ترفند های پخت کیک خانگی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
ریزخور_1
کلاسینو_1
سفیر بار ساقدوش_1
ریزخور_3
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
لاله زار مال_3
ریزخور_4
سفیر بار ساقدوش_4
اپیلاسیون نانا 4
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_2
ریزخور_2
کلاسینو_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۶۹۴۹۸
۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۲
۱۹۳۵۰۶
کیکم پف نمی کند
برای این که بفهمید چرا کیک خانگی شما به اندازه کافی پف نکرده یا اشکالات دیگری در آن وجود دارد باید مراحل پخت کیک را یک بار دیگر مرور کنید و به نکاتی که در ذیل گفته شده، توجه کنید. درست در نیامدن کیک خانگی شما به معنی بلد نبودن طرز تهیه کیک خانگی نیست.
وب‌سایت ایران کوک: برای این که بفهمید چرا کیک خانگی شما به اندازه کافی پف نکرده یا اشکالات دیگری در آن وجود دارد باید مراحل پخت کیک را یک بار دیگر مرور کنید و به نکاتی که در ذیل گفته شده، توجه کنید. درست در نیامدن کیک خانگی شما به معنی بلد نبودن طرز تهیه کیک خانگی نیست.

ترفند های پخت کیک خانگی

1. مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است.

2. میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است.

3. دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.

4. هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده است.

5. کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است.

6. بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است.

7. میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است.

8. اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.

9. فاصله زمانی زیاد اماده شدن تا قرار دادن داخل فر.

چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟

1. روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است.

2. مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است.

3. کیک به اندازه کافی نپخته است.

ترفند های پخت کیک خانگی

چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟


1. کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.

2. شکر، مایعات و چربی کیک زیاد بوده است.

3. کیک داخل قالب مانده و سرد شده است.

چرا کیک حالت چروکیده و به هم فشرده دارد ؟

1.قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.

2. قالب بیش از حد چرب شده است.

3. مواد بیش از حد مخلوط شده است.

4. مقدار مایعات زیاد بوده است.

5. کیک بیش از حد پخته است.

چرا پس از پخت پف کیک خوابیده است ؟

1. دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده است.

2. پخت کیک کافی نبوده است.

3. میزان شکر مورد استفاده زیاد بوده است.

4. قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است.

5. کیک در هنگام پخت تکان داده شده است.

6. در فر قبل از پخت کیک زیاد باز شده است.

7. زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است.

8. بعد از افزودن آرد زیاد مخلوط شده است.

9. مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاده بوده است.

10. مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است.

ترفند های پخت کیک خانگی

چرا کیک بافت زبری دارد یا وسط آن فرو رفته است ؟


1. فر قبل از پخت کیک گرم نشده است.

2. شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است.

3. مواد اندازه کافی مخلوط نشده است.

4. میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.

5. میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است.

6. از آرد نامرغوب برای کیک استفاده شده است.

7. مواد به درستی در قالب پخش نشده است.

8. کیک با حرارت کم و ارام پخته شده است.

چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟

1. مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.

2. سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است.

3. مدت پخت کیک طولانی بوده است.

4. قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده است.

5. کیک در معرض جریان هوا سرد شده است.

6. مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است.

7. مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است.

8. میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است.

ترفند های پخت کیک خانگی

چرا کیک خمیری و سنگین است ؟


1. مواد کیک خوب مخلوط نشده است

2. تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است

3. مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است

4. دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است

چرا کیک به قالب چسبیده است ؟

1. قالب به درستی چرب نشده است.

2. قالب به درستی آردپاشی نشده است.

3. کیک به اندازه کافی نپخته است.

4. کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است.

چرا کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟

1. مقدار چربی کیک کم بوده است.

2. مقدار شکر کیک کم بوده است.

3. مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است.

4. بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است.

5. مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است.

6. بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شل بوده است.

7. مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.

8. کیک داغ و سریع از قالب خارج شده است.

ترفند های پخت کیک خانگی
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
عارفی_1
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_1
خرید باکس 1
ادیب_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
ادیب_3
خرید باکس 3
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
دکتر نائبی_3
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
خرید باکس 4
عارفی_4
شیرآلات زمانی_4
ادیب_4
دکتر نائبی_4
سوییچ ایران_4
شیرآلات زمانی_2
عارفی_2
دکتر نائبی_2
سوییچ ایران_2
ادیب_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
خرید باکس 2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کالازم_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کلینیک النا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
قالیشویی بانو_فوترموبایل
تنورستان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کالازم_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_تزریق چربی
تنورستان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر کاشت ابرو
اورانوس_فوتر2
قالیشویی بانو_فوتر
انجمن پرستاری ایران_فوتر
کلینیک النا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر