خدایی تو این هوا فقط این آش‌ها می‌چسبه و بس!
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
ادیب_4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_2
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۸۵۳۱۱
۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۴
۲۷۲۳۰
آش در واقع یکی از ابتدایی‌ترین غذا‌هایی است که انسان آن را درست کرده و امروزه تبدیل به یک غذای کامل و مغذی شده است.

برترین‌ها: آش در واقع یکی از ابتدایی‌ترین غذاهایی است که انسان آن را درست کرده و امروزه تبدیل به یک غذای کامل و مغذی شده است.

باتوجه به اقلیم هر شهر، انواع متنوعی از آن به وجود آمده که بعضی از آنها شهرت بسیار زیادی دارند: مانند ‌آش دوغ تبریزی،‌ آش عباسعلی، ‌آش شله مشهدی و‌ آش سبزی شیرازی، اما نکته قابل تامل در تهیه انواع‌ آش، استفاده از حبوبات، غلات، سبزیجات و گاهی گوشت قرمز است که‌ آش را تبدیل به یک غذای کامل می‌کند.

آش دوغ تبریزی

ش

مواد لازم

  • دوغ: دو لیتر
  • آرد برنج: یک‌دوم پیمانه
  • برنج نیم‌دانه: یک پیمانه
  • نخود پخته‌شده: یک پیمانه
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • سبزی ‌آش دوغ (برگ سیر، گشنیز، تره و شوید): 500 گرم
  • مواد لازم برای قلقلی (در صورت تمایل)
  • گوشت چرخ‌کرده: 150 گرم
  • پیاز: یک عدد کوچک، رنده شده و آب گرفته
  • زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

1. برای درست کردن قلقلی در یک کاسه گوشت چرخ‌کرده، پیاز آب‌گرفته، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم خوب مخلوط کنید و از آن قلقلی‌های کوچکی درست کرده و در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

2. یک لیوان از دوغ را با آرد برنج خوب مخلوط کنید، این کار برای این است که آرد برنج در دوغ سرد خوب حل شود، سپس همه دوغ را در یک دیگ مناسب بریزید و آرد برنج حل‌شده در دوغ و برنج نیم‌دانه را هم به آن اضافه کنید. حالا حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج و آرد برنج باز شده و لعاب پس دهند.

3. تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید، کم‌کم به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد‌ آش که در حال جوشیدن است را به تخم‌مرغ اضافه کنید و همزمان، تخم‌مرغ را تند هم بزنید تا نبندد، سپس تخم‌مرغ را به‌ آش اضافه کنید. از این لحظه به بعد مدام باید آش را هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از اینکه برنج حسابی باز شد و لعاب پس داد نوبت اضافه کردن نخود پخته‌شده و سبزی‌ها و قلقلی‌های سرخ‌شده است. بعد از اینکه آش جا افتاد، می‌توانید آن را سرو کرده و رویش را با پیاز داغ و نعناع داغ تزئین کنید.


آش انار گیلانی

ش

مواد اولیه

  • برنج 250 گرم
  • لپه 150 گرم
  • پیاز 3 عدد
  • چغندر نیم کیلو
  • نعنا 250 گرم (سبزی خشک نشده)
  • نعنا 1 قاشق سوپخوری (خشک)
  • رب انار 100 گرم
  • روغن 100 گرم
  • زردچوبه 2 قاشق مرباخوری
  • آب 8 پیمانه
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه

1. ابتدا لپه را بشویید و آن را به همراه 8 پپیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و پس از آن اجازه دهید با حرارت ملایم خوب بپزد.
2. چغندرها را پس از شستن و پوست گرفتن به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل ظرفی آبپز کنید.

3. در ظرفی پیازها را کمی درشت تر از حد معمول خرد کنید و با روغن خوب سرخ کنید. نیمی از آن را بردارید و به بقیه آن رب نار و زردچوبه و نمک را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس برنج و نعنا و فلفل را به آن اضافه کرده و مقداری تفت دهید و آن را به لپه نیم پز اضافه کنید. پس از مدتی که آش تقریبا پخته شد چغندر ها را از آبکش رد کنید و آنها را به آش اضافه کنید و اجازه دهید مواد با هم بجوشند. سپس آنها را برای سرو آماده کنید.

4. نکات:1) میتوانید در این آش به جای آب ،آب انار بریزید تا خوشمزه تر شود.2) سعی کنید از رب انار خانگی استفاده کنید تا آش شما خوشمزه تر شود اگر رب انار ندارید حدود 1 کیلو انار را دان کرده و داخل مخلوط کن بریزید و سپس از صافی رد کنید و اجازه دهید روی حرارت بجوشد و بعد از آنکه تقریبا مواد شما یک سوم حالت اول شد مواد آش را درون آن ریخته و آش را با آب انار آماده کنید.3) اگر دوست دارید به آش سرکه اضافه کنید و اگر طعم شیرین را بیشتر میپسندید هنگام پختن چغندرها به آن کمی شکر بزنید.


آش شلغم

ش

مواد لازم برای 4 نفر:

  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • شلغم متوسط 4 عدد
  • عدس 1/2 پیمانه
  • ماش 1/2 پیمانه
  • برنج 1 پیمانه
  • سبزی آش 500 گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • آبغوره به میزان لازم

طرز تهیه

1. اول پیاز را تفت دادم بعد ماش را ریختم و کمی تفت دادم ، بعد چند لیوان آب روی آن ریختم ماش که نیم پز شد شلغم های تمیز شده و مکعبی شده را اضافه کردم.

2. شلغم ها که نیم پز شدند یک پیمانه برنج که خیس کرده بودم را اضافه کردم برنج ها که یک کم پخت عدس را اضافه کردم.

3. آن هم که نیم پز شد سبزی آش نیم کیلو پاک شده و خرد شده را اضافه کردم و گذاشتم جا بیفتد.

4. جا که افتاد با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید.


آش برنج و گشنیز

ش

مواد لازم

  • برنج 1 پیمانه
  • گشنیز خرد شده 200 گرم
  • عدس یک چهارم پیمانه
  • آب قلم 2 لیوان
  • نمک به میزان لازم
  • ماست برای سرو با غذا مقداری

طرز تهیه

1. ابتدا برنج را حدود یک تا دو ساعت زودتر خیس می کنیم (بدون نمک). قلم را هم با کمی نمک جداگانه می پزیم تا خوب پخته شود. بعد از اینکه قلم خوب پخته شد، آب آن را روی برنج ریخته و می گذاریم چند جوش بزند.

2. پس از آن عدس، گشنیز خرد شده و مقداری نمک اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. وقتی خوب لعاب دار شد، برای سرو آماده است. سپس آن را در ظرف مورد نظر کشیده و هرکس بسته به ذائقه ی خود می تواند به آن، ماست یا آبغوره اضافه کند تا این آش، بیش از پیش باب طبع شود.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:13
Iran (Islamic Republic of)
09:41 - 1400/10/23
آش رشته سالار همه آش ها،تامام
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_تزریق چربی موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
دکتر حسینی_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
تنورستان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
فنی آتل_فوتر
اورانوس_فوتر2
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
روشا فارمسی_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی بانو_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر حسینی_فوتر
پارسیان طب - فوتر
تدبیرکالا_فوتر