این شیرینی ها برای عید عالی هستند (2)
۱۸۴۷۹۷
۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۱
۶۴۵۶۱
آشپزخانه نوروزی برترین ها
شیرینی یکی از عناصر اصلی دید و بازدیدهای عید است. اصلا نمی شود مهمان به خانه آدم بیاید و شیرینی روی میز نباشد.
 
 
 
 
برترین ها: شیرینی یکی از عناصر اصلی دید و بازدیدهای عید است. اصلا نمی شود مهمان به خانه آدم بیاید و شیرینی روی میز نباشد. برای اینکه امسال کدبانو بودن خودتان را به بقیه نشان دهید، می توانید برخی از شیرینی های این روزهای شاد و به یادماندنی  را خودتان در خانه تهیه کنید تا هم عطر و بوی آنها در خانه بپیچد و هم تنوع و طعم جدیدی به هفت سین خود ببخشید.


کوکی مارمالادی

این شیرینی ها برای عید عالی‌ن (2)

مواد لازم


•    كره يا مارگارين نرم: 220 گرم
•    پودر قند: 100 گرم
•    تخم‌مرغ: يك عدد
•    وانيل: يك‌هشتم قاشق چاي‌خوري
•    آب ليموترش تازه: يك تا 2 قاشق چاي‌خوري
•    آرد: 375 گرم
•    بيكينگ‌پودر: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري
•    مارمالاد: به ميزان لازم
•    مغز بادام، خلال بادام و پسته و پودر نارگيل: به ميزان لازم

روش تهيه

1.    فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.

2.    كره و پودر قند را مخلوط كرده و با همزن برقي بزنيد تا پوك و سفيد شود. تخم‌مرغ و وانيل را افزوده و دوباره به زدن ادامه دهيد، آب ليموي ترش را نيز اضافه كنيد.

3.    آرد و بيكينگ‌پودر را مخلوط و الك كرده و به مواد اضافه كنيد. خمير به دست آمده را داخل نايلون گذاشته و حدود 2 ساعت در يخچال قرار دهيد.

4.    خمير را روي سطح آردپاشي شده به وسيله وردنه به ضخامت 2 تا 3 ميلي‌متر باز كنيد و با كاتر مخصوص به اشكال دلخواه به تعداد زوج برش بزنيد. در سيني فر گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقيقه داخل فر قرار دهيد.

5.    پس از پخت، سيني را از فر خارج كرده و اجازه دهيد كوكي‌ها خنك شوند، سپس كوكي‌هاي زيرين را مارمالاد زده و نمونه مشابه را شهد يا عسل رقيق شده بماليد در پودر نارگيل، پسته، كنجد بزنيد و روي لايه مارمالادي قرار دهيد تا كوكي‌ها جلوه بيشتري داشته باشند.

نكته


1.     خمير اين شيريني ماندگاري خوبي دارد. مي‌توانيد از قبل آن را تهيه كرده و داخل نايلون در يخچال نگهداري كنيد.

2.    اين خمير نياز به ورز دادن بيش از حد ندارد. بهتر است با توجه به ميزان مورد نياز تكه‌هاي كوچكي از خمير را از يخچال برداشته و پس از كمي ورز دادن استفاده كنيد.

3.    از اين خمير در تهيه انواع بيسكويت و شيريني‌هاي تزئيني مي‌توان استفاده كرد.

4.    اين شيريني در ظرف دردار به مدت 10 تا 15 روز قابل نگهداري و استفاده است.


شیرینی پنجره‌ای

این شیرینی ها برای عید عالی‌ن (2)

مواد لازم


•    6  عدد تخم‌مرغ
•    100 گرم آرد سفید گندم
•    100 گرم پودر نشاسته
•    4 تا 5 قاشق چایخوری گلاب
•    روغن
•    پودر قند

طرز تهیه

1.    نشاسته را درون یک کاسه بریزید، سپس گلاب را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. تخم‌مرغ‌ها را درون مخلوط بشکنید و هم بزنید.

2.    آرد را الک و به مخلوط اضافه کنید.

3.    درون قابلمه متوسطی روغن زیاد بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

4.    قالب شیرینی پنجره ای را درون روغن داغ بگذارید. مواد را بریزید. به محض اینکه کمی خودش را گرفت، قالب را کمی جابه جا کنید تا جدا شود و قالب را بیرون بیاورید. آنها را تا زمانی سرخ کنید که طلایی شوند. سپس روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغنشان گرفته شود.

5.    پس از اینکه همه شیرینی پنجره ای ها آماده شدند، آنها را در ظرف دلخواه بچینید و روی آنها پودر قند بریزید.


کونفه کاداییف

این شیرینی ها برای عید عالی‌ن (2)

مواد لازم برای شربت کونفه


•    1 فنجان آب
•    1 فنجان شکر

مواد لازم برای کونفه کاداییف

•    150 گرم خمیر کاداییف
•    100 گرم کره
•    1 قاشق غذاخوری کره اضافی برای چرب کردن ظرف
•    100 گرم پنیر، خرد شده
•    1 قاشق چایخوری پسته، آسیاب شده برای تزئین

دستور تهیه

1.    اول شربت کونفه را آماده کنید. آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.

2.    شعله زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.

3.    فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

4.    خمیر کاداییف را به تکه های کوچکتر برش بزنید.

5.    کره را آب کنید و رشته های کاداییف را با کره خوب مخلوط کنید.

6.    قابلمه ای را با یک قاشق کره اضافی چرب کنید.

7.    نصف رشته ها را ته قابلمه بطور یکنواخت بچینید.

8.    پنیرها را بطور یکنواخت روی رشته ها بریزید.

9.    بقیه رشته ها را روی پنیر بریزید و با کف دست روی آنها فشار وارد آورید.

10.    حدود 40 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

11.    بلافاصله بعد از درآوردن ظرف از فر، شربت ولرم را روی آنها بریزید.

12.    بگذارید شربت به خورد آن برود و پودر پسته را روی آن بپاشید و داغ داغ سرو کنید.


شیرینی نارگیلی

این شیرینی ها برای عید عالی‌ن (2)

مواد لازم


•    4  عدد سفیده تخم‌مرغ درشت
•    یک پیمانه شکر
•    یک قاشق چایخوری پودر وانیل
•    نصف پیمانه آرد
•    2.5 پیمانه پودر نارگیل

طرز تهیه

1.    فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.

2.    در یک ظرف استیل، سفیده تخم‌مرغ، ‌شکر و نمک را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید.

3.    وقتی مخلوط گرم شد،‌ آن را از روی حرارت بردارید، پودر وانیل، آرد و پودر نارگیل را درون آن بریزید. درب ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.

4.    روی سینی فر، ‌کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق، یک قاشق از خمیر بردارید و به فاصله 2.5 سانتی‌متر از هم،  آن‌ها را روی کاغذ مخصوص،‌ بچینید.

5.    آن‌ها را به اندازه 20- 15 دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

6.    سینی را از فر خارج کنید، در همان جایی که قرار دارند به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.


مسقطی

این شیرینی ها برای عید عالی‌ن (2)

مواد لازم


•    نصف پیمانه نشاسته پودرشده
•    نصف پیمانه روغن مایع
•    2 پیمانه شکر
•    4 پیمانه آب سرد
•    نصف پیمانه گلاب
•    50 گرم خلال بادام
•    یک قاشق مرباخوری دانه هل
•    پودر پسته و دانه‌ هل (برای تزئین)

طرز تهیه

1.    ابتدا خلال‌های بادام را همراه مقداری آرد داخل تابه کوچکی بریزید و تفت دهید. (توجه داشته باشید تفت دادن بادام بدون آرد، سبب سوختن آن می‌شود.)

2.    آب سرد را داخل قابلمه کوچکی از جنس استیل بریزید. کم‌کم نشاسته را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا نشاسته گلوله گلوله نشود. پس از آن، شکر و روغن مایع را به نشاسته و آب اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. قابلمه را روی شعله کم اجاق گاز قرار داده و به هم زدن ادامه دهید، سپس گلاب را اضافه کنید.

3.    پس از غلیظ شدن مواد، خلال‌های بادام تفت داده شده و دانه‌های هل را اضافه کنید و بگذارید تا مواد غلیظ‌تر شوند، سپس مسقطی آماده شده را در ظرف مورد نظر– که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و روی آن را با پودر پسته و خلال بادام و دانه‌های هل تزئین کنید.

4.    بگذارید تا مسقطی سرد شود، سپس با چاقو آن را برش دهید و در همان ظرف سرو کنید.


شیرینی مربایی فندق و بادام

این شیرینی ها برای عید عالی‌ن (2)

مواد لازم

•    نصف پیمانه کره
•    1.4 پیمانه پودر قند
•    3- 2 قاشق چایخوری مربای میوه (به طعم دلخواه)
•    1.4 قاشق چای‌خوری پودر وانیل
•    1.8 قاشق چای‌خوری نمک
•    یک پیمانه آرد
•    3/1 پیمانه مغز و آجیل کوبیده

طرز تهیه

1.    آرد را با نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2.    در یک کاسه متوسط،‌ پودر قند و کره را تا حدی که کف کند هم بزنید (حدود 5- 3 دقیقه)، سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید.

3.    آرد و نمک را کم‌کم به مواد فوق اضافه کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

4.    مغزها را با ترکیب فوق، مخلوط کنید و روی مواد را بپوشانید و به مدت یک ساعت خمیر را درون یخچال قرار دهید.

5.    فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت، از پیش گرم کنید.

6.    روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید .

7.    به اندازه چند توپ 2.5 سانتی‌متری از خمیر بردارید، ‌آن‌ها را به فاصله 5 سانتی‌متر از هم روی کاغذ مخصوص، بچینید و با دست ضربه آرامی روی آن‌ها بزنید تا کمی تخت شوند.

8.    با استفاده از انگشت یا هر وسیله مشابه دیگر، در وسط هر کدام از شیرینی‌ها یک گودال کوچک نزدیک به لبه، ایجاد کنید و درون آن را با مربا پر کنید.

9.    شیرینی‌ها را به مدت 12 – 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید.


توپ های گردو و آلبالو

این شیرینی ها برای عید عالی‌ن (2)

•    تعداد: 48 عدد
•    زمان تهیه: 40 دقیقه
•    زمان پخت: 18 دقیقه

مواد لازم

•    ¼ پیمانه آلبالو خرد شده
•    یک پیمانه کره آب شده
•    نصف پیمانه پودر قند
•    نصف قاشق چایخوری عصاره بادام
•    نصف قاشق چایخوری وانیل
•    دو پیمانه آرد کامل
•    ¾ پیمانه گردوی بوداده و تفت داده خرد شده
•    پودر قند

طرز تهیه

1.    فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.

2.    در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی به مدت 30 ثانیه و سرعت بالا هم بزنید. نصف پیمانه پودر قند، عصاره بادام و وانیل را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. آرد را به تدریج اضافه کنید. تا زمانی که می توان آرد را با هم‌زن برقی مخلوط کنید و سپس با قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهید. در آخر، گردو و آلبالوی خرد شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

3.    خمیرها را به توپ های ریز شکل دهید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. توپ های خمیر را با فاصله در سینی بچینید و آنها را 18 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

4.    آنها را 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. در صورت تمایل روی آنها پودر شکر یا دانه های ریز خوراکی قرمز رنگ بریزید تا شکل زیبایی نیز بگیرند.


کوکی کدوحلوایی

این شیرینی ها برای عید عالی‌ن (2)

•    تعداد: 60 عدد
•    زمان تهیه: 30 دقیقه
•    زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم

•    2 پیمانه کره آب شده
•    دو پیمانه شکر
•    دو قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر
•    دو قاشق چایخوری جوش‌شیرین
•    یک قاشق چایخوری نمک
•    یک قاشق چایخوری پودر دارچین
•    یک قاشق چایخوری پودر جوزهندی
•    دو عدد تخم مرغ
•    دو قاشق چاخوری وانیل
•    425 گرم پوره کدوحلوایی
•    4 پیمانه آرد کامل
•    نصف پیمانه کره
•    نصف پیمانه شکر قهوه ای
•    ¼ پیمانه شیر
•    یک قاشق چایخوری وانیل
•    2 ¾ پیمانه پودر قند
•    پودر دارچین

طرز تهیه

1.    فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، دو پیمانه کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. شکر، بیکینگ‌پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین و جوزهندی را مخلوط کنید. آنها را خوب مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها و دو قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید.

2.    پوره کدوحلوایی را اضافه کنید. پس از اینکه موا یکدست شدند، به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جای ممکن با هم‌زن برقی بزنید و سپس با کمک قاشق چوبی آنها را با هم مخلوط کنید.

3.    کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. از خمیر با فاصله روی سینی فر بریزید. آنها را 10 تا 12 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

4.    در یک قابلمه کوچک، نصف پیمانه کره و شکر قهوه ای را با یکدیگر مخلوط کنید تا شکرها حل شوند. آنها را درون کاسه کوچکی بریزید. شیر و یک قاشق چایخوری وانیل را به آن اضافه کنید. پودر قند را اضافه کنید و خوب هم بزنید. این خامه را روی کوکی ها قرار دهید و در صورت تمایل، روی آنها پودر دارچین بپاشید.


کوکی عسلی یونانی

این شیرینی ها برای عید عالی‌ن (2)

•    تعداد: 60 عدد
•    زمان تهیه: یک ساعت و 15 دقیقه
•    زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم

•    1 ¾ پیمانه روغن زیتون
•    1 ¼ پیمانه شکر
•    یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده
•    نصف پیمانه آب پرتقال
•    دو قاشق غذاخوری آب پرتقال
•    دو قاشق چایخوری پودر دارچین
•    یک و نیم قاشق چایخوری جوش‌شیرین
•    ¾ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
•    ¼ قاشق چایخوری نمک
•    ¼ قاشق چایخوری پودر میخک
•    7 پیمانه آرد کامل
•    نصف پیمانه شکر
•    نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
•    یک عدد سفیده تخم مرغ هم‌زده
•    ¼ پیمانه بادام خرد شده
•    مخلوط عسل ادویه‌دار*

طرز تهیه

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، روغن،  1 ¼ پیمانه شکر، پوست پرتقال، آب پرتقال، دو قاشق چایخوری دارچین، جوش شیرین، جوزهندی، نمک و میخک را با یکدیگر مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید و با قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا یکدست شوند. خمیر را ورز دهید.

2. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده خوب ورز دهید و به شکل توپ درآورید.

3. در یک کاسه کوچک، نصف پیمانه شکر و نصف قاشق چایخوری پودر دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید. برای هر کوکی، یک قاشق غذاخوری از مواد را به شکل بیضی در دست شکل دهید. سپس آنها را درون مخلوط دارچین بغلتانید و با فاصله روی سینی فر چرب شده بچینید. در یک کاسه کوچک، سفیده تخم مرغ را هم بزنید و با قلم‌مو روی سطح خمیرها بمالید. روی هر کدام از رول ها، دو تا سه عدد بادام قرار دهید.
پس از آماده کردن خمیرها آنها را 9 تا 11 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.

4. کوکی های خنک شده را درون عسل فرو کنید. با چنگال آنها را داخل سینی قرار دهید تا شیره اضافه شان گرفته شود. 30 دقیقه آنها را کنار بگذارید و بعد سرو کنید.

مخلوط عسل ادویه‌دار*

•    1/3 پیمانه شکر
•    1/3 پیمانه آب
•    1/3 پیمانه عسل
•    یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
•    یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
•    یک عدد چوب دارچین
•    یک عدد میخک

طرز تهیه

در یک قابلمه کوچک، شکر، آب، عسل، پوست لیموترش، آب لیموترش، چوب دارچین و میخک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنها را کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.


کوکی آیس‌باکس مکزیکی

این شیرینی ها برای عید عالی‌ن (2)

•    تعداد: 24 عدد
•    زمان تهیه: 45 دقیقه
•    زمان پخت: 12 دقیقه
•    زمان سرد شدن: 5 ساعت

مواد لازم

•    ¾ پیمانه کره آب شده
•    یک پیمانه شکر
•    ¾ پیمانه پودر کاکائو
•    نصف قاشق چایخوری نمک
•    ¼ قاشق چایخوری فلفل هندی
•    یک عدد تخم‌مرغ
•    1.5 قاشق چایخوری وانیل
•    1 ¼ پیمانه آرد کامل
•    نصف پیمانه سس کارامل

طرز تهیه

1.    در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید. شکر، پودر کاکائو، دارچین، نمک و فلفل هندی را اضافه کنید و هم بزنید. تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس وانیل را بیفزایید.

2.    به تدریج آرد را اضافه کنید و تا زمانی هم بزنید که خمیر یکدست شود. با قاشق چوبی به هم زدن خمیر و اضافه کردن آرد ادامه دهید.

3.    خمیر را به دو بخش مساوی تقسیم کنید. آنها را در دست به شکل استوانه فرم دهید. آنها را در کیسه پلاستیکی بپیچید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

4.    فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. رول‌های خمیر را با چاقوی تیز برش دهید و روی سینی فر بچینید. آنها رابه مدت 12 تا 14 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.

5.    روی آنها یک لایه سس کاراملی بمالید و یک لایه از کوکی را روی آن بگذارید تا ساندویچ شود.


کوکی شکری

این شیرینی ها برای عید عالی‌ن (2)

•    تعداد: 36 عدد
•    زمان تهیه: 35 دقیقه
•    زمان سرد شدن: 2 ساعت
•    زمان پخت: 7 دقیقه

مواد لازم

•    2/3 پیمانه کره آب شده
•    ¾ پیمانه شکر
•    یک قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر
•    ¼ قاشق چایخوری نمک
•    یک عدد تخم‌مرغ
•    یک قاشق غذاخوری شیر
•    یک قاشق چایخوری وانیل
•    دو پیمانه آرد کامل

طرز تهیه

1.    در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط به مدت 30 ثانیه هم بزنید. شکر، بیکینگ‌پودر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه کاملا یکدست شدند، تخم‌مرغ‌، شیر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. تا جای ممکن، آرد اضافه کنید و با هم‌زن برقی هم بزنید. سپس با قاشق چوبی مراحل هم زدن را ادامه دهید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

2.    فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. روی سطح صاف، آردپاشی کنید و یکی از خمیرها را با وردنه باز کنید. با کمک قالب ستاره‌ای، آنها رابرش بزنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید و ستاره‌ها را با فاصله درون آن بچینید.

3.    آنها را به مدت 7 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی و برشته شوند.


بیسکویت خامه ای

این شیرینی ها برای عید عالی‌ن (2)

•    زمان تهیه: 90 دقیقه
•    زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

•    یک بسته پودر مخصوص بیسکویت شکری
•    ربع فنجان آرد
•    100 گرم پنیر خامه ای با طعم توت فرنگی
•    2 قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده
•    1 عدد تخم مرغ
•    رنگ غذای صورتی
•    دانه های شکلاتی برای تزئین بیسکویت ها

دستور تهیه

1.    فر را بگذارید در دمای 375 درجه فارنهایت داغ شود. روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید.

2.    در کاسه ای پودر بیسکویت، آرد، پنیر خامه نرم شده، پوست لیموی رنده شده و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید. سپس رنگ غذا را به آن اضافه کنید تا رنگ دلخواهتان را بگیرد. حالا خمیر را به ضخامت نیم سانت روی سطحی پهن کنید که قبلاً رویش آرد پاشیده اید. حالا با کاتر یا قالب قلبی شکل، روی خمیر قالب بزنید. حالا این قلب ها را با فاصله سانتیمتری روی سینی فر بگذارید. روی آنها را آنطور که دوست دارید با دانه های شکلاتی تزئین کنید.

3.    حدود 7 تا 9 دقیقه در فر بگذارید بپزد تا رنگ کناره های بیسکویت ها طلایی روشن شود. سپس آنها را از فر درآورده و بگذارید سرد شوند. حداقل 15 دقیقه بگذارید سرد شوند تا بتوانید آنها را سرو کنید.

ادامه دارد...
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج