۱۶۶۱۴۵
۱ نظر
۵۵۱۵
۱ نظر
۵۵۱۵
پ

سوشی چیکن رول

ابتدا برنج را با آب دو تا سه ساعت خیس می‌کنیم و سپس آب آن را دور می‌ریزیم. فیله‌ها را از قد نصف کرده و به ادویه و خردل یا حتی زعفران آغشته کرده و در آرد سوخاری می‌غلتانیم و در روغن سرخ کرده و کنار می‌گذاریم.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

کریسپی چیکن رول

مواد لازم:

  • برنج مخصوص سوشی: یک پیمانه
  • آب: یک‌و‌نیم پیمانه
  • سرکه برنج: یک‌سوم پیمانه
  • شکر: دو قاشق غذاخوری
  • نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • نوری (جلبک مخصوص سوشی): یک ورق
  • مایونز: دو قاشق غذاخوری
  • فیله مرغ بزرگ: دو عدد
  • هویج پخته خلالی
  • خردل، ادویه مخصوص مرغ و پودر

روش تهیه:

۱. ابتدا برنج را با آب دو تا سه ساعت خیس می‌کنیم و سپس آب آن را دور می‌ریزیم. فیله‌ها را از قد نصف کرده و به ادویه و خردل یا حتی زعفران آغشته کرده و در آرد سوخاری می‌غلتانیم و در روغن سرخ کرده و کنار می‌گذاریم. یک عدد فیله مرغ را آبپز کرده و سپس له می‌کنیم و با مایونز مخلوط می‌کنیم.

۲. برنج را با مقدار آب گفته شده در دستور می‌پزیم و وقتی آب آن کشیده شد ۱۰ تا ۱۲دقیقه در قابلمه را حوله یا دمکن می‌پیچیم و اجازه می‌دهیم روی حرارت ملایم دم بکشد. سرکه را با شکر و نمک مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا حل شوند و آن را روی برنج پاشیده و برنج را هم می‌زنیم تا به هم نچسبد و خمیر نشود.

۳. حصیر مخصوص پیچیدن سوشی را سلفون بسته و مقداری از برنج را روی آن پهن می‌کنیم. ورقه نوری را نصف کرده و روی برنج می‌گذاریم،مرغ‌های سوخاری را با هویج‌های نواری و مایه فیله و مایونز را میان برنج می‌گذاریم و توسط حصیر مواد را رول می‌کنیم. رول را محکم پیچیده و برای تزیین با ورقه‌های طلای خورا کی روی آن را می‌پوشانیم و توسط حصیر محکم می‌کنیم. رول را توسط یک کارد خیلی تیز و تیغه نازک برش می‌دهیم.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مریم

    ممنونم‌خیلی‌عالی‌بود.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج