روش تهیه :1. پرك جو را طبق دستورالعمل روي بستهبندي، بپزيد. بعد وقتي ترد شد، آن را آبكش كرده و كنار بگذاريد. همزمان، روغن را در ديگچه عميقي حرارت دهيد و دانههاي خردل و زيره سبز، فلفلها، برگ بو، ميخك، دارچين و زردچوبه را در آن سرخ كنيد تا بوي ادويه بلند شده و صداي سرخ شدن دانهها را بشنويد! حالا پياز و سير را به ديگچه اضافه كرده و براي 5 تا 8 دقيقه بپزيد تا كاملا نرم شوند. حالا هويج، سيب زميني و كدو حلوايي را اضافه كرده و هم بزنيد تا مطمئن شويد تمام سبزيها به روغن و ادويهها آغشته شدهاند. حالا پاپريكا و گشنيز خشك را روي مواد بپاشيد و دوباره هم بزنيد.
2. حالا عدس قرمز، پرك جو و گوجه فرنگي را همراه با 1.7 ليتر آب به ديگچه اضافه كنيد. حرارت را زياد كرده تا محتويات ظرف به جوش آيد و بعد زير اجاق را كم كنيد تا سبزيها كمكم ترد و پخته شوند. وقتي عدسها كاملا پخت، آبليمو، زنجبيل و گشنيز ساطوري شده را به ظرف اضافه كنيد.
نكته: اين غذا سرشار از فيبر است و 4 واحد از 5 واحد فيبر مورد نياز روزانه بدن را تامين ميكند.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
