چرب و چیلی‌ترین غذا‌های لبنانی مطابق با ذائقه ایرانی
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
شیرآلات زمانی_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_4
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۸۲۸۶۸
۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۸
۹۷۴۳
غذا‌های لبنانی بسیار خوشمزه و متنوع هستند و با ذائقه ما ایرانی‌ها جور درمی آیند. البته این غذا‌ها مناسب افرادی که رژیم دارند نمی‌باشد، زیرا چرب و پر کالری هستند.

برترین‌ها: غذا‌های لبنانی بسیار خوشمزه و متنوع هستند و با ذائقه ما ایرانی‌ها جور درمی آیند. البته این غذا‌ها مناسب افرادی که رژیم دارند نمی‌باشد، زیرا چرب و پر کالری هستند.

در اینجا دستور تهیه چرب و چیلی‌ترین غذا‌های لبنانی مطابق با ذائقه ایرانی را به شما عزیزان آموزش می‌دهیم.

بابا گانوش (بابا غنوج)

r

مواد لازم:

  • بادنجان: 3 عدد
  • سیر: 3 حبه
  • آب لیمو سنگی: 1 عدد
  • ارده: 2 قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون فرابکر: یک سوم پیمانه
  • فلفل قرمز (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • ماست یونانی: 2 قاشق سوپ خوری
  • برگ جعفری (خرد شده): برای تزئین
  • برگ نعناع (خرد شده): برای تزئین

طرز تهیه:

1. دمای فر را روی 220 درجه سانتی گراد (450 درجه فارنهایت) قرار دهید. بادنجان ها را در سینی فر چیده و حدود یک ساعت در فر کباب کنید.

2. آنها را از فر در آورید و در فویل آلومینیومی بپیچید و دوباره حدود 15 دقیقه در فر قرار دهید.

3. سپس پوست آنها را کنده و تخم آنها را جدا کنید و بادنجان ها را بکوبید و همراه سیر، آب لیمو ترش، ارده، روغن زیتون، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به غلظت مناسب برسند.

4. ماست را در آخر اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را در ظرف سرو بریزید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. برای روی آن مقداری روغن زیتون بریزید و با برگ جعفری یا نعناع تزئین کنید.

نکته:

- این دیپ خوشمزه را می توانید در ظرف درب دار حدود 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

- در صورت تمایل می توانید از حبه سیر هنگام کباب کردن برای تهیه این غذا استفاده نمایید.


شاکشوکا

r

مواد لازم:

  • روغن زیتون: 1 قاشق سوپ خوری
  • پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
  • گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 800 گرم
  • فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری
  • زیره: یک دوم قاشق چای خوری
  • پاپریکا: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: یک دوم قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: 5 عدد
  • برگ جعفری تازه (خرد شده): 1 الی 2 قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز نگینی خرد شده را حدود 3 الی 5 دقیقه در آن تفت دهید. سیر ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.

2. گوجه فرنگی پوست کنده و نگینی خرد شده و چاشنی های را به مواد اضافه کنید. پس از این که آب گوجه فرنگی شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید تا مواد حدود 5 دقیقه به آرامی بپزند.

3. تخم مرغ ها را در پنج نقطه مواد شکسته و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند. برگ جعفری خرد شده و فلفل سیاه را روی مواد بریزید و بلافاصله به همراه نان تازه سرو کنید.


کوفته لبنانی

r

مواد لازم:

  • گوشت (چرخ کرده): 450 گرم
  • دانه کاج: یک چهارم پیمانه
  • پیاز درشت (نگینی خرد شده): نصف یک عدد
  • برگ جعفری تازه: یک چهارم پیمانه
  • گوجه فرنگی (خرد شده): 450 گرم
  • گوجه فرنگی (پوست کنده و پوره شده): 450 گرم
  • دارچین (پودر شده): یک دوم قاشق سوپ خوری
  • جوز هندی (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر کاری: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

پیشنهاد:

در صورت تمایل به جای گوشت چرخ کرده می توانید از گوشت بوقلمون چرخ شده استفاده کنید.

طرز تهیه:

1. دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید و دانه های کاج را در سینی فر پخش کنید و حدود 5 الی 6 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا برشته شوند.

2. نیمی از گوشت چرخ کرده، پیاز، نیمی زا برگ جعفری و چاشنی ها را در غذاساز ریخته و با هم به خوبی مخلوط کنید. در سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و با اسپری روغن چرب کنید و گلوله های کوچکی از مخلوط گوشت جدا کرده و با فاصله از هم در سینی های فر قرار دهید.

3. پس از گذشت حدود 10 دقیقه کوفته ها را به ظرف مناسبی انتقال داده و دانه کاج، بقیه پیاز و چاشنی های باقیمانده، گوجه فرنگی خرد شده و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم بپزند. سپس سرو کنید.


آش عدس

r

مواد لازم:

  • برگ چغندر (درشت خرد شده): 500 گرم
  • عدس: 1 پیمانه
  • سیب زمینی (نگینی خرد شده): 2 پیمانه
  • پیاز (ریز خرد شده): 1 عدد
  • سیر (درشت خرد شده): 3 حبه
  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • آب لیمو سنگی: 2 عدد

طرز تهیه:

1. پیاز و سیر خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شده و عطر و بوی آنها بلند شود. عدس را به همراه یک لیتر آب اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بجوشند.

2. سپس حرارت را کم کنید و سیب زمینی پوست کنده و نگینی خرد شده و برگ چغندر را به همراه یک لیتر آب باقی مانده به مواد اضافه کنید.

3. پس از به جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم به آرامی بپزند. پس از پخت، حرارت را خاموش کرده، نمک و آب لیمو ترش را اضافه کنید.


موهامارا

r

مواد لازم:

  • فلفل قرمز: 4 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • گردو: سه چهارم پیمانه
  • نان خشک (پودر شده): یک دوم پیمانه
  • برگ جعفری (خرد شده): یک دوم پیمانه
  • روغن زیتون فرابکر: 4 قاشق سوپ خوری
  • رب انار: 2 قاشق چای خوری
  • آب لیمو سنگی: 4 قاشق چای خوری
  • تخم گشنیز (پودر شده): 1 قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

طرز تهیه:

 فلفل های قرمز را در سنی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی چیده و روی آنها مقداری روغن زیتون بریزید.

آنها را در فر با دمای 230 درجه سانتی گراد (450 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کباب شوند. سپس آنها را از فر در آورید و پس از 10 دقیقه خنک شده پوست آنها را جدا کنید.

 گوشت فلفل های قرمز را به همراه سیر در غذاساز مخلوط کنید و به صورت پوره در آورید. بقیه مواد را به غذاساز اضافه و مخلوط کنید تا به صورت صاف و یکدست در آیند، سپس سرو کنید.


سالاد فتوش

r

مواد لازم:

  • خیار (خرد شده): 4 عدد
  • گوجه فرنگی (خرد شده): 2 عدد
  • پیاز قرمز (ریز خرد شده): نصف یک عدد
  • نان پیتا: 2 عدد
  • تربچه (خرد شده): در صورت تمایل
  • کاهو (خرد شده): در صورت تمایل

مواد لازم سس:

  • روغن هسته انگور: 3 قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو سنگی (تازه): 1 قاشق سوپ خوری
  • سرکه بالزامیک: یک و یک دوم قاشق چای خوری
  • سیر (له شده): 1 الی 2 حبه
  • جعفری خشک: یک و یک دوم قاشق چای خوری
  • سماق: 1 قاشق چای خوری
  • نعناع خشک: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. نان های پیتا را گریل کرده و به ابعاد کوچک برش دهید.

2. خیار، گوجه فرنگی، پیاز قرمز، تربچه و کاهو (در صورت تمایل) را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. سس را روی سالاد بریزید و برش های نان پیتا را روی آن قرار دهید.

طرز تهیه سس سالاد:

تمامی مواد را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید تا سس یک دستی حاصل شود.


جوجه کباب لبنانی

r

مواد لازم:

  • سینه مرغ (خرد شده): 900 گرم
  • آب لیمو سنگی: یک چهارم پیمانه
  • سیر (ریز خرد شده): 6 حبه
  • ماست یونانی یا ساده: یک چهارم پیمانه
  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
  • پودر آویشن: 1 قاشق چای خوری
  • پاپریکا (پودر فلفل دلمه ای): 1 قاشق چای خوری
  • نمک: 1 قاشق چای خوری
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

1. تمامی مواد به جز سینه مرغ را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. سینه های مرغ را به ابعاد کوچک برش داده و به مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.

2. مواد را حداقل 4 ساعت یا تمام شب در یخچال قرار دهید. گریل را گرم کنید. تکه های مرغ را به سیخ چوبی بکشید (بهتر است سیخ های چوبی را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورند، این کار از سوختن آنها جلوگیری می کند.) سیخ های کباب را در گریل قرار داده و جوجه ها را کباب کنید تا برشته شوند. سپس به همراه نان پیتا و سبزیجات سرو کنید.


کیبه

r

مواد لازم:

  • بلغور گندم: دو و یک دوم پیمانه
  • آب: به مقدار لازم
  • پیاز درشت (خرد شده): 1 عدد
  • گوشت چرخ کرده: 650 گرم
  • تخم گشنیز (پودر شده): 1 قاشق چای خوری
  • پودر کاری: 2 قاشق چای خوری
  • دارچین (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): 1 قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن

مواد لازم میانی:

  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • پیاز (ریز خرد شده): 1 عدد
  • گوشت چرخ کرده: 450 گرم
  • دانه کاج (برشته شده): یک سوم پیمانه
  • پودر کاری: 1 قاشق چای خوری
  • دارچین (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. بلغور گندم را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد. سپس آن را در پارچه تنظیف قرار داده و با فشار دادن آب آن را کامل بگیرید.

2. پیاز، گوشت چرخ کرده، پودر کاری، تخم گشنیز، دارچین، فلفل سیاه و نمک را در غذاساز به خوبی با هم مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آیند.

3. این مخلوط را با بلغور گندم در ظرف مناسبی مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید. سپس روی ظرف را پوشانده و در یخچال قرار دهید.

4. برای تهیه لایه میانی، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت برشته شود. دانه های کاج برشته و چاشنی ها را اضافه و مخلوط کنید.

5. مخلوط گوشت را از یخچال در آورید و گلوله هایی از آن جدا کنید. آنها را کف دست خود به صورت بیضی شکل دهید.

6. داخل آنها را با حدود یک قاشق سوپ خوری از مواد میانی پر کنید و لبه ها را محکم کنید.

7. کیبه ها را در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی قرار دهید. آنها را حدود یک ساعت در فریزر قرار دهید.

8. سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند سپس سرو کنید.


کباب لبنانی

r

مواد لازم:

  • گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 500 گرم
  • پیاز (رنده شده): نصف یک عدد
  • سیر (له شده): 1 حبه
  • زیره (پودر شده): 1 قاشق چای خوری
  • تخم گشنیز (پودر شده): 2 قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز (خرد شده): 1 الی 2 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز رنده شده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

2. سپس سیر له شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید. گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر تفت داده شده، فلفل قرمز خرد شده و چاشنی ها را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

3. مواد را به خوبی ورز دهید. گلوله هایی از مخلوط گوشت جدا کنید و دور سیخ های چوبی از قبل در آب خیس خورده شکل دهید. سپس آنها را گریل کنید.

انتشار یافته: 9
در انتظار بررسی:6
Iran (Islamic Republic of)
08:27 - 1400/10/13
میشه یه سری غذا هم معرفی کنید که توش سیر و پیازچه نباشه ... پیاز هم نباشه بهتر ... برا اونایی که ازینا خوششون نمیاد
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
کوکو سیب زمینی
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
نون و پنیر
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
من به کوکو سیب زمینی هم پیاز میزنم
خخخ
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
شما پیاز دوست نداری
عصاره اماده تو غذا بریز
یا پودر پیاز اماده استفاده کن
Iran (Islamic Republic of)
09:36 - 1400/10/13
جالب بود و نشون دهنده اینه که غذاهای خیلی خوشمزه تو هر کشوری یافت میشه . . .
Iran (Islamic Republic of)
11:39 - 1400/10/13
لبنان برای ایران فقط بدبختی داره
Iran (Islamic Republic of)
17:40 - 1400/10/13
از لبنان متنفرم لطف کنید از سربرگ اخبار درش بیارید...... لبنان زهرش به ما رسیده مرا به خیر لبنان امید نیست شر مرسان.....
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
فنی آتل_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوترموبایل
پارسیان طب - فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
تنورستان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
آیلین_تزریق چربی
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
اورانوس_فوتر2