جلوگیری از سوزش معده با عدم مصرف این ۸ ماده
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
لاله زار مال_3
لاله زار مال_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۷۴۷۸۸
۱۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۶
۳۲۳۹۳
سوزش معده می‌تواند ناشی از مشکلات گوارشی باشد که مقصر آن افزایش تولید اسید است. با این حال یکی دیگر از علل اصلی ابتلا به این عارضه، انتخاب‌های غذایی شماست.

ایرنا: سوزش سر دل یا سوزش معده ناشی از عملکرد نامناسب مری است. گاهی اوقات علائم سوزش سر دل آنقدر قوی است که اکثر افراد آن را با حمله قلبی اشتباه می‌گیرند.

جلوگیری از سوزش معده با عدم مصرف ۸ ماده غذایی

به گزارش steptohealth، سوزش معده می‌تواند ناشی از مشکلات گوارشی باشد که مقصر آن افزایش تولید اسید است. با این حال یکی دیگر از علل اصلی ابتلا به این عارضه، انتخاب‌های غذایی شماست. برخی از غذا‌ها باعث به هم خوردن تعادل pH بدن و افزایش سطح اسیدیته می‌شوند.

لیستی از این مواد غذایی را در ادامه بخوانید:

گوشت قرمز: مصرف بیش از حد این نوع گوشت سطح التهاب بدن را افزایش می‌دهد. گوشت قرمز سطح اسیدیته بدن را بالا می‌برد و مشکلات هضم ایجاد می‌کند.

گوجه فرنگی: اگر از بیماری بازگشت اسید به مری رنج می‌برید، بهتر است از گوجه فرنگی و محصولات آن پرهیز کنید. گوجه‌ها سرشار از اسیدسیتریک، مالیک اسید، و آسکوربیک اسید هستند که می‌توانند معده و مری را بیازارند. به محض مصرف این اسیدها، معده شروع به تولید اسید خیلی زیاد می‌کند. این اسید می‌تواند به داخل مری خزیده و سبب احساس سوزش ناخوشایندی در سینه شود. از گوجه و محصولات آن، مانند سس کچاپ، پیتزا با سس گوجه فرنگی، سس پاستا و سس چیلی پرهیز کنید.

مرکبات: مرکباتی مانند پرتقال، لیمو، و گریپ فروت می‌توانند علائم رفلاکس و سوزش معده یا سر دل را تشدید کنند. بنابراین، از مصرف این میوه‌ها چه به صورت کامل و چه به صورت آب میوه خودداری کنید. مرکبات اسید فراوانی دارند و برای مجرای گوارشی آزاردهنده هستند. اسیدیته بالای مرکبات سبب شل شدن اسفنکتر مری و تشدید علائم می‌شود، به ویژه وقتی که با معده خالی مصرف شوند.

شکلات: اگر عاشق شکلات هستید و اغلب از سوزش سر دل رنج می‌برید، وقت آن رسیده است که به یکی از لذت‌های شیرین و موردعلاقه‌تان نه بگوید. شکلات به سه دلیل برای افرادی که از رفلاکس اسید رنج میبرند مضر است. اول آن که شکلات حاوی کافئین و محرک‌های دیگری مانند تئوبرومین است که باعث رفلاکس یا سوزش معده می‌شوند.

تئوبرومین نوعی متیل گزانتین است که مانع تنگ‌شدن ماهیچه اسفنکتر تحتانی می‌شود و به این ترتیب به شکل مستقیم احتمال رفلاکس شدید اسید را افزایش می‌دهد. دوم آن که شکلات چربی بالایی دارد، یعنی هضم آن طولانی‌تر است و می‌تواند محرک رفلاکس یا سوزش معده باشد؛ و سوم آن که کاکائو می‌تواند باعث شود سلول‌های رودهای، اسفنکتر مری را شل کنند و اجازه دهد اسید معده زیاد شود.

ادویه جات تند: با این که این نوع ادویه‌جات خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارند، اما می‌توانند مهاجمان سیستم ایمنی بدن نیز محسوب شوند؛ به ویژه زمانی که به مواد غذایی تحریک‌کننده آن‌ها را اضافه می‌کنید. در آن زمان این ادویه‌ها مقصر اصلی سوزش سر دل هستند. ادویه کاری و فلفل تند از این نوع ادویه‌جات هستند.

قهوه: برای کسانی که برای بازیابی قدرت و انرژی روزانه، چیزی جز نوشیدن قهوه را انتخاب نمی‌کنند، یک مشکل اساسی وجود دارد. قهوه اگرچه خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد، ولی یکی از منابع اصلی کافئین است و کسانی که از سوزش سر دل رنج می‌برند، باید از آن اجتناب کنند.

کافئین باعث افزایش اسیدیته معده و رفلاکس اسید می‌شود. همچنین قهوه فشار را در اسفنکتر تحتانی معده کاهش می‌دهد، که می‌تواند در افراد مستعد باعث سوزش سر دل یا وخامت اوضاع شود. قهوه فرآیند تخلیه معده را نیز سرعت می‌بخشد که ممکن است باعث شود محتوای به شدت اسیدی آن خیلی سریع‌تر از حالت عادی وارد روده کوچک شود. این امر سبب جراحت بافت روده‌ای میشود.

سیب زمینی سرخ کرده: دشمن شماری از فرایند‌های گوارشی و متابولیکی است. غذا‌های سرخ شده از قبیل سیب‌زمینی سطوح بالای چربی‌های ترانس را در خود جای داده‌اند و مواد شیمیایی دارند که نه تنها بر عملکرد دستگاه گوارش تاثیر می‌گذارند، بلکه باعث افزایش تولید اسید و حضور سموم می‌شوند.

سوسیس و مواد غذایی کنسرو شده: سرشار از مواد مصنوعی هستند که باعث ایجاد بیش از حد اسید در خون و معده می‌شوند. این نوع غذا‌ها با چربی بالا بر متابولیسم معده شما تاثیر می‌گذارند. اضافه کردن این غذا‌ها به رژیم روزانه منجر به بیماری‌هایی مانند چاقی و سطوح بالای کلسترول و چربی می‌شود.

برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شرکت هوش و دانش سپهر_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
شرکت هوش و دانش سپهر_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
شرکت هوش و دانش سپهر_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
شرکت هوش و دانش سپهر_2
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
اورانوس_فوترموبایل2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
روشا فارمسی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_تزریق چربی
پارسیان طب - فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
نیکان فارمدمهر_فوتر
اورانوس_فوتر2
قالیشویی ثمین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
تنورستان_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
کلینیک النا_فوتر
فنی آتل_فوتر