دستور آشپزی: سوپ زمستاني هندي
۱۶۴۸۴
۱۴ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۸
۱۵۴۷۶
پرك جو را طبق دستورالعمل روي بسته‌بندي، بپزيد. بعد وقتي ترد شد، آن را آبكش كرده و كنار بگذاريد. همزمان، روغن را در ديگچه عميقي حرارت دهيد و دانه‌هاي خردل و زيره سبز، فلفل‌ها، برگ بو، ميخك، دارچين و زردچوبه را در آن سرخ كنيد تا بوي ادويه بلند شده و صداي سرخ شدن دانه‌ها را بشنويد!
برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم براي4 تا 6 نفر:
  • پرك جو: 100 گرم
  • روغن گياهي:  2 قاشق غذاخوري
  • دانه زيره سبز: يك قاشق غذاخوري
  • دانه خردل قهوه‌اي: يك دوم قاشق غذاخوري
  • فلفل سبز: 2 عدد، دانه گرفته و ساطوري شده
  • برگ بو: يك عدد
  • ميخك: 2 عدد
  • چوب دارچين: يك عدد
  • زردچوبه: يك دوم قاشق غذاخوري
  • پياز: يك عدد، ساطوري شده
  • سير:  2 بوته، ساطوري شده
  • هويج: يك عدد، حلقه حلقه شده
  • كدو حلوايي: 200 گرم، خرد شده
  • سيب‌زميني: 200 گرم، خرد شده
  • پاپريكا: يك قاشق غذاخوري
  • گشنيز خشك: يك قاشق غذاخوري
  • عدس قرمز: 225 گرم
  • گوجه‌فرنگي: 2 عدد، ساطوري شده
  • گشنيز تازه: يك بوته كوچك، ساطوري شده
  • پودر زنجبيل: يك قاشق غذاخوري
  • آبليمو: يك قاشق غذاخوري



روش تهیه :

1. پرك جو را طبق دستورالعمل روي بسته‌بندي، بپزيد. بعد وقتي ترد شد، آن را آبكش كرده و كنار بگذاريد. همزمان، روغن را در ديگچه عميقي حرارت دهيد و دانه‌هاي خردل و زيره سبز، فلفل‌ها، برگ بو، ميخك، دارچين و زردچوبه را در آن سرخ كنيد تا بوي ادويه بلند شده و صداي سرخ شدن دانه‌ها را بشنويد! حالا پياز و سير را به ديگچه اضافه كرده و براي 5 تا 8 دقيقه بپزيد تا كاملا نرم شوند. حالا هويج، سيب زميني و كدو حلوايي را اضافه كرده و هم بزنيد تا مطمئن شويد تمام سبزي‌ها به روغن و ادويه‌ها آغشته شده‌اند. حالا پاپريكا و گشنيز خشك را روي مواد بپاشيد و دوباره هم بزنيد.

2. حالا عدس قرمز، پرك جو و گوجه فرنگي را همراه با 1.7 ليتر آب به ديگچه اضافه كنيد. حرارت را زياد كرده تا محتويات ظرف به جوش ‌‌آيد و بعد زير اجاق را كم كنيد تا سبزي‌ها كم‌كم ترد و پخته شوند. وقتي عدس‌ها كاملا پخت، آبليمو، زنجبيل و گشنيز ساطوري شده را به ظرف اضافه كنيد.

نكته: اين غذا سرشار از فيبر است و 4 واحد از 5 واحد فيبر مورد نياز روزانه بدن را تامين مي‌كند.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج