كيك عسل
۱۷۵۷۹۲
۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۳
۵۲۲۶۱
روش تهيه اين كيك كار بسيار ساده‌اي است. ابتدا كره، عسل و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا يكي، دو جوش بخورد.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

كيك عسل

مواد لازم:

  • شكر قهوه‌اي: 120 گرم
  •      كره: 200 گرم
  •    عسل: 225 گرم
  •      آرد: 275 گرم
  •    تخم‌مرغ: چهار عدد
  •      بيكينگ پودر: دو قاشق چاي‌خوري

روش تهیه:

1. روش تهيه اين كيك كار بسيار ساده‌اي است. ابتدا كره، عسل و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا يكي، دو جوش بخورد. سپس مواد را از روي حرارت برمي‌داريم و كنار مي‌گذاريم تا كمي حرارت خود را از دست بدهد. 

2. در اين مرحله تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي اضافه مي‌كنيم و پس از اضافه كردن هر كدام با همزن برقي مواد را خوب هم مي‌زنيم تا كف كنند.

3. آرد و بيكينگ پودر را داخل مايه الك مي‌كنيم و همه مواد را تا آخر كار با همزن برقي هم مي‌زنيم.  مايه را داخل قالب گرد به قطر 26 سانتي‌متري كه حتما از قبل چرب كرده‌ايم مي‌ريزيم و به مدت 40 تا 50 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم قرار داده و مي‌پزيم. 

4. اين كيك را مي‌توانيم همين‌طور ساده با چاي سرو كنيم يا اينكه لابه‌لاي آن را با انواع كرم‌هاي دلخواه پوشش داده و روي كيك را مانند تصوير با خمير فوندانت پوشش دهيم.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج