینی را از فر بیرون آوردید، روی آن شكر بلوری بریزید.

انتشار یافته: 10
در انتظار بررسی:14
Iran (Islamic Republic of)
07:22 - 1400/08/28
هزینه این غذاها سر به فلک میزاره،دلتون خوشه ها
Iran (Islamic Republic of)
08:22 - 1400/08/28
فقط با عشقت که باشی، غروب جمعه دلگیر نیست
Iran (Islamic Republic of)
11:26 - 1400/08/28
دستور های آشپزی خوبی بود
Iran (Islamic Republic of)
11:28 - 1400/08/28
السلام علیک یا صاحب الزمان
Iran (Islamic Republic of)
11:43 - 1400/08/28
خوبین؟ غروب جمعه همون نگاه کنیم غروب بشه بهتره. نمیدونم شما کجا زندگی میکنید ولی همینا کلی هزینه داره
Iran (Islamic Republic of)
13:19 - 1400/08/28
صبح و ظهر وشب کمه عصر هم بپزیم خسته شدیم از پختن فکر دیگه کنید مثل مردوم چین
Iran (Islamic Republic of)
14:35 - 1400/08/28
خداشفابده بحق مهدی زهرا س دلگیری جمعه و غروب جمعه از نیامدن پسرفاطمه س هست نه باغذا حل میشه نه هیچ چیزدیگه با عقل سلیم وفهم ودرک غیبت حل میشه التماس دعای تفکر
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۲
بعد از ۱۴۰۰ سال دیگه یکم سر عقل بیا
Iran (Islamic Republic of)
15:09 - 1400/08/28
با این غذاها دلگیرترم شد
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
عارفی_1
شیرآلات زمانی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
خرید باکس 1
عارفی_3
خرید باکس 3
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
خرید باکس 4
عارفی_4
شیرآلات زمانی_4
سوییچ ایران_4
دکتر نائبی_4
دکتر نائبی_2
خرید باکس 2
شیرآلات زمانی_2
سوییچ ایران_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
عارفی_2
آیلین_تزریق چربی موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر
کلینیک النا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
زمردی_فوتر اصلی
شفا_فوتر