نان كاري سرخ‌ شده با سوسيس فرانكفورتر
۱۷۰۲
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۶
۱۴۷۳۵
خوشمزه‌ترين ساندويچ




مواد لازم براي تهيه نان كاري:
  •   تخم‌مرغ: 3 عدد
  •   شير: نصف ليوان (125 ميلي‌ليتر)
  •   آرد: يك‌ونيم‌ليوان (حدود 250 گرم)
  •   ماست: 3 قاشق غذاخوري
  •   روغن مايع: 3 قاشق غذاخوري
  •   آبليمو: 2 قاشق غذاخوري
  •   پودر كاري هندي: يك قاشق چاي‌خوري
  •   نمك و فلفل سياه: به ميزان دلخواه
  •   بيكينگ‌پودر: يك قاشق چاي‌خوري
  •   زعفران حل‌شده: يك‌ قاشق غذاخوري
مواد لازم  براي داخل ساندويچ:
  •   سس خردل: به ميزان دلخواه
  •   سوسيس فرانكفورترسرخ‌شده: 4 عدد
  •   برگ اسفناج تازه: به ميزان دلخواه



روش تهيه:

براي آماده‌كردن نان كاري ابتدا تخم‌مرغ، شير، ماست، روغن مايع، كاري، زعفران و آبليمو را با هم مخلوط كرده و با همزن دستي به هم مي‌زنيم تا مواد يكدست شود. آرد و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط كرده به مايه اضافه مي‌كنيم و همه را با همزن دستي خوب به هم مي‌زنيم تا مواد يكدست شود. داخل يك تابه گرد به قطر حدودا 15 سانتي‌متر مقدار زيادي روغن مي‌ريزيم. يك‌چهارم از مايه را زماني كه هنوز روغن داغ نشده داخل روغن ريخته، تابه را خيلي آرام تكان مي‌دهيم تا مايه در روغن پهن و شناور شود، نان حاصل را سرخ كرده و پس از اينكه طلايي شد روي دستمال حوله‌اي مي‌گذاريم تا روغن اضافي آن گرفته شود. اگر احساس كرديد نان انعطاف لازم را ندارد با آب‌پاش روي آن كمي آب پاشيده و در ظرفي در بسته قرار مي‌دهيم تا كاملا نرم و انعطاف‌پذير شود. روي نان به ميزان دلخواه سس خردل ريخته و برگ اسفناج تازه قرار مي‌دهيم، فرانكفورتر سرخ‌شده را روي اسفناج‌ها گذاشته و با يك روبان ساندويچ‌ را محكم مي‌بنديم.

باز نشر اختصاصی: Bartarinha.ir

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج