آموزش تصویری: کورن داگ پنیری
۱۳۹۵۴۶
۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۲
۹۴۷۱۰ 
در یک ظرف بزرگ تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم تا خمیر رقیق و یک دستی شود. هات داگ ها و پنیر ها را به صورت جدا گانه به سیخ می زنیم.
 
 
 
 

    غذای: آمریکایی   

    گروه:
عصرانه, مهمانی, میان وعده   

    سطح مهارت:
آسان    

    مقدار:
9
 
  زمان آماده سازی:
10 دقیقه

    زمان پخت :
20 دقیقه

    مدت زمان آمادگی :
30 دقیقه

طرز تهیه

مرحله 1

در یک ظرف بزرگ تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم تا خمیر رقیق و یک دستی شود.

مرحله 2

هات داگ ها و پنیر ها را به صورت جدا گانه به سیخ می زنیم.

مرحله 3

روغن را می گذاریم خوب داغ شود.

مرحله 4

هات داگ ها را در مایع فرو برده تا تمام سطح آن را بپوشاند و یکی یکی در روغن سرخ می کنیم تا روی آن کاملا طلایی شود.

مرحله 5


همین کار را برای پنیر ها تکرار می کنیم.

مرحله 6

همراه با سس قرمز و خردل نوش جان کنید.

مواد لازم

  •     یک فنجان آرد ذرت زرد
  •     یک فنجان آرد
  •     نمک 1/4 قاشق چای خوری
  •     چهار قاشق چای خوری بکینگ پودر
  •     یک فنجان شیر یا آب
  •     2 عدد تخم مرغ
  •     هات داگ به میزان لازم
  •     پنیر بستگی به سلیقه خودتان مثل پنیر چدار، گودا
  •     روغن کانولا یا روغن گیاهی برای سرخ کردن
  •     سس قرمز و خردل برای چاشنی
  •     سیخ چوبی

طرز تهیه کورن داگ به صورت تصویری

طرز تهیه کورن داگ
مخلوط تمام مواد خشک

طرز تهیه کورن داگ
اضافه کردن تخم مرغ ها به مواد خشک

طرز تهیه کورن داگ
اضافه کردن آب و یا شیر

طرز تهیه کورن داگ
مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یک خمیر رقیق و یکدست شود

طرز تهیه کورن داگ
سسیس های آماده را در مایع فرو برده

طرز تهیه کورن داگ
سرخ می کنیم

طرز تهیه کورن داگ
روی حوله کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافیه آن گرفته شود

طرز تهیه کورن داگ
کورن داگ آماده

طرز تهیه کورن داگ
پنیر ها را نیز به سخ می زنیم

طرز تهیه کورن داگ
پنیر ها را هم در مایع فرو برده وسرخ می کنیم

طرز تهیه کورن داگ
پنیر سرخ شده

طرز تهیه کورن داگ
کورن داگ پنیری
برچسب ها:
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
17:02 - 1397/11/25
هرچی فک کردم جز سیخای چوبیش تو خونمون نیست
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج