دستور پخت دمی گوجه فرنگی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_1
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۱۶۱۴۳۷
۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۴
۱۷۲۹۲۲
دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست.
وبسایت سوران: دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست.

دستور پخت دمی گوجه فرنگی
 
 
مواد لازم:

  • برای 3 نفر
  • پیاز پیاز 1 عدد
  • برنج 2 لیوان
  • سیب زمینی سیب زمینی 1 عدد
  • زعفران یک چهارم قاشق چایخوری (ساییده شده)
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • گوجه فرنگی گوجه فرنگی 5 عدد
  • روغن نصف استکان
  • زردچوبه به میزان لازم
  • طرز تهیه دمی گوجه فرنگی
 
طرز تهیه:

1. ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید.برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.

2. در ظرف مناسب پیازداغ کنید و زعفران آبکرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .

3. برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.

نکات:

1. اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زیادی میکند.

2. اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد یک قاشق رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید.

3. در صورت تمایل 2تا6قاشق شیر به برنج در حال قاشق اضافه کنید تا ته دیگ خوشرنگ تری داشته باشید.(این مقدار را از آب اولیه کم کنید)

4. بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید.
انتشار یافته: 8
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:22 - 1395/06/10
مرسی...واقعا عالی بود
Iran, Islamic Republic of
20:09 - 1395/10/15
خب با این دستور پخت، چطوری ته دیگ دربیاریم؟ آخه دمی گوجه بدون ته دیگ .... :(((( حتی فکرش هم وحشتناکه
France
17:09 - 1397/01/18
با اين سيستم ته ديگ به خاطر وجود گوجه فرنگى ميسوزه! شك نكن!
Iran, Islamic Republic of
18:39 - 1397/01/19
خیلی بد بود
Iran, Islamic Republic of
01:11 - 1397/01/21
یعنی چی که به خاطر گوجه ته دیگ می سوزه ،دمی گوجه بدون گوجه !!!!!

من درست می کنم اما به جای 5تا گوجه حداقل 10 تا گوجه می ریزم. با شعله ی کم ،عالی میشه ته دیگش
Iran, Islamic Republic of
11:13 - 1397/01/25
زعفرون اصلا ایده جالبی نبود .. بدون زعفرون خیلی بهتر بود .. حتی میتونین سینه مرغ هم بریزین اگه خواستین
Iran, Islamic Republic of
12:24 - 1397/11/26
افتضاح بود، یعنی چی گوجه خورد شده رو با برنج قاطی کنید تا خیس بخوره، بلد نیستی چرا تز الکی میدید!!!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 3
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
شیرآلات زمانی_2
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
کالابرد_فوترموبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
دکتر عارفی - موبایل فوتر
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کالابرد_فوتر
شفا_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
استیل رگال_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
فرش تارنگ_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
دکتر عارفی - فوتر