فيله ماهي شاه‌ميگو+ سالاد اسفناج+ بانوفي
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_1
سمپاشی امحا_1
دکتر نداف کرمانی 3
سمپاشی امحا_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_3
سمپاشی امحا_4
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 2
سمپاشی امحا_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۱۸۶۶۳
۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۱
۱۱۷۰۹
اسفناج‌ها را شسته و از ساقه جدا كنيد و درون يك قابلمه‌‌اي كه با آب جوش پر شده است بريزيد و روي حرارت متوسط گاز قرار دهيد. كمي نمك داخل آب ريخته و بگذاريد تا...
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها: 

مواد لازم بانوفي

  •   شكر: 4 قاشق غذاخوري
  •   موز رسيده: 4 عدد
  •   شير كم‌چرب: 100 ميلي‌ليتر
  •   خامه پرچرب: 300 ميلي‌ليتر
  •   پودرقهوه: يك قاشق غذاخوري
  •   شكلات خالص: يك تخته
  •   شكلات شيرين: براي تزئين
  •   كره: يك قالب كوچك



مواد لازم  سالاد اسفناج
  •   سركه بالزاميك: به ميزان لازم
  •   نعنا: يك دسته كوچك
  •   اسفناج: يك دسته كوچك



مواد لازم سيب‌زميني
  •   سيب‌زميني: 500 گرم
  •   برگ‌هاي نعنا: چندعدد
  •   آبليمو:‌به ميزان لازم



مواد لازم فيله ماهي
  •   فيله ماهي:‌150 گرم
  •   شاه ميگو: 8 عدد
  •   مارچوبه: يك دسته كوچك
  •   ريحان: يك دسته كوچك
  •   ماهي كولي: 30 گرم
  •   سير: 4 حبه
  •   گوجه‌فرنگي: 3 تا 4 عدد
  •   ليمو: يك عدد



مواد لازم ميكس سبزي
  •   برگ‌هاي نعنا: به ميزان لازم
  •   جعفري: يك دسته كوچك
  •   ليمو: يك عدد
  •   سير: يك حبه
  •   سس خردل: يك قاشق چاي‌خوري
  •   تره خرد شده: به ميزان لازم
  •   فلفل قرمز چيلي: 2 عدد ريز



ادويه‌ها
  •   روغن زيتون
  •   نمك و فلفل سياه



برای شروع

تمام وسايل آشپزي خود را آماده كرده، فريزر خود را براي قالب‌هاي بانوفي آماده كنيد. كتري را آب كرده و بگذاريد تا به دماي جوش برسد. يك قابلمه متوسط را روي حرارت زياد قرار دهيد و فر را روشن كنيد.

خوراك فيله  ماهي با شاه ميگو

در يك سيني فر، ماهي قزل‌‌آلا را برش زده و همراه با ميگو بچينيد، روغن زيتون را روي كل ماهي‌ها بريزيد و نمك را فراموش نكنيد. مارچوبه‌ها را با چاقو برش زده و روي ماهي‌‌ها قرار دهيد. مي‌توانيد از ماهي كولي نيز در كنار ماهي اصلي استفاده كنيد كه هم تنوع بيشتري دارد و هم ماهي‌هاي ديگر را خوشمزه مي‌كند. سير را پوست كنده و در 4‌طرف ‌تابه قرار دهيد و در مرحله بعد گوجه‌ها را از وسط نصف كرده و يك دسته كوچك ريحان روي ماهي‌ها قرار دهيد و داخل فر گذاشته و منتظر بمانيد تا كاملا طلايي و پخته شود. پس از 10 دقيقه سيني را مجدد بيرون كشيده و روغن زيتون به آن اضافه كنيد تا به كف سيني نچسبد. براي سرو ماهي‌ها يك ليمو را نصف كرده و كنار آن قرار دهيد.

خوراك سيب‌زميني

سيب‌زميني‌ها را شسته و درون قابلمه بگذاريد. نعناها را از شاخه جدا كرده و كنار يك بشقاب قرار دهيد و بعد قابلمه را با آب جوش پر كنيد تا سيب‌زميني‌ها پخته شوند. يك پيمانه نمك را داخل آب‌جوش ريخته هنگامي كه آب داخل قابلمه كمي تبخير شد نعناها و آب‌ليمو را به آن اضافه كنيد. پس از پخت كامل سيب‌زميني‌ها، آن‌ها را آبكش كنيد و در يك ظرف زيبا بچينيد.

بانوفي

يك ماهي‌تابه متوسط را روي حرارت گاز قرار دهيد. 4 قاشق غذاخوري شكر را درون ماهي‌تابه ريخته و پخش كنيد و كمي كره درون ماهي‌تابه بريزيد تا با شكر مخلوط و با حرارت گاز آب شود. بگذاريد  مواد با هم حل شوند، در اين زمان موزها را پوست كنده و همراه با شير درون مخلوط‌كن بريزيد تا زماني كه به شيرموز تبديل شود. شكلات را درون ماهي‌تابه داغ ريخته تا آب شود درهمين حين پودرقهوه را نيز اضافه كنيد و به خوبي هم بزنيد و بگذاريد تا با هم مخلوط شوند. حال به سراغ شير موز برويد و خامه پرچرب را به مواد اضافه كرده و دوباره در مخلوط‌كن آن را مخلوط تا زماني كه مايه خميري شكل به دست آوريد. اگر موز بيشتري براي درست‌كردن خمير هست، مجددا داخل آن خرد كنيد. يك قالب را برداشته و شكلات ذوب شده را درون قالب بريزيد، 2 عدد موز ديگر را به صورت اريب برش دهيد و روي كل مواد شكلاتي بچينيد و خامه آماده شده را با احتياط روي كل موزها ريخته و آن را فرم دهيد. شكلات شيرين را روي كل كرم رنده كنيد تا شكل خوبي براي تزئين بگيرد، در آخر بانوفي را درون فريزر گذاشته تا كاملا سفت شود.

ميكس سبزي

در ابتدا، نصفي از برگ‌هاي نعنا را جدا كرده و درون ظرفي قرار دهيد، همچنين جعفري‌ها را با چاقو كمي خرد كرده و به ظرف اضافه كنيد و بعد سيرها را رنده كرده و كمي هم بزنيد. وقت آن رسيده تا تره را نيز به سبزي‌ها همراه با روغن زيتون فراوان، كمي نمك و فلفل قرمز چيلي خرد شده به آن اضافه كنيد. درآخر، سس خردل را روي آن ريخته و كل مواد داخل ظرف را هم بزنيد تا چاشني‌ها به تمام قسمت‌ سالاد برسند. يك عدد ليمو را نصف كرده و كنار ظرف هنگام سرو قرار دهيد.

سالاد اسفناج

اسفناج‌ها را شسته و از ساقه جدا كنيد و درون يك قابلمه‌‌اي كه با آب جوش پر شده است بريزيد و روي حرارت متوسط گاز قرار دهيد. كمي نمك داخل آب ريخته و بگذاريد تا آب درون قابلمه تبخير شود. در مرحله بعد اسفناج‌هاي پخته‌شده را درون يك بشقاب قرار دهيد و برگ‌هاي نعنا را روي آن بريزيد در آخر سركه بالزاميك را همراه با نمك و روغن زيتون فراوان روي آن بريزيد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_1
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
چوب و هنر _فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
فرش تارنگ_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
سفیر بار ساقدوش_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کالابرد_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
چوب و هنر _فوتر
دکتر عارفی - فوتر
شفا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی بانو_فوتر2
فنی آتل_فوتر
استیل رگال_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر