دستور پخت دمی گوجه فرنگی
۱۶۱۴۳۷
۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۴
۱۷۰۹۰۳ 
دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست.
وبسایت سوران: دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست.

دستور پخت دمی گوجه فرنگی
 
 
مواد لازم:

  • برای 3 نفر
  • پیاز پیاز 1 عدد
  • برنج 2 لیوان
  • سیب زمینی سیب زمینی 1 عدد
  • زعفران یک چهارم قاشق چایخوری (ساییده شده)
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • گوجه فرنگی گوجه فرنگی 5 عدد
  • روغن نصف استکان
  • زردچوبه به میزان لازم
  • طرز تهیه دمی گوجه فرنگی
 
طرز تهیه:

1. ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید.برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.

2. در ظرف مناسب پیازداغ کنید و زعفران آبکرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .

3. برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.

نکات:

1. اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زیادی میکند.

2. اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد یک قاشق رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید.

3. در صورت تمایل 2تا6قاشق شیر به برنج در حال قاشق اضافه کنید تا ته دیگ خوشرنگ تری داشته باشید.(این مقدار را از آب اولیه کم کنید)

4. بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید.
انتشار یافته: 8
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:22 - 1395/06/10
مرسی...واقعا عالی بود
Iran, Islamic Republic of
20:09 - 1395/10/15
خب با این دستور پخت، چطوری ته دیگ دربیاریم؟ آخه دمی گوجه بدون ته دیگ .... :(((( حتی فکرش هم وحشتناکه
France
17:09 - 1397/01/18
با اين سيستم ته ديگ به خاطر وجود گوجه فرنگى ميسوزه! شك نكن!
Iran, Islamic Republic of
18:39 - 1397/01/19
خیلی بد بود
Iran, Islamic Republic of
01:11 - 1397/01/21
یعنی چی که به خاطر گوجه ته دیگ می سوزه ،دمی گوجه بدون گوجه !!!!!

من درست می کنم اما به جای 5تا گوجه حداقل 10 تا گوجه می ریزم. با شعله ی کم ،عالی میشه ته دیگش
Iran, Islamic Republic of
11:13 - 1397/01/25
زعفرون اصلا ایده جالبی نبود .. بدون زعفرون خیلی بهتر بود .. حتی میتونین سینه مرغ هم بریزین اگه خواستین
Iran, Islamic Republic of
12:24 - 1397/11/26
افتضاح بود، یعنی چی گوجه خورد شده رو با برنج قاطی کنید تا خیس بخوره، بلد نیستی چرا تز الکی میدید!!!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج