طرز تهیه آش دوغ اردبیل
۱۲۵۴۸۹
۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۹
۳۲۲۶۷۰ 
اگر از ماست پاستوریزه استفاده می‌کنید، در صورت دسترسی کمی کره محلی به آش اضافه کنید تا طعم آن خوشمزه‌تر شود.

برترین‌ها: آش دوغ یکی از آش‌های سنتی و اصیل ایرانیه که با دوغ و ماست تهیه میشه و فوق العاده لذیذ و خوشمزه است این آش معمولا به رنگ سفید سرو میشه و برای همین بهتره از زردچوبه داخلش استفاده نشه و هم با کوفته قل قلی و هم بدون اون تهیه میشه.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

مواد لازم

  • دوغ: ۲ لیتر
  • ماست: ۲ لیتر
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • برنج: ۱ پیمانه
  • نخود خام: ۲/۳ پیمانه
  • تره و گشنیز: ۵۰۰ گرم
  • نمک وفلفل به مقدار لازم

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

طرز تهیه

در ابتدا نخود رو با مقدار کافی آب میپزیم.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

نکته‌ی مهم برای تهیه این آش اینه که سعی کنیم تا دوغ و ماست در حین پخت نبره برای همین در ابتدا ماست رو با همزن دستی میزنیم تا کاملا بازو یکنواخت بشه.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

بعد دوغ رو هم به ماست اضافه کرده و باز با همزن دستی میزنیم تا مخلوط یکنواخت بشه.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

حالا تخم مرغ رو داخل مخلوطمون میریزیم و باز با همزن دستی میزنیم تا تخم مرغ کاملا حل بشه. تخم مرغ به نبریدن مایه در هنگام پخت کمک میکنه.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

مایه آش رو روی حرارت زیاد میذاریم و برنجی که شستیم رو اضافه میکنیم و به صورت مداوم همشون میزنیم تا از بریدن ماست و دوغ جلوگیری کنیم.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

باید به هم زدن مداوم ادامه بدیم تا مایه به جوش بیاد و شروع به قل قل زدن کنه.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

در این مرحله سبزی که نه خیلی ریز و نه خیلی درشت خرد کردیم رو اضافه میکنیم و حرارت رو هم کمی پایین میاریم، ولی نه خیلی پایین. دیگه احتیاجی نیست تا آش رو مداوم هم بزنیم همین که گاهی هم زده بشه تا ته نگیره کافیه.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

وقتی سبزی آش پخت نخود پخته رو هم اضافه میکنیم و به مقدار کافی نمک و فلفل هم میزنیم و اجازه میدیم تا آش جابیوفته.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

در صورتی که ترجیح بدین آش کوفته قل قلی داشته باشه میتونین کوفته هارو با ترکیب گوشت چرخی و پیاز رنده شده و نمک آماده و سرخ کنین و در انتها با آش سرو کنین

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

گلزار نورمحمدیان
انتشار یافته: 33
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
11:07 - 1393/05/04
ممنون بسیار خوب توضیح داده بودین
پاسخ ها
بدون نام
-
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۷
نوش جونت
Iran, Islamic Republic of
13:00 - 1393/05/06
دستتون درد نکنه
Iran, Islamic Republic of
18:50 - 1393/05/09
تو مواد لازم تخم مرغ نبود یهو از کجا سر دراورد
پاسخ ها
الهام
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۵
ی نگاه دوباره بنداز تخم مرغ و تو مواد لازم میبینی
Iran, Islamic Republic of
19:32 - 1393/05/10
قربونت همش خوب بود الا قسمت آخرکه کوفته روقلقلی میکنیم اما سرخ نمی کنیم
قلش بدید داخل آش دوغ پز بشه نه روغن پز!!!!سرخ نکنید بلکه خام داخل آش بیاندازید تاپخته شود
ساقه سیر سبز(تر) هم بهترین طعم راایجاد میکند
دمتون گرم
1توصیه : اگه کم فشاری دارید توی خوردنش مسابقه ندید که شاید آخرین بارتون بشه!!گفته باشم
سیرحبه ای رو له کنید وموقع سرو هرکس به اندازه نصف قاشق چایخوری اضافه کند نوش جون
United States
00:40 - 1393/06/23
به به یادش بخیر توسرین من آش دوغ خوردم هیچ وقت لذتش یادم نمیره از آب گرمش هم بهتر بود یادم باشه حتما درست کنم.
Iran, Islamic Republic of
21:07 - 1393/10/11
من خودم اردبیلی هستم عالی توضیح دادین دقیقا همینه
Iran, Islamic Republic of
17:52 - 1393/11/20
مرسی عالی بود
Iran, Islamic Republic of
16:21 - 1393/12/12
عالی بود.من درست کردم از رو همین دستور محشر شد.دستتون درد نکنه...
Iran, Islamic Republic of
13:36 - 1394/01/02
خیلی خوبه دست شما درد نکنه مرسی خدا نگهدارتان به امید دیدار
Iran, Islamic Republic of
19:14 - 1394/01/24
اگر ماست محلی بو د باز هم باید دوغ محلی اضافه کنیم
Iran, Islamic Republic of
11:26 - 1394/04/04
طرز تهیه ژله رنگین کمان
Iran, Islamic Republic of
01:19 - 1394/09/30
من یه مشکل کوچیک توسبزیهای مورداستفاده توآش داشتم که ازتوضیحات شمااستفاده کردم.ممنون واقعا کارسازبود
Iran, Islamic Republic of
10:56 - 1395/04/19
عاااالی بود
Iran, Islamic Republic of
11:36 - 1396/06/15
البته اسم اصیل و ترکی این غذا ، آیران آشی هست.
Iran, Islamic Republic of
15:37 - 1396/06/25
اهالی مغان هم بهش میگن,دوغبا یا دوغا

با یعنی آش,دوغ هم که,,,,
Iran, Islamic Republic of
23:47 - 1396/06/30
خیلی مزه بدی می ده
پاسخ ها
دری
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۰
مزه بد میدهد.
Iran, Islamic Republic of
15:14 - 1397/02/05
این اش نمیدانم ترکی است یا کردی ولی درمنطاق کرد نشین پخت می شود بخصوص اذربایجانغربی خیلی خوشمزه تر ازاردبیل است
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۵
اولا اسمش ترکی هست و درضمن آذربایجان غربی هم ترک هست و اسمشم روش هست
Iran, Islamic Republic of
01:43 - 1397/02/06
آیران آش چوخ تاتلیلی;-)
بهترین و لذیذترین آش دنیاااا. هرکی میگه طعمش بده حتما خوبشو نخورده یا آش بریده شده رو خورده خوشش نیومده!! آره عزیزم آش دوغ فقط اردبیل
Iran, Islamic Republic of
08:58 - 1397/02/09
خیلی عالی شد ممنون از راه کارتون
Iran, Islamic Republic of
16:40 - 1397/03/22
دستور پختش عالی بود.
Iran, Islamic Republic of
14:13 - 1397/07/11
منیژه تشکر خیلی خوب بود
Iran, Islamic Republic of
20:38 - 1397/09/25
روش درست کردن اش عالیه، منم درست کردم، خییلی لذیذه، دستتون دردنکنه، ازاموزشها وراهنمائیتون
Iran, Islamic Republic of
18:47 - 1398/01/14
تقریبا خوب است
Iran, Islamic Republic of
19:02 - 1398/06/21
اصل این اش کوردی هست که متاسفانه ترکها بسیار بد کپی کردن. عزیزانی که مدل کوردی ش رو امتحان نکردن تو سفر به کردستان بچشن و لذت اش اصل رو ببرن
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۲
چون کلا ترک ها تمام فرهنگشون کپیه
-
12:30 - 1398/06/26
توطول مدت پخت آش در قابلمه بسته باشه؟
Iran, Islamic Republic of
16:01 - 1398/06/27
وااایی من که دیونشم
Iran, Islamic Republic of
10:05 - 1398/07/03
سلام عا لی بود
Iran, Islamic Republic of
23:01 - 1398/07/20
تا مرحله اخر درست بود اما جای نخود و سبزی اشتباه بود نخود باید کاملا بپزه ولی سبزی نیم پز باید باشه و درضمن گوشتو سرخ نمیکنن مستقیم داخل اش میندازن تا بپزه ولی 99درصد مواقع گوشت نداره اش دوغ اردبیل اش تبریز داره
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج