تاس‌كباب مرغ، خوشمزه و مقوی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
زمردی_داخلی1
دکتر نداف کرمانی 1
اپیلاسیون نانا 1
ریزخور_1
لاله زار مال_1
کلاسینو_1
دکتر نداف کرمانی 3
زمردی_داخلی3
کلاسینو_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
ریزخور_3
زمردی_داخلی4
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
دکتر نداف کرمانی 4
اپیلاسیون نانا 4
ریزخور_4
کلاسینو_2
زمردی_داخلی2
دکتر نداف کرمانی 2
لاله زار مال_2
ریزخور_2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۴۰۶۸۹
۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷:۲۲
۵۶۰۴۴
اجاق را با دماي 160 درجه سانتي‌گراد گرم مي‌‌كنيم. تكه‌هاي مرغ را خوب ادويه زده، روغن را در يك تابه متوسط و نسوز گرم مي‌كنيم.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز:

تاس‌كباب مرغ

مواد لازم براي 6 نفر:

  • سينه مرغ:  2 عدد، بزرگ و پوست‌گرفته و دو نيم شده
  • ران مرغ: 4 عدد، پوست‌گرفته
  • روغن‌زيتون: 2 قاشق سوپ‌خوري
  • موسير: 200 گرم، پوست‌گرفته
  • سير: 2 بوته، خرد شده
  • زنجبيل تازه: 4 سانتي‌متر، رنده شده
  • پودر زيره: يك قاشق سوپ‌خوري
  • تخم گشنيز: يك قاشق سوپ‌خوري، كمي آسياب‌شده
  • چوب دارچين: 2 عدد، كوچك
  • گردو: 375 گرم، آسياب‌شده
  • عصاره مرغ: 500 ميلي‌ليتر
  • عسل: يك قاشق سوپ‌خوري
  • گشنيز: 2 قاشق سوپ‌خوري، ساطوري شده
  • زعفران و چيلي: مقداري، ساييده‌شده

روش تهیه:

1. اجاق را با دماي 160 درجه سانتي‌گراد گرم مي‌‌كنيم. تكه‌هاي مرغ را خوب ادويه زده، روغن را در يك تابه متوسط و نسوز گرم مي‌كنيم. مرغ‌ها را درون ظرف خوب سرخ مي‌كنيم تا كاملا برشته شوند، بعد آن‌ها را از ظرف خارج مي‌كنيم.

2. شعله گاز را كم كرده، موسيرها را در تابه تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند. حالا سير و زنجبيل رنده شده را هم به آن اضافه كرده و براي 30 ثانيه بپزيد و بعد تمام ادويه‌ها را داخل تابه ريخته و به مدت يك دقيقه تفت دهيد.

3. گردوهاي آسياب‌شده را با مواد داخل تابه حسابي مخلوط كنيد تا طعم ادويه‌ها به خورد گردو برود. حالا مرغ‌ها را درون تابه گذاشته و عصاره مرغ و عسل را روي آن بريزيد. وقتي غذا به جوش آمد، تابه را درون فر بگذاريد تا براي 40 دقيقه بپزد تا نرم شود. حالا گشنيز را روي آن بپاشيد و سرو كنيد.
برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
20:39 - 1393/11/30
اگر مي خواهيد بوي زهم مرغ به بهترين وجه رفع شود بخصوص براي كسانيكه زعفران دور از دسترس هست آب پرتقال دو سه تا و يا آب يك گريپ فروت درشت . موقعي كه مرغ را سرخ كرديد و مي خواهيد آب بريزيد همراه آّن آب پرتقال را بريزيد . اصلاً بوي پرتقال مشخص نخواهد بود و اگر پرتقال نيست چند تا هويج بريزيد .
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
خرید باکس 1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_1
سوییچ ایران_1
عارفی_1
دکتر نائبی_3
عارفی_3
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
شیرآلات زمانی_3
عارفی_4
خرید باکس 4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_4
سوییچ ایران_4
دکتر نائبی_4
عارفی_2
دکتر نائبی_2
خرید باکس 2
سوییچ ایران_2
شیرآلات زمانی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دارو سازی عبیدی - فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی
کلینیک النا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
قالیشویی بانو_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
دارو سازی عبیدی - فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر